Trzalice u Srbiji
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Trzalice u Srbiji
kakve trzalice predlazete za fuzZ? hmmm... you got me thinkin'
- Shivering_shadE
Kao sto sam vec rekao, PRODAJA JE OTPOCElA, vecina je zadovoljna uzorcima, a i prve musterije nisu imale vecih zamerki.
cene su sledece:
160din - 6 kom,
300din - 12 kom
570din - 24 kom
1100din - 48 kom
+ postarina 20-30 dinara u zavisnosti od gramaze posiljke.
Kako bih prikupio dovoljno sredstava za dalji razvoj, od velike je pomoci svaka vasa narudzbina.
Unapred hvala
cene su sledece:
160din - 6 kom,
300din - 12 kom
570din - 24 kom
1100din - 48 kom
+ postarina 20-30 dinara u zavisnosti od gramaze posiljke.
Kako bih prikupio dovoljno sredstava za dalji razvoj, od velike je pomoci svaka vasa narudzbina.
Unapred hvala
dok se okidaju zice na klinu cuje se khhhhhh khhhhh khhhhh (ne znam kako drugacije da opisem xD) jer su trzalice hrapave pa struzu ziceFunkomat wrote:Ja uopste ne razumem o cemu vi pricate... Ispolirane trzalice za klin??

-
bas to!!!O.o wrote:dok se okidaju zice na klinu cuje se khhhhhh khhhhh khhhhh (ne znam kako drugacije da opisem xD) jer su trzalice hrapave pa struzu ziceFunkomat wrote:Ja uopste ne razumem o cemu vi pricate... Ispolirane trzalice za klin??
covek me razume...
Ako imas klonjirane ove, kao sto rekoh, ja cu da narucim... 100 komada!
Zezam se, uzeo bih sest!

3 mm, naravno!

Zezam se, uzeo bih sest!

3 mm, naravno!

-
ako mozes da radis identicne kopije planet wave-a ja cu stvarno uzeti 100...
- Shivering_shadE
Sad sam pogledao PW trze... sto se tice oblika vrlo sam slican, ali materijal je tesko pogoditi jer su recepti strogo cuvane tajne, iako tamo pise da su od celuloze, to nije sve... uvek postoje razne primese i procesi izrade... ja sam jos uvek ne posedujem sve te informacije do kojih su vece firme same dosle,ali ulaganjem ozbiljnih para.dogfighter13 wrote:ako mozes da radis identicne kopije planet wave-a ja cu stvarno uzeti 100...
ko je spreman na manji kompomis, i naruci 6 - 12 komada u znak podrske... ucinio mi je veliu uslugu, i korak sam blize da napravim sto siri asortiman materijala i oblika... a evo ortak mi javlja kakos u neki ljudi skroz zadovoljni i prelaze polako na ZR trze, sto u znaku podrske, sto zbog povoljne cene i kvaliteta...

Kralju, ja sledeće nedelje uzimam 50 kom. Znam da smo se dogovorili za ovu nedelju, ali naravno da se nešto isprečilo.
Čujemo se sledeće nedelje i završavamo deal.

- Shivering_shadE
EXTRA... danas mi je pristigla prva uplata na licni racun, i trze su poslate za Nish (12 kom), sto znaci da sistem funkcionise:)Baba Slim wrote:Kralju, ja sledeće nedelje uzimam 50 kom. Znam da smo se dogovorili za ovu nedelju, ali naravno da se nešto isprečilo.![]()
jesi li prosledio onom liku sto te je pre par dana kontaktirao za test trzu?
Ako mislis na Funkomata, nismo se još našli. Pošto sam ja razdelio sve, daću mu neki svoj primerak koji mi je ostao...
Meni ce trza stici iako je nisam narucivao
@Shivering_shadE: Pozdravi mi Nikolu Orlica kad ga vidis

@Shivering_shadE: Pozdravi mi Nikolu Orlica kad ga vidis

- Shivering_shadE
Nikola Whooo?:)cccira wrote:Meni ce trza stici iako je nisam narucivao![]()
@Shivering_shadE: Pozdravi mi Nikolu Orlica kad ga vidis![]()
Jel ima u ponudi neke Jazz III kopije?
- mislim_stvarno
Ja sam podelio trzalice, dve ostavio sebi, letke ostavio u studiju gde vezbamo ("miir" u surcinu). Valjda ce ti se ljudi javiti sa utiscima. Meni se cini da mogu malo da proklizavaju, inace mi se svidja elasticnost (mada nisu dunlop nylon).
Bio je jedan komentar za plastiku sto nije osusena pa ostala prosarana, lik mislio da ostaje otisak prsta u plastici
Bio je jedan komentar za plastiku sto nije osusena pa ostala prosarana, lik mislio da ostaje otisak prsta u plastici
Uzeh danas 2 trzalice od Baba Slima pa rekoh da napisem kako mi se svidjaju...
Ja inace koristim samo 1mm.
Ova od 1mm mi se ne svidja. Oblik je ok i debljina je ok ali mi je previse savitljiva za 1mm.
1.14 mm mi se svidja. Savija se taman onoliko koliko treba, oblik je fin, debljina mi odgovara cak i vise od 1mm ali bih jedino volieo da bude hrapavija. Ovako mi je malo skliska. Trzalice koje inace koristim ostaju veoma fino hrapave i posle puno vremena koriscenja i nikad se ne izlizu po stranicama. Ivice se naravno izlizu, ali pljosnate stranice ostaju hrapave.
Gore si pomenuo da je to izvodljivo tako da ako si voljan da mi napravis turu hrapavih, ja bih uzeo 50 komada od 1.14mm.
Ja inace koristim samo 1mm.
Ova od 1mm mi se ne svidja. Oblik je ok i debljina je ok ali mi je previse savitljiva za 1mm.
1.14 mm mi se svidja. Savija se taman onoliko koliko treba, oblik je fin, debljina mi odgovara cak i vise od 1mm ali bih jedino volieo da bude hrapavija. Ovako mi je malo skliska. Trzalice koje inace koristim ostaju veoma fino hrapave i posle puno vremena koriscenja i nikad se ne izlizu po stranicama. Ivice se naravno izlizu, ali pljosnate stranice ostaju hrapave.
Gore si pomenuo da je to izvodljivo tako da ako si voljan da mi napravis turu hrapavih, ja bih uzeo 50 komada od 1.14mm.