jean & jean gitare?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
jean & jean gitare?
ko zna nesto nesto o njima neka napise ovde...
Re: jean & jean gitare?
Najbolji Strat koji sam ikad cuo je Zanov strat od oraha. Nazalost, to je i jedina njegova gitara koju sam cuo/probao, ali obzirom na to koliko je to odavno bilo (>10god), verujem da je jos uznapredovao u medjuvremenu 

-
bhaal \ rock action imaju jean and jean gitaru
Pozdrav,lanemi2 wrote:ko zna nesto nesto o njima neka napise ovde...
Ja imam jednu Jeanovu gitaru od komada pticijeg javora.Najbolja gitara koju sam u zivotu svirao.Trenutno mi prave jos jednu a kako tece izrada mozes da pogledas na www.myspace.com/cominered.
cek hoces da kazes da ti je i telo celo od pticjeg javora?!
DA.One piece!!!dweezil wrote:cek hoces da kazes da ti je i telo celo od pticjeg javora?!
koliko kostaju njihove gitare
Sve zavisi kakvo drvece hoces,kakav hardware,kakvu elektroniku.Ali ljudi su fini i OK i mozes sa njima sve da se dogovoris.daci wrote:koliko kostaju njihove gitare
mogu ti reci...divna je...a verovatno i radi woooooooow,,,a oblik mozes da biras ili imas taj njihov standarni..jer gde god sam pogledao samo to imaju...i da li je ok da se kod njih radi gitara od 1100-1200e ili pak treba da se izdvoji vise...
lanemi2 wrote:mogu ti reci...divna je...a verovatno i radi woooooooow,,,a oblik mozes da biras ili imas taj njihov standarni..jer gde god sam pogledao samo to imaju...i da li je ok da se kod njih radi gitara od 1100-1200e ili pak treba da se izdvoji vise...
Pozdrav,
Evo baci pogled da vidis kako izgleda zavrsena!!!
www.myspace.com/cominered
- tHe bLuEsMaN
Lepa..
I koliko si izdvojio novca ako nije tajna?

ajde leba ti baci neke slike na direktne linkove posto ovde nemogu da nadjem slike gitare
sad sam video onu plavu, Orpheus 1 or something, strava je onaj plavi finish i zebra humbuckeri. Jedino mi se glavudza malo ne svidja oblik i boja, al anyway deluje bash drazesno.