Trzalice u Srbiji
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Trzalice u Srbiji
moj predlog ti je da za deblje ideš na 2 i 3 mm (nešto tipa dunlop jazz 3), a što se tanjih tiče to prepuštam ljudima koji ne oru po žicama 

Wolf wrote:moj predlog ti je da za deblje ideš na 2 i 3 mm (nešto tipa dunlop jazz 3), a što se tanjih tiče to prepuštam ljudima koji ne oru po žicama

Obavezno 3mm.
Da mogao bi da krenes nesto tipa Stuby i Jazz 3, samo verovatno ce i cena da bude veca?sinisake wrote:Wolf wrote:moj predlog ti je da za deblje ideš na 2 i 3 mm (nešto tipa dunlop jazz 3), a što se tanjih tiče to prepuštam ljudima koji ne oru po žicama![]()
Obavezno 3mm.
- Shivering_shadE
LJudi... polako s tim 3 mm trzama... nisam bas u mogucnosti da idem u te exreme dok sam ovako slabo zastupljen, radim ovih 6 debljina jer se one realno najcesce koriste, a ako bog da da se ovo sve lepo razvije kako planiram... onda ce biti svega i svacega:)
i ajde bre... komentarsiete, slabo je ovo... ranije je bilo mnogo aktivnije:)
i ajde bre... komentarsiete, slabo je ovo... ranije je bilo mnogo aktivnije:)
iznenadićeš se koliko ljudi koristi trzalice od 3 mm... pogotovo jazz 3
Wolf wrote:iznenadićeš se koliko ljudi koristi trzalice od 3 mm... pogotovo jazz 3

- Shivering_shadE
jazz III od 3 mm? ili si mislio jazz III i 3mm trze... znam koliko su popularne J III, i njih imam u planu... ali ove deblje ako budem radio bice vise slicna ovimWolf wrote:iznenadićeš se koliko ljudi koristi trzalice od 3 mm... pogotovo jazz 3

Jel mislite da za ovu gore prikazanu trzu ima dovoljno korisnika u nasoj zemlji?
-
jos jedan glas za 0.7
i cekaj ti znaci mozes da postavis logo koji ti dam na trzama jel da???
mora da sam nešto pobrkao... xD
u svakom slučaju, takve trze kao što je ta na slici bi bile odlične... samo ako ih i praviš, ne smeju da klize... ili da plastika ima rapavu površinu (kao šmirgla) ili da ima urezane proreze (kao na slici) kako ne bi klizala pod prstima
u svakom slučaju, takve trze kao što je ta na slici bi bile odlične... samo ako ih i praviš, ne smeju da klize... ili da plastika ima rapavu površinu (kao šmirgla) ili da ima urezane proreze (kao na slici) kako ne bi klizala pod prstima

Ja rekoh da mi se javis kad budes poceo da pravis 0.7..
kupicu nekoliko.. odmah na nevidjeno, ujedno to je i moj glas... 0.73
- Shivering_shadE
vrati se par stranica u nazad... videces sta sam uradio drugima,.. a bani i na FACEBOOK; http://www.facebook.com/home.php#!/page ... 197?ref=tsdogfighter13 wrote:jos jedan glas za 0.7
- Shivering_shadE
Mozda ti se ne bi javio licno (jer sam zaboravio)... ali bi sigurno saznao na vreme:)dejankuki wrote:Ja rekoh da mi se javis kad budes poceo da pravis 0.7..
- Shivering_shadE
OK, posle duze pauze u postovanju ponovo stizu dobre vesti, pogotovo za one koje iscekuju tanje a i deblje trze od 1 mm.
Radilo se, nerviralo i cekalo... ali se docekalo, pa vam s ponosom predstavljam cak 4 nove debljine.

Trze koje vidite su probni uzorci, i uradjeno je svega 50ak od svake debljine, a punu proizvodnju planiram za srediu avgusta, za to sam se odlucio jer za koji dan putujem na more, pa kad se vratim krecem u akciju(sajt, nova patnerstva, nova proizvodnja itd.). Na zalsot tako je moralo da bude zbog nepredvidjenih okolnosti, da sam uspeo da zavrsim koju nedelju ranije, vec bi ste mogli da narucite prve komade.
Moram reci da sam najvise ponosan na 0.55 i 0.80(mislim da je ispalo 0.78), jer stvarno nema razlike izmedju njih i ostalih trza, tako da vam garantujem potpunu satisfakciju,a podjednako su dobre i 1.5 i 2mm... ali cu ipa sacekati rekacije drugih ljudi.
Ocekujem sto veci odziv na ovaj post.... pozz!:)
Radilo se, nerviralo i cekalo... ali se docekalo, pa vam s ponosom predstavljam cak 4 nove debljine.

Trze koje vidite su probni uzorci, i uradjeno je svega 50ak od svake debljine, a punu proizvodnju planiram za srediu avgusta, za to sam se odlucio jer za koji dan putujem na more, pa kad se vratim krecem u akciju(sajt, nova patnerstva, nova proizvodnja itd.). Na zalsot tako je moralo da bude zbog nepredvidjenih okolnosti, da sam uspeo da zavrsim koju nedelju ranije, vec bi ste mogli da narucite prve komade.
Moram reci da sam najvise ponosan na 0.55 i 0.80(mislim da je ispalo 0.78), jer stvarno nema razlike izmedju njih i ostalih trza, tako da vam garantujem potpunu satisfakciju,a podjednako su dobre i 1.5 i 2mm... ali cu ipa sacekati rekacije drugih ljudi.
Ocekujem sto veci odziv na ovaj post.... pozz!:)
2.o mm je ok na njima sam ucio (svi mi se cude i kazu da su te trze za bass ja ih picim po gitari) a moze i 0.83