I meni taj uvod zvuci poznato, medjutim meni se kod tebe pesme najvise svidja kako se posle razvija....nemirkv wrote:Meni se ovo svidja, lepo, melodicno i opusteno![]()
Samo sto me mnogo podseca uvodn iz pesme "neophodna promena" na Jamiroquai "Seven days in sunny june", al moguce je da mi se samo ucinilo... Inace je super, a vokal i mene na momente podseca na Mladenovica, sto moze samo plus da bude
Post Normal
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
- Guitar_thrill
- MF veteran
Re: Post Normal
nemirkv wrote:Meni se ovo svidja, lepo, melodicno i opusteno![]()
Samo sto me mnogo podseca uvodn iz pesme "neophodna promena" na Jamiroquai "Seven days in sunny june", al moguce je da mi se samo ucinilo... Inace je super, a vokal i mene na momente podseca na Mladenovica, sto moze samo plus da bude
Prvi put cujem pesmu ali u pravu si, lici.
Za glas mnogi kazu da lici na Mladenovica ali iskreno, ja to ne cujem.
Nema veze i sto lici, bitno je da se svira i stvara... Ja imam trip da kad god odsviram nesto svoje da to lici na drugu pesmu... to je loseFunkomat wrote:nemirkv wrote:Meni se ovo svidja, lepo, melodicno i opusteno![]()
Samo sto me mnogo podseca uvodn iz pesme "neophodna promena" na Jamiroquai "Seven days in sunny june", al moguce je da mi se samo ucinilo... Inace je super, a vokal i mene na momente podseca na Mladenovica, sto moze samo plus da bude![]()
Prvi put cujem pesmu ali u pravu si, lici.![]()
Za glas mnogi kazu da lici na Mladenovica ali iskreno, ja to ne cujem.
A sto se tice Milana, moz' da bude da ja to podsvesno umisljam da vokali lice ne njegov od, jelte, previse slusanja
A dobro nije bas da ne lici ni malo ali mislim da ne lici bas toliko da svi to govore.
Vlada, pevac, ima mnogo promukliji i meksi glas.
Vlada, pevac, ima mnogo promukliji i meksi glas.
Uzeo sam da preslusam, najvise mi se svidja Neophodna Promena. Svaka cast za materijal stvarno, meni su snimci odlicni, s' obzirom na kakve sam nailazio do sada. 
Hvala brate.sl0e wrote:Uzeo sam da preslusam, najvise mi se svidja Neophodna Promena. Svaka cast za materijal stvarno, meni su snimci odlicni, s' obzirom na kakve sam nailazio do sada.
Pa to jebiga s obzirom na okolnosti... puno bolje se i ne moze ocekivati.
- propali_gitarista
Hvala i od mene. Nisam ocekivao da ce se toliko ljudi javiti sa pozitivnim komentarima. 
Hehe ma samo da se svira nesto svojepropali_gitarista wrote:Hvala i od mene. Nisam ocekivao da ce se toliko ljudi javiti sa pozitivnim komentarima.
Inace sto se mene tice, pevac ne lici na milana (srecom)
"Na sudaru slutnji" mi je nekako najkompletnija, nekako je ceo bend uposlen, recimo da mislim da je to najsrećniji aranžman. "Nesklad" mi je za sada najprijemčivija. Samo napred!
Poslusah evo upravo. Svidja mi se, jako me podseca na EKV, mada mislim da nisam prvi verovatno koji ti to govori. Textovi su dobri, mjuza je dobra. Samo nastavite tako... ja cu odma kupiti CD ako izdate nesto!

- propali_gitarista
Bach wrote:ja cu odma kupiti CD ako izdate nesto!![]()