Naravno...vlobrk wrote: i naravno subjekat vrsi radnju nad objektom.....

Moderator: Trooper
Naravno...vlobrk wrote: i naravno subjekat vrsi radnju nad objektom.....
MetalFunk wrote:Meni su jos uvek njesra.
preterujes, ovo je evidentno lose. vidi se kad neko radi stilizaciju, a kad neko ne zna da crta. ne znam sto si uporan u tome da mi pokazes da postoje objektivno dobre i objektivno lose stvari, pa ja to pricam otkad znam za sebe brate. nesto si se zbunio.Frostensen wrote:Molim te da budesh politichki korektan. To shto se tebi ne svidja ne znachi da je sranje, i da autor ne zna da crta shake i stopala, vec da je to mozhda njegov autorski stav i da on to tako radi namerno. Nisu nepoznati primeri umetnika koji to rade planski. Uostalom ko smo ti ili ja da kazhemo da je neshto dobro ili losheUkusi se razlikuju
@Doolio moj si idolako si hteo da kazes da i sranja umeju i te kako da prodju, mislim, to je valjda neoboriva cinjenica:)
Čoveku su možda potrebne tačne koordinate/sertifikat/zvanični stav zajednice o nečemu. Takvi ljudi jednostavno postoje. Ne oseća svako stomakom ili nekim čulima ili štagod, nekome je potrebno da se matematički utvrdi da je pileće belo u sosu od đumbira i žalfije 1,78 puta ukusnije jelo od američkih rebaraca sa medom u rerni. I toga se drži nadalje.Doolio wrote:preterujes, ovo je evidentno lose. vidi se kad neko radi stilizaciju, a kad neko ne zna da crta. ne znam sto si uporan u tome da mi pokazes da postoje objektivno dobre i objektivno lose stvari, pa ja to pricam otkad znam za sebe brate. nesto si se zbunio.Frostensen wrote:Molim te da budesh politichki korektan. To shto se tebi ne svidja ne znachi da je sranje, i da autor ne zna da crta shake i stopala, vec da je to mozhda njegov autorski stav i da on to tako radi namerno. Nisu nepoznati primeri umetnika koji to rade planski. Uostalom ko smo ti ili ja da kazhemo da je neshto dobro ili losheUkusi se razlikuju
a to da li se meni svidja ili ne, nema veze sa tim da li je sranje ili nije (kao sto sam opet ja napisao i to u ovom topicu kako mi se cini). tako da ne znam sta sad izvodis.
ali i dalje stojim pri tome da nemam oko za sve i da nemam tapiju na lepljenje etiketa i da nisam dovoljno upucen u ceo kosmos da bi delio pravdu i krivdu - tj delio objektivne kritike. nisam toliki baja. zato kad mi nesto nije jasno, ja se raspitam, pa mozda naucim nesto novo. kod ovog lika je sve jasno, lik ne zna da crta i ne, nije super crtac koji ima takav izraz, to se vidi. dajes preterane primere, ne znam sta oces da postignes. mogao si da stavis i crtez deteta od dve godine i da me pitas da li je to super umetnicko delo, pa kad ja kazem da nije, onda da pobednicki vices kako postoje objektivna merila. naravno da postoje, ali ja ne posedujem dovoljno znanja, percepcije ili cega vec da bih mogao matematicki da objektivno izvrednujem neke neobicne, slicne, mutnjikave, ekspresivne ili multi-culne stvari. al kad mi okacis ovog lika nista ne postizes, pa naravno da mogu da vidim da je objektivno sranje (svidjao se njegov rad nekom ili ne).
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest