Signature Ton

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Baba Slim
MF veteran

Re: Signature Ton

Post by Baba Slim » 20 May 2010, 13:55

:XD: Jeb' ga, oprostite ljudi... :lol:

Ajd sad, ako baš hoćete: 10 prstiju > Tele Thinline MIM '72. RI > Fulltone FullDrive2 Klon by Majtimika > Fulltone OCD Klon by Majtimika > Fender Pro Reverb '67 combo, i UDRIIII! :ziveli:

Hotstepper

Post by Hotstepper » 25 May 2010, 19:37

Baba Slim wrote::XD: Jeb' ga, oprostite ljudi... :lol:

Ajd sad, ako baš hoćete: 10 prstiju > Tele Thinline MIM '72. RI > Fulltone FullDrive2 Klon by Majtimika > Fulltone OCD Klon by Majtimika > Fender Pro Reverb '67 combo, i UDRIIII! :ziveli:
eto npr. vezano za temu..
Ja sam tebe skontao ovde na forumu po gitari koju imash.. ona zaista ima specifichan ton! 8)
Dva puta sam vas slushushao uzhivo i tachno se secam tog "signature" koji ti npr. pridodajesh bendu... :ziveli:
(... buljio sam u to tele sve vreme i razmishljao kako cu chim skupim noFce to sebi da kupim, zato se i secam "tone"-a) :lol:

Baba Slim
MF veteran

Post by Baba Slim » 25 May 2010, 19:49

Hotstepper wrote:eto npr. vezano za temu..
Ja sam tebe skontao ovde na forumu po gitari koju imash.. ona zaista ima specifichan ton! 8)
Dva puta sam vas slushushao uzhivo i tachno se secam tog "signature" koji ti npr. pridodajesh bendu... :ziveli:
(... buljio sam u to tele sve vreme i razmishljao kako cu chim skupim noFce to sebi da kupim, zato se i secam "tone"-a) :lol:

:ziveli:

Ajd ako si raspoložen, možemo se čuti ovih dana pa da organizujemo neko isprobavanje+kafa, i mene zanima kako taj Blade radi...

nebojsak

Post by nebojsak » 25 May 2010, 23:57

RitchieB wrote:
majtimika wrote:propade tema baba ga uozbiljio :D
Stvarno... cilj teme ja objasnite kako dolazite do nekog, ajde da kazemo, "vaseg" tona na instrumentu i opremi kojom raspolazete... to je sve. To ne mora da bude neki prepoznatljiv ton, nego neko "default" podesavanje koje svakodnevno primenjujete. :ziveli:
Peavey: Pre Gain 7, Saturation 5-6, Post Gain 8, Lead Gain 3, Low 1.5, Middle 3, High 1, Presence 5.

Rat: Distortion 2, Filter 3, Volume 8.

Potovi na Ghersonu default na max, smanjuje se po potrebi na oba hama.

Post Reply