ohoho, aj da se i druga strana licnosti javila
Ako moze uglavite i Dragana u taj klip, da ako stanete sva trojica
Nov sam na forumu, to ne znaci nista drugo, nego samo to.
Ne znam odakle bih poceo, toliko nedoslijednosti ima u bluesboyevom postu ranije, pa i u tvom sada, da ne znam ima li poente izvlaciti jos argumenata, na koje vas dvojica odgovarate samo glupostima i pokusajima da zamutite situaciju.
Mislim da je vecini jasno o kakvim se likovima radi al pretpostavljam da je ljudima zanimljivo da citaju ovakve teme pa da rezimiramo.
Prvo ovo: isti bluesboy koji se hvalio kako je zaradio na "starfieldu" 400-500 eura, htjeo je u smece da baci 300 eura vrijedne djelove sa jolane???
i samo da naglasim da mi nije jasno kako si dosao do te cifre 300 minimum.. Drvo s jolane i slomljen vrat, i njih si
zaracunao??
A ti isti postenjacina imenom i prezimenom si zaradio na svome "drugu" razliku od 90 eura, (150 za koliko si naveo da si je prodao minus 6000din(oko 60 eura)koliko je blusboy rekao da je prodao bas tebi-zakljucuje se iz vase pisanije)-drugarcine, nema sta, al ajd to je vasa stvar...
Ali veoma bitnu stvar si nam rekao, ne znam jesu li forumasi primjetili, vjerovatno jesu, a to je da je ono sta se sumljalo- tacno.
bluesboy je ustvari Redzi- lik koji je prodavao jolanu kao vox za 450 eura, imas link ka KP na 1. strani. Jer vremena se slazu, prije 9 mjeseci bluesboy nabavlja "vox" i hvali se ovdje kako je strava, taj oglas na KP je prije 5 mjeseci okacen, pa tek nakon toga jos jedan, taj tvoj. Znaci ovdje on se pravi lud kako ne moze da nadje sliku tog voxa, a cetiri mjeseca kasnije on je prodaje za 450 eura kao "kolekcionarski primjerak" a potom ona kako si sam rekao dolazi u tvoje ruke (ponovo slomljena) i prodaje se za 150.
Ti si nam rekao najbitniju stvar, gitara je cijelo vrijeme (od septembra 2009 kad je bluesboy zapoceo ovu temu pa sve do do tvog oglasa) bila u vasim rukama dok se prodavala kao vox i usput jadna lomila...-to odagnava svaku sumnju ko je redzi,prevarant sa KP
...I sad ti kazes kako je lik koji je to kupio od tebe znao da je jolana,samo ne znam kako, jel ti si je i dalje prodavao kao vox sa slomljenim vratom iako si znao da nije vox, odlicno se sjecam tog oglasa, ali sam siguran, da nigdje nisi naveo da je
to jolana ustvari.I ostali koji su vidjeli taj oglas mogu to da potvrde, (to nije bilo tako davno)
A i molio bih majtimiku da nadje taj oglas kao i onaj prvi sto je nasao, ja nisam uspio, ako ga frajeri nisu vec obrisali...
Podatak da je to ustvari jolana saznajemo tek na ovoj temi od majtimike koji ima jolanu i prodaje je.
Tako da to sto je taj lik mozda znao sta kupuje od tebe, ne cini tebe ni malo postenijim...
Ja do sada sam iznio stvari koje su cisti proizvod zdravog razuma, ako ima bilo kakva nelogicnost u ovome sto ja kazem ja bi molio ko nadje da je iznese.
A ti ovdje spominjes nekakvog spakija ko da ga svi znamo 100 godina i gocu trzan i pises imena ko da to bilo sta dokazuje.
A za starfield tacno da se ne razumijem, ne razumijem se ni u jolane ni u fantonmske voxove,al sad se prisjetih necega. Bluesboy je rekao da mu je starfielda donio neki drug cacanin iz engleske,
Pitam se pitam da li je to onaj isti lik iz cacka koji se razumije i koji je potvrdio da se radi o voxu 79-81
kako kaze bluesboy na 1. strani ove teme....