Dakle - čovek koristi epilator kao ebow; provereno - u numeri "Lost keys", s' 10.000 days. Možda je to opšte poznato, znam da post-rockeri i experimentatori nisu nimalo izbirljivi kad su takvi/slični zahvati u pitanju, al' meni je ovo bilo super-novo.. .
I, eto. Danas sam pazario 1, preko Limunda za 500 kinti. Večeras sam ga testirao na probi - radi upravo ono što sam očekivao da radi, +
što za razliku od ebow-a bez problema vata više žica, i mogućnosti su neverovatne. Ladno radi, i to radi prejebeno!!!
E, sad.. problem je taj što sprava, čim se uključi, krene da pušta "onaj" zvuk (zujanje/vrištanje u gornjim midovima) koji magneti ne moraju da hvataju, trebalo mi je 5 minuta da skapiram poziciju/"registar". Jedino što me brine, to su eventualni nastupi kamernog tipa, gde je poželjna mrtva tišina na stejdžu - u smislu ne-zujanja pojačala i odsustva hisova i brumova (osim onda kada želim da se događaju

Pitanje: da li bi obaranje voltaže (putem drugog adaptera, ili devoter-a možda) redukovalo tu buketinu? Ne razumem se, pa pitam..
Hvala na pažnji,
pozdrav