Na dnu bunara
Moderators: dejankuki, Trooper, muki17
Re: Na dnu bunara
Dobro vam peva ovaj mladic....a bubnjar
izgibe covek

- karmakiller
Bravo bravo!!! E ovo je bubnjar!! 

Hvala puno!
Bubnjar je car, ostavlja srce na bini svaku svirku.

Pro king u akciji? 
Ddobro zvucis rax bre
I peavac je odlican. One drugarice ako mene pitas, sledeci put skloni sa scene 

Ddobro zvucis rax bre

Svaka vam čast, jako dobro odrađeno. Drugarice izgledaju kao da su ispale is Grand Show-a, ali nema veze, odlične su kao back vokali, a to je bitno. 

Bubnjar je bas onako "zverovski" nastrojen
Je li Raxe, jel imas neki snimak gde Milica nesto peva, smara me keva da cuje a ne mogu da joj objasnim da nema... ajd
Inace kull zvuci skroz

Je li Raxe, jel imas neki snimak gde Milica nesto peva, smara me keva da cuje a ne mogu da joj objasnim da nema... ajd

Inace kull zvuci skroz

Wolf wrote:Svaka vam čast, jako dobro odrađeno. Drugarice izgledaju kao da su ispale is Grand Show-a, ali nema veze, odlične su kao back vokali, a to je bitno.
Odlicni???? Pevaju unisono sa pevacem i to pevaju 3x losije te kvare utisak. Nisam rekao da ih skloni sa bine zbog izgleda.
MUzzY wrote:Pro king u akciji?
Ddobro zvucis rax breI peavac je odlican. One drugarice ako mene pitas, sledeci put skloni sa scene
Glavom i kabinetom

Hvala

Ne diraj mi sestru, za nju zubima koljem

Eo nadjoh jedan klip gde se ona cuje malo bolje, postavljam chim se aploaduje na tjub. Hvala, pozdravi tvojeCritical wrote:Bubnjar je bas onako "zverovski" nastrojen![]()
Je li Raxe, jel imas neki snimak gde Milica nesto peva, smara me keva da cuje a ne mogu da joj objasnim da nema... ajd![]()
Inace kull zvuci skroz

Tacno sam znao da mora da ti je neki rodRax13 wrote:MUzzY wrote:Pro king u akciji?
Ddobro zvucis rax breI peavac je odlican. One drugarice ako mene pitas, sledeci put skloni sa scene
Glavom i kabinetom
Hvala![]()
Ne diraj mi sestru, za nju zubima koljem![]()

Evo slusam ovo po ko zna koji put i zvucis fenomenalno! Taman gain-a koliko treba. Jel' to vozis preko one marshalove pedale ili cisto pojacalo? I koji su zvucnici u kabinetu?
Rax13 wrote:Za mog zemljaka:
Fala fala, samo jos da doce keva da vidi

+100zvucis fenomenalno! Taman gain-a koliko treba

Moja baba i njena baba rodjene sestreMUzzY wrote:Tacno sam znao da mora da ti je neki rod![]()
![]()
Evo slusam ovo po ko zna koji put i zvucis fenomenalno! Taman gain-a koliko treba. Jel' to vozis preko one marshalove pedale ili cisto pojacalo? I koji su zvucnici u kabinetu?

Tenks

@Critical: Nem' na cem'

poradite malo na imidžu... nemate ga!