oktaver
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: oktaver
Najbolje je Mikro POG i Whammy zajedno kao Jack White.
Ljudi, hvala puno. Onaj Whammy iz oglasa se prodao, ako neko ima jos koju ideju samo napred
Ljudi, hvala puno. Onaj Whammy iz oglasa se prodao, ako neko ima jos koju ideju samo napred
Budući da EHX uglavnom može da se nađe kod Artista, njhov rule of thumb je da sve ono što nema cenu na njihovom sajtu, treba samo potražiti na Thomann nemačkom sajtu, pa gore-dole 5 evra. U tom slučaju, Micro POG je oko 190 evra.
Jeli video neko po muzickim radnjama midi kontroler sa dva tastera, potreban mi je da bih menjao presee na vamiju; mislim da cu onaj kruzni prekidac da slomim jer ga stalno vrtim nogom
Takve stvari su jako retke... Mozda jedino rocktron midi xchange ili tako nesto koji kosta 80ak evraDusan wrote:Jeli video neko po muzickim radnjama midi kontroler sa dva tastera, potreban mi je da bih menjao presee na vamiju; mislim da cu onaj kruzni prekidac da slomim jer ga stalno vrtim nogom
Dali postoji neki analogni oktaver? Wami je dobra sprava ali se ponekad zbuni kao oktaver
- Wild Child
malo glitchuje jbga,al neko to voli...
ma nije lose, Ja ga kalibriram cesto, ali kad nekad udarim rif- skroz je rastimovano
moze bilo koji midi kontrolerDusan wrote:Jeli video neko po muzickim radnjama midi kontroler sa dva tastera, potreban mi je da bih menjao presee na vamiju; mislim da cu onaj kruzni prekidac da slomim jer ga stalno vrtim nogom
Gde mogu naci bilo koji midi kontroler? Naravno ne onaj sa 1tasterafaks wrote:moze bilo koji midi kontrolerDusan wrote:Jeli video neko po muzickim radnjama midi kontroler sa dva tastera, potreban mi je da bih menjao presee na vamiju; mislim da cu onaj kruzni prekidac da slomim jer ga stalno vrtim nogom
umpf.. nemam pojma sad..
pitaj po prodavnicama. pocni od mitrosa,mislim da oni garant imaju
pitaj po prodavnicama. pocni od mitrosa,mislim da oni garant imaju