Podloga za mis,umesto Pad-a?

Moderator: zolideathmetal

Post Reply
djura89

Podloga za mis,umesto Pad-a?

Post by djura89 » 09 Aug 2010, 20:32

Pozz ljudi...ja sam,pa ne i neki amater...sviram vec 4 godine. Cist sam samouk,ali vezbanje na padu svaki dan je potrebno. Do nedavno sam svirao na dobosu kuci i komsije su izludeli. Zato sam seo za racunar,izbacio postolje od radnog stola za tastaturu,nju bacio,i stavio podlogu za mis. Cini mi se malo suludo,ali kad sam probao double stroke,i triplets-e,bez problema. Mislim da i moze da se vezba na njoj,totalno je udarac tih,odbitak od nje maltene savrsen i moze se vezbati. Ako ej neko probao,nek javi kako je...
Ako me pitate zasto ne kupim pad...skupljam pare za pad sa metronomom koji meri preciznost udarca... Hvala :ziveli:

Critical
PedoBear

Re: Podloga za mis,umesto Pad-a?

Post by Critical » 09 Aug 2010, 20:51

Hali halo :D

Vidi ovako, bubnjar moj (prvi:D) i ja smo pre nekoliko godina pravili njemu "vezbalice" i prvo smo lepili neku tvrdu gumu pa onda PODLOGU ZA MISA :D (po savetu jednog iskusnog bubnjara :D) .....

Drugar je svirao na njima i bas kaze da su skroz okej.... :ziveli:

djura89

Post by djura89 » 09 Aug 2010, 20:58

Pa ja ti kazem,nisam ovo u zivotu od nikoga pokupio,ali izgleda da uspeva,najvise za amatere,malo nabudze i eto vezbanja. Moja podloga je malo starinska,onako sremacki-debela,i ladno sviras with no problems... Hvala za podrsku...

P.S. Jos komentara...pls :bravo:

Drobac
MF veteran

Post by Drobac » 09 Aug 2010, 21:10

Image

djura89

Post by djura89 » 09 Aug 2010, 21:30

Svaka cast Drobac...Vidi se ko voli bobnjeve,neko molim te opisi taj tvoj set(materijal) ,i performanse. Vidim da su cool bez obzira na sve,cini mi se da funkcionise dobro? :bravo:

Drobac
MF veteran

Post by Drobac » 09 Aug 2010, 21:35

Pa to je podloga za miša zalepljena na šper-ploču debljine 10 mm. Postolje je držač bubnja veš mašine. :D Bas bubanj je pravi, samo skraćen sa Pearlovom mesh opnom, koja se skoro i ne čuje. Malo samo više odskače pedala nego na pravom bubnju, ali privikne se čovek brzo. Sve to koristim za vežbu i za sada radi posao.

O.o

Post by O.o » 10 Aug 2010, 01:54

ja mislio ovo reketi za stoLni tenis :D

Post Reply