Pomoc u Izboru
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Pomoc u Izboru
Interesuje me misljenje jos nekoga u vezi bass-eva.
Planiram da uzmem novu gitaru izbor mi se suzio na 2 gitare
1. Fender Marcus Miller Jazz Bass (cetvoro zicani) cena oko 1200 E
2. Warwick Streamer LX Broadneck (peto zicani) cena oko 750 E
Sviram Rock, Fanky... cesto koristim Slapp, tapping i harmonike. Warwick bi bio jeftinija ekonomicnija varjanta, dok Fender... je ipak Fender. Zeleo bi da cujem jos necije subjektivno misljenje, cisto radi odabira.
Warwick je lagan za sviranje, aktivan je, samo mana jedina je sto ne preferiram petozicane bass gitare.
Fender je fenomenalna gitara, stvarno za te pare nema nista bolje, cak i za vece.
Ako je neko kojim slucajem probao obe bio bih mu zahvalan da mi kaze njegovo misljenje.
Unapred hvala.
Planiram da uzmem novu gitaru izbor mi se suzio na 2 gitare
1. Fender Marcus Miller Jazz Bass (cetvoro zicani) cena oko 1200 E
2. Warwick Streamer LX Broadneck (peto zicani) cena oko 750 E
Sviram Rock, Fanky... cesto koristim Slapp, tapping i harmonike. Warwick bi bio jeftinija ekonomicnija varjanta, dok Fender... je ipak Fender. Zeleo bi da cujem jos necije subjektivno misljenje, cisto radi odabira.
Warwick je lagan za sviranje, aktivan je, samo mana jedina je sto ne preferiram petozicane bass gitare.
Fender je fenomenalna gitara, stvarno za te pare nema nista bolje, cak i za vece.
Ako je neko kojim slucajem probao obe bio bih mu zahvalan da mi kaze njegovo misljenje.
Unapred hvala.
Last edited by acabtw on 11 Dec 2007, 02:34, edited 1 time in total.
Fender
Marcus Miller ima da se uzme u Mitrosu trenutno je popust na sve Fender proizvode. Cena mu je oko 96000.
Svirao sam gitrau, ukljucivao je na pojacalo, stvarno tom zvuku nisu potrebni nikakvi procesori. Mozda jedna pedala ali ni to nije neophodno.
Hvala na odgovoru.
Svirao sam gitrau, ukljucivao je na pojacalo, stvarno tom zvuku nisu potrebni nikakvi procesori. Mozda jedna pedala ali ni to nije neophodno.
Hvala na odgovoru.
- Tiki the Boyler
- Urednik
Dvije poprilično suprotne gitare, tako da nikako ne bih mogao da ih poredim - još manje da glasam!
btw. Ta cijena za Marcus Millera mi se čini malo previsokom. Taj bass ne bi smio preći 1000EUR.
Probaj obavezno Spector Rebop prije nego doneseš finalnu odluku!
@vbraca
Jesi li ti ikada svirao Warwick Streamer?
btw. Ta cijena za Marcus Millera mi se čini malo previsokom. Taj bass ne bi smio preći 1000EUR.
Probaj obavezno Spector Rebop prije nego doneseš finalnu odluku!
@vbraca
Jesi li ti ikada svirao Warwick Streamer?
Prijatelj ima konkretno ovaj Warwick, tako da sam preko njega nasao ovu cenu. Svirao sam ga, iako sam mislio da je on isto iz serije ROCK BASS Warwick-ove, imao sam malo predrasuda, ali neverovatno je koliko se lako svira, za Slapp je stvarno fenomenalan koliko to god cudno zvucalo. Tako da mi je ova gitara stvarno skrenula paznju. To je razlog mog izbora.
Hvala na odgovoru.
Hvala na odgovoru.
bez mnogo razmisljanja,iz licnog iskustva ti kazem MARCUS,samo slazem se ,preskupo za japanca,mada konkretno taj komad koji imaju ,nije los,ali hvatao sam bolje marcus miller komade,a za to da ti je potrebno bog zna sta da bi dobio njegov ton,no comment,iz prostog razloga,ubo sam ga u pojacalo i rekao to je to , tako da..... vidi nadji nekog polovnog,ako budes imao srece... pozdrav
-
IDI PROBAJ PA ODLUCI! Slusaj kako zvuce bassevi i da li uopste prijaju tvojim prstima. I ne uzimaj nase misljenje sve dok i mi ne probamo isti komad kao i ti. Ne verujem da postoje 2 identicna instrumenta. Uvek se razlikuju po necemu (manje ili vise).
I pazi zaboravi to sto pishe Marcus Miller. On covek ima svoj bass koji je sto puta bolji od tih potpisanih modela. Jedino izuzetak u tim modelima moze da bude dobar kao njegov, ali oni su retki...
I pazi zaboravi to sto pishe Marcus Miller. On covek ima svoj bass koji je sto puta bolji od tih potpisanih modela. Jedino izuzetak u tim modelima moze da bude dobar kao njegov, ali oni su retki...
- Tiki the Boyler
- Urednik