Još jedan Artisté!?

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
guv'nor

Još jedan Artisté!?

Post by guv'nor » 08 May 2010, 01:35

Ovo je treći za koji sam čuo da postoji u Srbiji, isti ko moj bivši, samo još 3 godine stariji a pritom i kombo. :)

http://www.kupujemprodajem.com/MARSHALL ... -oglas.htm

Image
Image
Image

GAS/Emocije su odmah proradile, ipak je to bilo moje prvo ozbiljno pojačalo i pojačalo koje sam imao 10 godina, ali sam se brzo iskulirao prisetivši se svih stvari koje su mi smetale kod njega. Loš Maršal, ali zato odlična čista osnova za "nadogradnju" pedalama.

Uff, morao sam da podelim sa nekim. :mrgreen: :ziveli:

xspaceman

Re: Još jedan Artisté!?

Post by xspaceman » 08 May 2010, 01:38

druze evo ak o zatrebaju! :lol:
Image

guv'nor

Post by guv'nor » 08 May 2010, 01:40

Ok, sačekaću i ja tebe kada udare emocije. :palica:

:lol: :ziveli:

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 08 May 2010, 08:27

To samo kod nas može da se ceni 1000 evra! Najomraženiji Maršal za ljubitelje Maršala i second choice za sve ostale zbog tog "razglas" odnosno "HiFi prizvuka" - pritom Maršal koji u svako doba dana i noći ima manju cenu na eBayju od svih ostalih Maršala u ponudi - pa još u road-worn, da ne kažem relic stanju...

Naše tržište je tužan sukob suprotnosti - cene opreme su ili "još malo pa dž" ili "dečko je totalno skrenuo".

guv'nor

Post by guv'nor » 08 May 2010, 15:57

Da, soma je mnogo, pa čak i da ih imam sada u džepu i da sam primoran u narednih sat vremena da ih potrošim. :)

Sa druge strane, da ga stavljam na KupujemProdajem, a da mi se ne žuri, verovatno bih zveknuo istu cenu - svaki Šumadinac će pokušati da skine cenu za par stotina evra, apsolutno nije bitno da li je cena 1000, 700 ili 500 evra. :lol:

Rocket Roll

Post by Rocket Roll » 08 May 2010, 16:25

Aha, tako... Ja sam uvek bio od onih kupaca koji se ne cenjkaju previše - ako je cena OK, izvadim pare i platim, a ako je prodavac lupio neku nebulozu, samo preskočim oglas.

I tu smo mimo sveta. Većina aukcija na eBayju sa kojeg ovdašnji skidaju svoje "procene" koliko šta u Srbiji treba da vredi počinju od nule, pa onda cena raste shodno potražnji. Da se svi koji nešto nude drže te zdrave logike, ne bi bilo problema - brzo bismo svi uvideli da potražnja u Srbiji nije velika (malo para, malo tržište), i da cene treba formirati shodno tome.

Ali naši prodavci postupaju baš obrnuto, i prave sebi medveđu uslugu - cena im počinje sa plus beskonačno, pa onda polako pada do smešnih cifara (kad ih besparica ozbiljno pritisne).

Bolje bi bilo da je počeo od "zlatne sredine", tj. od neke poštene cifre, i bio uporan.

guv'nor

Post by guv'nor » 08 May 2010, 16:35

Rocket Roll wrote:Bolje bi bilo da je počeo od "zlatne sredine", tj. od neke poštene cifre, i bio uporan.
Naravno, najpoštenije i najiskrenije. Prvenstveno sam mislio na onu većinu, a i sam znaš kakvi su mi se javljali na raznorazne oglase, kojoj je previše da nešto kupi za 30 evra, nego pokušava da spusti cenu na 20 evra, a kada istu stvar ponudiš za 40 evra, taj isti je presrećan kada je kupi za 30 evra.

Opet, ni to nije kewl znam to, ali samo tako se opstaje kada prodaješ nešto (bilo šta) na KP. :mrgreen:
Btw,
Rocket Roll wrote: Ja sam uvek bio od onih kupaca koji se ne cenjkaju previše - ako je cena OK, izvadim pare i platim, a ako je prodavac lupio neku nebulozu, samo preskočim oglas.
:1:

Post Reply