Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
sorry, mala digresija - 'zbog mladih naraštaja'.groove wrote:ako je tako, onda cemo ovu izjavu
oznaciti kao netacnu,skala 35'' ,sto je za petaka mamara
zbog ove izjave
koja nas lepo uci da ne dajemo iskljucive izjave o bilo cemu , cak i po forumima... mozda zbunimo nekog s njima, ima ovde i maloletnika kojima treba dobar i pouzdan savet...a u stvarnosti, svakako, neki 35" model može zvučati značajno lošije od nekog 34" modela. nije svaki 35" bolji od svakog 34".
Moras naci dilereDarksk8er94 wrote:A pored mitrosa, da li znate neki shop, ili nekoga preko koga mogu da narucim eventualno ESP bass, a da bash ne pucam nesto vise kinti na narucivanje i slicno? Tojest, koji je najbolji nacin da dodjem do bass-a koji nije u ponudi u mitrosu?
Zoves, pitas, saznas... Mozda ti traze avans, a bezveze je da kupujes nesto pre nego sto probas.Darksk8er94 wrote:na kraju, da li je moguce da se poruci, u mitrosu konkretno, neki instrument koji oni nemaju u ponudi?
Kupi ono sto mozes da probas, sto ti dobro lezi u ruci i zvuci kako treba. Ovako sa ekrana, D-5 deluje ok.Darksk8er94 wrote:jer se sad razmisljam, da li da uzmem F- 105, ili D- 5 koje imaju u ponudi, ili da pokusavam da nabavim B- 5e koji mi deluje kao savrsen bass (barem meni)stvarno bih vas molio za neke korisne odgovore, jer mi je u planu da izaberem sto bolji bass od ovih, i da ga sviram jos dugohvala unapred
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest