Ibanez mc924 vs Atk
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Ibanez mc924 vs Atk
Dakle imam priliku da uzmem Mc924 ali pošto se para nema to bi bila neka zamena.E sad ja sam musician video i probao tu kod nekog dede,instrument ima sjajan zvuk,baš onako vintage sa baršunastim midlovima i definisanim basovima,svirljiv je,sve je lepo osim što ima 150kg(a ima boga mi i Atk).Mislim da je u odnosu na Atk versatilniji,mada ja volim Atk i takav agresivan zvuk al opet on nije baš za sve vrste muzike(a ja sviram svašta).Ima na netu milion hvalospeva o musicianu a imao je on bome i dobru cenu(ovaj deda ga je platio oko 2000dem osamdesetih godina).U prilog Mc ide možda i to što Atk ne može prodati Bogu ocu a musician bi verovatno moglo jednog dana kad ogrbavim pa predjem na neki Sr
Interesuju me vaša neka mišljenja.iskustva...šta bi ste vi uradili?

- sirac-šunka
- vragolan
Re: Ibanez mc924 vs Atk
Ja bih kupio Fender Jazz Bass.
Heheheh a vidi imao sam Highway1 jazz i budimo realni ovi su ibanezi bolji od njega...Što će reći da nema Jazz bassa bez dosta keša...A nije da ne bih i ja
ps.Znam da mi je tema bzvz al eto vrućina i dosada čine svoje

ps.Znam da mi je tema bzvz al eto vrućina i dosada čine svoje

- sirac-šunka
- vragolan
Pa nije ti tema bezveze, što.
Nego je stvar jasna, musician je neponovljiva gitara kada je Ibanez u pitanju i može se reći da ulazi u hall of hame bas gitara. Uz to je i jedini razlog zbog kojeg firma Ibanez i drži neki ugled u mojim očima.
Dakle, trampi to što imaš za musician-a, onda musician-a za jazz bass i miran.
Ili jednostavno potroši pare na klimu...
Nego je stvar jasna, musician je neponovljiva gitara kada je Ibanez u pitanju i može se reći da ulazi u hall of hame bas gitara. Uz to je i jedini razlog zbog kojeg firma Ibanez i drži neki ugled u mojim očima.
Dakle, trampi to što imaš za musician-a, onda musician-a za jazz bass i miran.

Ili jednostavno potroši pare na klimu...

Koji ATK? Cisto info.
Inace, slazem se sa sendvicom
Inace, slazem se sa sendvicom

- sirac-šunka
- vragolan
Tata ti senvič! 

Pa moj ATK je Japanac,što zaista baš i nema puno veze sa ovim novim Indonežanskim.Atk 600 je u pitanju(isto je to kao i 300 samo ima rosewood i flame top).Bio je neko vreme u oglasima i iskreno niko nije ni pitao za njega.To je skroz ok gitara i 90% ljudi sa kojima sam pričao se slažu da je tonski super ali i da im je ružna do zla boga 

HahahahaZoxybass wrote:To je skroz ok gitara i 90% ljudi sa kojima sam pričao se slažu da je tonski super ali i da im je ružna do zla boga

Video sam te na yt-u, izvlacis podosta s tim tvojim ATK-om + obozavam japanske modele bilo kojih bass gitara, a ta tvoja spada u tu kategoriju. Bio bih prezadovoljan da sam na tvom mestu, ali oke, uvek trazimo nesto vise, ne?. (: Bilo koji modela ATK-a mi je lep. Neki feromoni me privlace kada vidim ATK.Zoxybass wrote:Pa moj ATK je Japanac,što zaista baš i nema puno veze sa ovim novim Indonežanskim.Atk 600 je u pitanju(isto je to kao i 300 samo ima rosewood i flame top).Bio je neko vreme u oglasima i iskreno niko nije ni pitao za njega.To je skroz ok gitara i 90% ljudi sa kojima sam pričao se slažu da je tonski super ali i da im je ružna do zla boga
Inace, moj fav. je :
http://tinyurl.com/362ywfn

Uuuuu ovaj jeMetalFunk wrote: Video sam te na yt-u, izvlacis podosta s tim tvojim ATK-om + obozavam japanske modele bilo kojih bass gitara, a ta tvoja spada u tu kategoriju. Bio bih prezadovoljan da sam na tvom mestu, ali oke, uvek trazimo nesto vise, ne?. (: Bilo koji modela ATK-a mi je lep. Neki feromoni me privlace kada vidim ATK.
Inace, moj fav. je :
http://tinyurl.com/362ywfn

off
koji festival, gdje ? 

Neki "Festival prijateljstva" u Goraždu 

Zoki covece, uzmi taj Mc924 makar kad ga budes nekad prodavao bice poziva povodom oglasa sigurno
a i nije ruzan bass
imao sam prilike da cujem (ne i da sviram) i jedan i drugi bass i mislim da je taj Mc924 mnogo bolja opcija.

I ja se slazem sa Bokijem,uzimaj taj bas i ne brini. Kao sto sirac rece,ta gitara je legendarna 
Ovaj lik uvek ima dobar zvuk.

Ovaj lik uvek ima dobar zvuk.

Probam ga kad odem tamo,pa vam javim šta je bilo