B.C. Rich-pomagajte ljudi

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Chord-Master
MF veteran

Re: B.C. Rich-pomagajte ljudi

Post by Chord-Master » 24 Dec 2007, 21:12

Koliko znam, Jacksoni i Ibanezi su daleko bolje gitare od B.C. Richa, Ibanezi cak daleko bolje...
Cuo sam za B.C. Rich da je izgled jedino sto ima (ko voli takve gitare) i da su B.C. Rich magneti, generalno sranje, e sad da li ima istine u tome zaista ne znam, nikada nisam svirao B.C. Richa (niti nameravam) tako da necu preterano da serem.

Ja bih licno izbegao Apollo gitare, nadju se cesto jako dobre (bar Les Paulovi), ali znaju da budu i lose.

cccira
MF veteran

Post by cccira » 24 Dec 2007, 21:46

Beshte od apola, ima daleko boljih gitara za iste ili mozda malo vece novce

Sezax

Post by Sezax » 24 Dec 2007, 22:40

Pa ajde ciraaa imas li kakve sugestije za mog jarane neke zle gitare za death/black od nekih max 400 jevreja?Ja neznam cijene ibaneza i jacksona jer ne zivim u bgd tako da je vrlo tesko saznati odavde.

cccira
MF veteran

Post by cccira » 24 Dec 2007, 23:41

Pravo ti kazem ne znam ni ja. Mislim da je za tu kintu Ibanez naj kupovina, al opet sve je to jako subjektivno i komplikovano
Najbolje vam je da uzmete da veslate internetnom, npr odes na sajt ibaneza, pa na mjuzishns frend pa harmony central, pa tako izdvojite par modela pa onda nadjete sve sto moze da se nadje za doticne gitare i onda na osnovu svega procitanog tvoj ortak dodje do bar nekog suzenog izbora i onda vidi sta je nabavljivo u okolini, i onda ostaje jos samo da proba par gitara i izabere onu koja mu najvise lezi. Mislim da nema nekog boljeg resenja za ovakva pitanja :wink:

Void
kulen zmija

Post by Void » 25 Dec 2007, 01:02

Slazem se da je Ibanez naj kupovina, ali ja ipak stojim iza toga da se onaj Apollo isproba....gitara izgleda nevidjeno dobro, a ima i neck-thru, floyd, opak finish i mislim cak da je aktivna....ako nista drugo, bar nek neko od vas ode ( ko zivi u BG-u, posto sam ja jaaaaako daleko od BG-a, a i momak kojem pomazemo ne zivi bas blizu ) pa neka ga isproba i napise svoje misljenje....

Ljudi samo pogledajte kako dobro izgleda: http://www.maric.co.yu/pp/?slika=/REPOS ... b_zoom.jpg

cccira
MF veteran

Post by cccira » 25 Dec 2007, 01:15

Pa aj neka se proba, mada ja sam do skoro svirao apolla (doduse ne ovog) i jedva sam cekao da se ratosiljam krsha... nesto bas i ne verujem da bilo sta od apolla moze biti znacajno bolje

Sezax

Post by Sezax » 25 Dec 2007, 12:36

Hvala ljudi za sve savjete odlucili samo da trazimo gitare koje mu se svidjaju kao sto cira da kaze pa onda kad odemo u bg da krizamo one koje su iznad njegovog budzeta.

Ali imam jos jedno pitanje.....Da li ima jos Prodavnica koje prodaju gitare osim Mitrosa,Mixa,ISky-a u bgu?I ako imate adrese. :lol:

Void
kulen zmija

Post by Void » 25 Dec 2007, 13:12

Cuo sam da je u Mega Music-u jako jeftina roba, ali ne mozes nista da skontas sa sajta, posto je sajt sranje.....jedino sam tamo video izlozene Ibanez sedmozicane gitare, u drgim prodavnicama moras da narucujes......tako da mislim da Mega Music ima prilicno veliku i zanimljivu ponudu, a verujem da imaju i popuste sad, posto su praznici i Nova godina.....cekiraj Mega Music obavezno......

I ako neko moze neka isproba onog Apollo-a i neka napise utiske, posto bih ga ja kupovao....

cccira
MF veteran

Post by cccira » 25 Dec 2007, 13:16

Sezax wrote:Ali imam jos jedno pitanje.....Da li ima jos Prodavnica koje prodaju gitare osim Mitrosa,Mixa,ISky-a u bgu?I ako imate adrese. :lol:
Artist: http://www.artistsystems.co.yu

Sezax

Post by Sezax » 25 Dec 2007, 20:17

Mozes li mi dati tacnu adresu Mega Muzica u bgu?Pa cu otici do svih njih :D

Sezax

Post by Sezax » 25 Dec 2007, 23:14

Izvinite ljudi za dupli post ali nisam mogao da izmjenim.

Upravo me drug podsjetio da pitam do kada traju popusti u Mitrosu i Mega Musicu (U mixu traju do 15.1.) jer je skontao kako moze da smogne 400-500 jevreja oko praznika pa odmah posle bozica idemo za bgd..MUAHAHA :twisted:

Void
kulen zmija

Post by Void » 26 Dec 2007, 00:14

Za 500 jura moze da kupi sedmozicanog Ibaneza, neka to uzme obavezno.....mislim da ga je moj ucitelj platio u Mega Music-u tacno 500 jura.....uhh....sta bi ja da imam jednog sedmozilca.....aaaaaa...... :cry:

E'o ti adresa Mega Music-a pa ti overi usput i cenovnik http://www.megamusic.co.yu

Sezax

Post by Sezax » 26 Dec 2007, 02:55

Ja na ovom sajtu nemogu nista da skontam sto se tice instrumenata samo vidim pojacala i opremu za studio...Nigdje gitare.....Moram ih sutra nazvati jbt....NOVOST:Sad mi ortak ima 600 jevreja pozajmljujem mu ja 100 da bi mogao kupit gitaru da mu bas dugo traje :shock: .

P.S. Neznam bas to za gitaru sa sedam zica nikad mi bas nisu bile previse privlacne.....Prosvjetli me Void... :shock:

Void
kulen zmija

Post by Void » 26 Dec 2007, 07:12

Napisao sve sam na onu drugu temu sto si otvorio, pa cekiraj tamo, da ne postujem dvaput isto.....da se ne ljude administratori.... :lol:

Post Reply