Malo smo dzemovali na neke orijentalen ritmove.
Darko - bas
Darko - gitara
Vasilije - gitara
Darko&Jerem&Vasilije oriental jam session
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Darko&Jerem&Vasilije oriental jam session
Fino fino, malo me nervira ovaj shto snima sa svadbarskim komentarima 
A i tvoj solo Vaso, kao da nema prichu, iako je sve extra odsvirano, fraze su extra, i duzhe i kratje, ali mi fali pricha..ali brate to je improvizacija ne mozhe pricha svaki put da poteche, pogotovo kad se lik dere na uvce "OOOOOOOOOOOOooooopaAAaaa!"
AJ josh malo

A i tvoj solo Vaso, kao da nema prichu, iako je sve extra odsvirano, fraze su extra, i duzhe i kratje, ali mi fali pricha..ali brate to je improvizacija ne mozhe pricha svaki put da poteche, pogotovo kad se lik dere na uvce "OOOOOOOOOOOOooooopaAAaaa!"

AJ josh malo

Petrucci, milina slusati tu tvoju gitaru! Knopfler se nije bas najbolje snasao sa basom u pocetku, al posle je postalo zanimljivo... 
I sta jos reci osim fic-fiju-iiiJuJu-ozezi! (fali neki meraklija smajli sa obe ruke u "nepucaj" stavu)

I sta jos reci osim fic-fiju-iiiJuJu-ozezi! (fali neki meraklija smajli sa obe ruke u "nepucaj" stavu)
''Knopfler'' 

Hvala, hvala, hvala!...Bozha wrote:Petrucci, milina slusati tu tvoju gitaru! Knopfler se nije bas najbolje snasao sa basom u pocetku, al posle je postalo zanimljivo...

Knopfler generalno ima nekonvencionalan pristup sviranju, zato je dosta eksperimentisao.
Bas nam se svideo ovaj narodnjacki fazon, to sto ti kazes, ijoooooj-sevdah-leleeee, posle smo svirali par standardnih kolca, nego baterija otisla na kameri a ja kreten zaboravio ispravljac.