Trzalice u Srbiji
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
- Shivering_shadE
Re: Trzalice u Srbiji
DAKLE... PROBNA PROIZVODNJA JE JUCE USPEŠNO OBAVLJENA. MOGU VAM REĆI DA SAM ZADOVOLJAN KVALITETOM OBLIKA TRZALICA, ALI IMA MESTA ZA POBOLJŠANJE STO SE TICE MATERIJALA. OVIH DANA CU IZDVOJITI PAR STOTINA TRZALICA KOJE NAMERAVAM DA VAM PROSLEDIM, I OD VAS KOJI DODJETE DO UZORAKA OCEKUJEM DA MI PRUZITE POVRATNU INFORMACIJU VEZANU ZA KVALITET. ...
ZA VAS NA PODRUCJU BEOGRADA OBEZBEDICU ODREDJENU KOLICINU, I SVI VI KOJI PREUZMETE VISE KOMADA OCEKUJEM DA ZADRZITE JEDNU DO DVE, A OSTAAK BI MI MNOGO ZNACILO DA PROSLEDITE VASIM PRIJATELJIMA. TRZE CETE MOCI DA PREUZMETE U MIRJEVU, JOVANKE RADAKOVIĆ 19A, U PITANJU JE RADNJA SA PLASTIKOM.
ZA VAS VAN BEOGRADA, SPREMAN SAM DA POSTOM POSALJEM ODREDJENU KOLICINU, ALI U SLUCAJU DA MI SE IZ JEDNOG MESTA JAVI VAS RECIMO 20, MORACU DA POSALJEM JEDNU DO DVE TURE OSOBAMA KOJE JA ODABEREM, PA CE ONI KOJIMA NISAM DIREKTNO SLAO MOCI DA PREUZMU OD ISTIH.
SLOBODNO SE JAVITE VEC OD UTORKA.
ZA VAS NA PODRUCJU BEOGRADA OBEZBEDICU ODREDJENU KOLICINU, I SVI VI KOJI PREUZMETE VISE KOMADA OCEKUJEM DA ZADRZITE JEDNU DO DVE, A OSTAAK BI MI MNOGO ZNACILO DA PROSLEDITE VASIM PRIJATELJIMA. TRZE CETE MOCI DA PREUZMETE U MIRJEVU, JOVANKE RADAKOVIĆ 19A, U PITANJU JE RADNJA SA PLASTIKOM.
ZA VAS VAN BEOGRADA, SPREMAN SAM DA POSTOM POSALJEM ODREDJENU KOLICINU, ALI U SLUCAJU DA MI SE IZ JEDNOG MESTA JAVI VAS RECIMO 20, MORACU DA POSALJEM JEDNU DO DVE TURE OSOBAMA KOJE JA ODABEREM, PA CE ONI KOJIMA NISAM DIREKTNO SLAO MOCI DA PREUZMU OD ISTIH.
SLOBODNO SE JAVITE VEC OD UTORKA.
Ajde javi kad bude u radnji toj u mirijevu i ja idem da ih uzmem 

- Shivering_shadE
daj mi ime i prezime... i broj osoba koje bi dobile trze od tebe... dodji od srede pa do vikenda...
Igor Pantovic
Pa nemam pojma ko bi uzeo,podelio bih ovima iz benda,znaci troje.....i jos nekim ortacima mozda
Pa nemam pojma ko bi uzeo,podelio bih ovima iz benda,znaci troje.....i jos nekim ortacima mozda

-
i ja zainteresovan cimni me na dogfighter13@gmail.com pa da mi posaljes jedno 10 komada brzom postom(naravno ja placam^^) za pirot kao reklamni materijal i sam da vidim dal meni odgovaraju^^
- Shivering_shadE
Nema potrebe brzom postom, prvih 10 posiljki je stiglo u roku od 24 h kad sam poceo da saljem... tako da mi ti ostavi u poruci ime prezime i tacnu adresu, i ocekuj 10 koada do kraja nedelje...dogfighter13 wrote:i ja zainteresovan cimni me na dogfighter13@gmail.com pa da mi posaljes jedno 10 komada brzom postom(naravno ja placam^^) za pirot kao reklamni materijal i sam da vidim dal meni odgovaraju^^
- Shivering_shadE
Samo svrati u radnju i reci jednom od radnka da me nazove, da sad ne zapisujem. Beograd ili Nish?igorpan wrote:Igor Pantovic
- Shivering_shadE
JA NE ZNAM KAKO DA STAVIM PROKLETU SLIKU U POSTU! AJ NEKA POMOC....
Code: Select all
[img]link_do_slike[/img]

- Shivering_shadE

HVALA
BG,svratio bih u ponedeljak sledeci ili eventualno ako rade Subotom.Shivering_shadE wrote:Samo svrati u radnju i reci jednom od radnka da me nazove, da sad ne zapisujem. Beograd ili Nish?igorpan wrote:Igor Pantovic
- Shivering_shadE
Radimo preko cele nedelje, subotom i nedeljom do 4...igorpan wrote:BG,svratio bih u ponedeljak sledeci ili eventualno ako rade Subotom.Shivering_shadE wrote:Samo svrati u radnju i reci jednom od radnka da me nazove, da sad ne zapisujem. Beograd ili Nish?igorpan wrote:Igor Pantovic
-
izvinjavam se na kasnjenjuShivering_shadE wrote:Nema potrebe brzom postom, prvih 10 posiljki je stiglo u roku od 24 h kad sam poceo da saljem... tako da mi ti ostavi u poruci ime prezime i tacnu adresu, i ocekuj 10 koada do kraja nedelje...dogfighter13 wrote:i ja zainteresovan cimni me na dogfighter13@gmail.com pa da mi posaljes jedno 10 komada brzom postom(naravno ja placam^^) za pirot kao reklamni materijal i sam da vidim dal meni odgovaraju^^
Nikola Zivkovic
Cirila i Metodija 29/22 18300 pirot
izvinjavam se jos jedared^^