Oprema Koju Nemate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Re: Oprema Koju Nemate
mogao bi poslati nesto od toga gladnoj deci u srbiji
Kakav je ovo slot, čemu služi?Dersu Uzala wrote:
To je CD plejer, samo ovi novi fensi sto nemaju vratanca 

Playback znači!Stanko wrote:To je CD plejer, samo ovi novi fensi sto nemaju vratanca
Ma to je neki sistem da Dersu uklopi tu gitaru sa jos tri i onda...
BEHOLD THE QUAD

BEHOLD THE QUAD

- Dersu Uzala
To je jedan od tzv. 'sound vents' ili 'sound ports'. Acoustic ports.Kristijan wrote: Kakav je ovo slot, čemu služi?
Ideja je slicna Bose-ovoj, znaci:

A da li negde može da se čuje neki uporedni test, sa i bez toga? Da li bi to trebalo da obavlja funkciju nalik akustičnim komorama ili radi drugačije? Nisam nikad ni video ovako nešto, pa nemam predstavu kako šljaka, a baš me zanima.
- rock action
nista od Danelectro 12-ice ipak
videcu da pozajmim taj Rickenbacker 12 kad budemo snimali nove stvari, da vidim kako zvuci u studiju

videcu da pozajmim taj Rickenbacker 12 kad budemo snimali nove stvari, da vidim kako zvuci u studiju

- Dersu Uzala
Trenutno ne.Kristijan wrote:A da li negde može da se čuje neki uporedni test, sa i bez toga?
Ovo prvo. Postavih ti sliku ajme.Kristijan wrote:Da li bi to trebalo da obavlja funkciju nalik akustičnim komorama ili radi drugačije?
Pa da, ali sluku zvučnika, a ja nemam predstavu koliko duboko ide ovaj slot na gitari, niti da li je povezan sa nekom šupljinom s druge strane. No dobro, šljaka kao akustična komora, to sam hteo da znam. Danke.
- Dersu Uzala
Ide krzo celo telo, ima vise dizajna, nije zavrsen research. Ideja je slicna Bose-ovoj, znaci regulise se vazdusni pritisak i time akustika instrumenta. Na ovoj gitari koju si video, kanali su ogromni kao i port. Na drugim modelima su manji ili srazmerno mali (vrlo mali, maltene kao zilet). Mrzi me da te gnjavim posto ima tu dooosta da se pise a...mene mrzi. Ima negde jos fotki ali, pogodio si, mrzi me da trazim. Citava prica ima svoju istoriju, ali mrzi me da sad trabunjam. One of these days. Mozda ti posaljem privatno ovih dana, sta je i kako je. 

Pre neki dan 2 ista ovakva odose na ebay.de za nekih 400-500 evranenadnenad wrote:

-
Treba onda kontaktirati rodbinu u nemackoj

- rock action
Kleptonovo jacalo, jel to ovo: