Slazem se sa tobom, ali znas kako kazu kad neko ne zna, tj. nije upucen, a kupuje polovno, na kraju prodje skuplje. Valjda ce da prodje dobro, ali ne bitno. evo na primer off topic ali link http://www.kupujemprodajem.com/Troslojn ... up_id]=325Stanko wrote:Oladiaivazovsky wrote:moj savet ti je kupujem prodajem NIKAKO, pogotovu sto si pocetnik. znam iz prve ruke koja sve sranja prodaju i sta sve rade. Ja prodao gitaru za 50 evra koja nije radila NISTA, pragovi djene djene, gubila tu i tamo kontakt na potenciometru, neku kopiju strata, LIK JE OBRISAO MALo, i stavio cenu 230e, pa 150e, p ana kraju je prodaje u delovima. Kupuj sve ali tamo nikako, kosa mi se dize na glavi kad umeju da objasne kako je tamo neki squier po zvuku bolji i od fendera strata ali eto moraju da je prodaju ili je menjaju za nesto drugo. Pa sto je menjate ako je toliko dobra... zaobidji to. Jedino od nekog poznatognemoj pogresno da shvatis, ali kao sto si ti fer prodavao, tako ima i drugih ljudi koji tako prodaju, i ponekad moze mnogo bolje da prodje preko oglasa.
Uskoro ce i moj squier na oglase, nista mu ne fali, a opet ce neko da ga dobije za 60-70% cene iz radnje![]()
to je gitara koju sam prodao, on je rastavio u delove jer niko nece da kupi to, pravio je svakakve kombinacije, ali tipa: "NIJE KINA" "MAGNETI NE SUSTE" To je prica za malu decu. Ja mu nikad nisam rekao cija je proizvodnja, a on tvrdi da nije kina, valjda misli da ako je kina onda je tezak shit a ako je indonezija onda je bolje. To nema pravila barem mi to znamo, nekad je i kina bolja od neke druge azijske zemlje i stvar je sasvim relativna. A o magnetima da ne pricam. Ali ne bitno samo pisem kakvi likovi ima.
Sve u svemu, mora se paziti, jer dosta njih gledaju da te zajebu. Ovde smo da skrenemo paznju coveku barem smo toliko ljudi.