Trzalice u Srbiji

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Shivering_shadE

Re: Trzalice u Srbiji

Post by Shivering_shadE » 18 May 2010, 16:12

mislim_stvarno wrote:Ja sam podelio trzalice, dve ostavio sebi, letke ostavio u studiju gde vezbamo ("miir" u surcinu). Valjda ce ti se ljudi javiti sa utiscima. Meni se cini da mogu malo da proklizavaju, inace mi se svidja elasticnost (mada nisu dunlop nylon).

Bio je jedan komentar za plastiku sto nije osusena pa ostala prosarana, lik mislio da ostaje otisak prsta u plastici
hehe... kod tetka Dese... ja sam svirao tamo isto, ali u studiu preko puta, ali izasao iz tog benda skoro... sacu da nazovem desu, inace sam planirao da svratim i sam joj ostavim trze...:)

Shivering_shadE

Post by Shivering_shadE » 18 May 2010, 16:13

Mogut wrote:Jel ima u ponudi neke Jazz III kopije?
nista slicno jos.. .ali postoji mogucnost da do kraja godine izadju trze pribliznog oblika...

Shivering_shadE

Post by Shivering_shadE » 18 May 2010, 16:17

sto se tice savitljivosti, jedni mi kazu da su previse, a drugi premalo savitljive... a najvise njih da su taman... tako da ja ostajem pri ovoj savitljivosti(po 3. put^^)... a i da moram da menjam, to bi bilo tesko izvodljivo.

Probacu uskoro da ih "pohabam" kako bi povrsina bila hrapavija.. pa ako upali, javljam se tebi i ostalima...

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 18 May 2010, 16:19

Shivering_shadE wrote:
mislim_stvarno wrote:Ja sam podelio trzalice, dve ostavio sebi, letke ostavio u studiju gde vezbamo ("miir" u surcinu). Valjda ce ti se ljudi javiti sa utiscima. Meni se cini da mogu malo da proklizavaju, inace mi se svidja elasticnost (mada nisu dunlop nylon).

Bio je jedan komentar za plastiku sto nije osusena pa ostala prosarana, lik mislio da ostaje otisak prsta u plastici
hehe... kod tetka Dese... ja sam svirao tamo isto, ali u studiu preko puta, ali izasao iz tog benda skoro... sacu da nazovem desu, inace sam planirao da svratim i sam joj ostavim trze...:)
stani, ti si bio u onom melodic metal bendu sto je iznajmljivao prostoriju? jbg, ne znam imena ljudi, valjda je gitarista svirao jackson rr24? :)

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 18 May 2010, 16:21

Shivering_shadE wrote: Probacu uskoro da ih "pohabam" kako bi povrsina bila hrapavija.. pa ako upali, javljam se tebi i ostalima...
Ako ti uspe, ja ih odmah uzimam.
:ziveli:

Shivering_shadE

Post by Shivering_shadE » 18 May 2010, 16:28

mislim_stvarno wrote:
Shivering_shadE wrote:

stani, ti si bio u onom melodic metal bendu sto je iznajmljivao prostoriju? jbg, ne znam imena ljudi, valjda je gitarista svirao jackson rr24? :)
Aha... a ja ESP m-II... :)

mislim_stvarno

Post by mislim_stvarno » 18 May 2010, 16:41

e, uopste se nisam povezao kad sam dosao po trzalice. Ja sviram u onom punk bendu sto smo cele prosle godine drndali nedeljom vece (cesto u isto vreme kad i vi) i nismo se pomerili, pa smo letos promenili basistu i najzad krenuli... :)

dogfighter13

Post by dogfighter13 » 20 May 2010, 19:31

evo mog izvestaja
1trza- ja meni odovara oblik i deblina i tvroda u potpunosti ali molim te nekako ih izgladi da Ne budu tako hrapave(naravno kad bih kupovao kupovao bih i hrapave i izgladjene^^)
2 trza - burazer iz benda ne odgovara mu tvrdoca i hteo bi malo tanju ( verovatno zato sto sam mu dao onu 1.14mm)
3-4 trza prijatelji iz drugog benda obojica se zale na debljinu iako sam obojici dao 1mm
5 trza jos jedan lik iz treceg benda^^ slicno kao ja samo sto njemu ne smeta hrapavost

Stanko

Post by Stanko » 22 May 2010, 21:53

Uzeo :) podelio vise komaTa, i moj i drugarov komentar je da su suvise krute.
Oblik je ok, mada ja licno bih voleo da su malcice zaobljenije na vrhu :) :ziveli:

propali_gitarista

Post by propali_gitarista » 23 May 2010, 00:26

Meni je Funkomat dao jednu da probam. Nemam pojma koju debljinu. Oblik i nesavitljivost iste mi odgovaraju, hrapavost ne. Definitivno treba biti hrapavija. Pokusaj da to resis i eto porudzbine i od mene :ziveli:

Shivering_shadE

Post by Shivering_shadE » 23 May 2010, 01:29

propali_gitarista wrote:Meni je Funkomat dao jednu da probam. Nemam pojma koju debljinu. Oblik i nesavitljivost iste mi odgovaraju, hrapavost ne. Definitivno treba biti hrapavija. Pokusaj da to resis i eto porudzbine i od mene :ziveli:
hrapavost ili glatkost... mislim da obe karakteristike mogu da doprinesu da trzalica manje kliza. I poroznost materijala igra veliku ulogu. Ne bih sad da objasnjavam zasto to mislim:)

cccira
MF veteran

Post by cccira » 23 May 2010, 02:30

Ja odsvirah probu sa ZR trzom i moram priznati da sam prilicno zadovoljan :)

Shivering_shadE

Post by Shivering_shadE » 23 May 2010, 12:53

cccira wrote:Ja odsvirah probu sa ZR trzom i moram priznati da sam prilicno zadovoljan :)
Ti zadovoljan, ja zadovoljan... drago mi je da si imao poverenja u trze, sad samo nastavi da ih koristis:)

Shivering_shadE

Post by Shivering_shadE » 23 May 2010, 12:54

Stanko wrote:Uzeo :) podelio vise komaTa, i moj i drugarov komentar je da su suvise krute.
Oblik je ok, mada ja licno bih voleo da su malcice zaobljenije na vrhu :) :ziveli:
de ces vise zaobljenije od ovoga:)

Shivering_shadE

Post by Shivering_shadE » 23 May 2010, 12:56

Rad na trzalicama sa logom bendova "Cactus Jack" iz Panceva i "Violet" iz Kragujevca je otpoceo... pregovori sa jos nekoliko bendova i firmi su u toku... radi se radiii!:)l

Post Reply