Oprema Koju Imate
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Oprema Koju Imate
FM-ovi sjajno prihvataju pedale.
pa da turija sam u bridge DiMarzio Twang King, i metuja starij vintage 3 brass saddle bridge. Jbg ja ipak jurim taj Don Rich zvuk.sinisake wrote:@Dweezil, tele je skroz ok, a menjao si i magnet(e), zar ne?

jes jes imao i ja takvog fm-a samo prve modele sa drugacijom maskom, i sve super dok neodes na svirku pa pocne da se pregreva i gasi, ma lepota jedna.
E? A je li to opšta boljka, ili zavisi kakav je komad? Kapiram ako je opšta boljka da postoji i neko tehničko objašnjenje zašto se to dešava, zar ne?
[quote="dweezil"A i tele je sasvim prosecno, jos made in Mexico (mnogi ovde opljuvase MIM Fendere kao da su ne znam ni ja....)[/quote]
ma mogu samo da ih pljuju... imam i ja jedno... "radi posao za sve pare"...
vezano za klip koji si postavio - zvuk je extra, da ne vidim na snimku pojacalo, mogao bih da se zakunem da "ganjas" par 6L6-ica...
ma mogu samo da ih pljuju... imam i ja jedno... "radi posao za sve pare"...
vezano za klip koji si postavio - zvuk je extra, da ne vidim na snimku pojacalo, mogao bih da se zakunem da "ganjas" par 6L6-ica...
da imao sam i ja bash davno jednog FM210 R sa crnom maskom, al nisam siguran da su to sasvim ista pojachala (Frontman i FM), mislim iste su kontrole odnapred i sve, neam pojma, nisam ni poredio sheme sa neta, meni se vishe dopada kako radi ovaj sa jednom 12-icom.majtimika wrote:jes jes imao i ja takvog fm-a samo prve modele sa drugacijom maskom, i sve super dok neodes na svirku pa pocne da se pregreva i gasi, ma lepota jedna.
a verovatno su im trafoi slaba tacka kao i na svim pojacalima te klase manje vise.Kristijan wrote:E? A je li to opšta boljka, ili zavisi kakav je komad? Kapiram ako je opšta boljka da postoji i neko tehničko objašnjenje zašto se to dešava, zar ne?
pa thanx matoryprogg wrote: vezano za klip koji si postavio - zvuk je extra, da ne vidim na snimku pojacalo, mogao bih da se zakunem da "ganjas" par 6L6-ica...

Ponovih se i opet..... 

Jako lepa gitara.
Cestitam!
Cestitam!
- Hotstepper
sirkan wrote:Ponovih se i opet.....

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Bices zadovoljansirkan wrote:Ponovih se i opet.....

- Hotstepper
...da, ti si pazario taj crni Blade tele oko kojeg sam se ja dvoumio..nemanjavelimirovic wrote: Bices zadovoljanZnam iz iskustva
![]()

Imao sam pre ovoga i Blade strata,ali me nije lozio kao telac,nekako mi sladje radi ova gitara.... 
Hvala svima na cestitkama!!!

Hvala svima na cestitkama!!!

gle gle, neko je kupio novog telca, a nije Nemanja...
iako ne volim telad, nek te služi 100 godina

iako ne volim telad, nek te služi 100 godina

lepo je to tele def
ko voli telad i moj je drug 

savrseno!sirkan wrote:Ponovih se i opet.....