Losih ili dobrih predznaka?A koliko predznaka ima i koji su g-molu.

Moderators: dejankuki, Reverse
Losih ili dobrih predznaka?A koliko predznaka ima i koji su g-molu.
ili between buried and me, imace sve!Stalker wrote:ako basisti budu vežbali Cynic imaće percepciju, a bogami i koordinaciju&brzinu.
U pravu si ima i loših, ali i dobrih. A kaji su po tebi loši, a koji su dobri?sinisake wrote:Losih ili dobrih predznaka?A koliko predznaka ima i koji su g-molu.![]()
sezam wrote: U pravu si ima i loših, ali i dobrih. A kaji su po tebi loši, a koji su dobri?
E je paralelan CismHotstepper wrote:sezam wrote: U pravu si ima i loših, ali i dobrih. A kaji su po tebi loši, a koji su dobri?
eee... shto ne volem ove odgovore u upitnom obliku, osecam se kao na usmenom delu ispita ...![]()
![]()
Nish' mi nije jasno!
Paralelan Gmol-u je... (-1, -2, -3...hmm..) Edur?? zar ne?
Critical wrote: E je paralelan Cism, nesto si se zabrojao
dit: sad cu da krenem redom sa ovom shkolicom shto ima ovde na forumu (ako ne greshim mislim da je duki napisao..) pa cu redom..
da popunim te rupe(tine) shto imam u osnovnom znanju...
Neznaš!? Neverovatno, a tako je prosto.Hotstepper wrote:sezam wrote: U pravu si ima i loših, ali i dobrih. A kaji su po tebi loši, a koji su dobri?
eee... shto ne volem ove odgovore u upitnom obliku, osecam se kao na usmenom delu ispita ...![]()
![]()
Nish' mi nije jasno!
Paralelan Gmol-u je... (-1, -2, -3...hmm..) Edur?? zar ne?
sezam wrote: Neznaš!? Neverovatno, a tako je prosto.
MetalFunk wrote:ili between buried and me, imace sve!Stalker wrote:ako basisti budu vežbali Cynic imaće percepciju, a bogami i koordinaciju&brzinu.
To su dva različita tona. Jeste da su enharmonska, ali različita. Tako i Točak objašnjava malu tercu od tona "g" u njegovoj školi za gitaru. Tj. da je Ais.Hotstepper wrote:sezam wrote: Neznaš!? Neverovatno, a tako je prosto.
A#-dur (Bdur) ?
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest