Charlie From Stadium - Don't forget me La Cigale (RHCP)

Muzika, tekstovi, cover art i ostale kreacije.

Moderators: dejankuki, Trooper, muki17

Locked
Guitar_thrill
MF veteran

Re: Charlie From Stadium - Don't forget me La Cigale (RHCP)

Post by Guitar_thrill » 17 Aug 2010, 20:54

kreptoman wrote:
inache, ovo je jedini nash forum na kom sam sreo "profi" komentare o muzici
mod sam na krstaricinom forumu a tamo se na muzici i dalje sve svodi na pitanje "shta je bolje, desetke ili dvanaestice?" , "dajte neku pesmu za amatera da vezhbam" i 2 ogromne teme o Madoni i Majklu Dzheksonu. Ovaj forum mi je za chitanje milina.
pa da, od kad mene tamo nema, nema ni "profi" komentara :mrgreen: uvek mi je tamo bilo stresno bilo sta ozbiljnije pricati, mozda poslednja tema koju sam pratio je bilo nedje dje je jedan lik tvrdio da svi vrhunski gitaristi moraju da sviraju sve trzalicom, da legato koriste samo neznalice, tako nesto....mislim da je imao neki KISS avatar, i da je bio par puta banovan....je l' on jos postoji tamo? :bambi:

kreptoman

Post by kreptoman » 18 Aug 2010, 04:47

CharlieFSA wrote:Pa ja se ne kidam sve je lepo i ok :) nadam se da se i niko drugi nije nesto posebno nasekirao :)

Bice klip ali totalno druge pesme :) ova ne ... ok mi je i tako :)
sviraj can't stop
Guitar_thrill wrote:
kreptoman wrote:
inache, ovo je jedini nash forum na kom sam sreo "profi" komentare o muzici
mod sam na krstaricinom forumu a tamo se na muzici i dalje sve svodi na pitanje "shta je bolje, desetke ili dvanaestice?" , "dajte neku pesmu za amatera da vezhbam" i 2 ogromne teme o Madoni i Majklu Dzheksonu. Ovaj forum mi je za chitanje milina.
pa da, od kad mene tamo nema, nema ni "profi" komentara :mrgreen: uvek mi je tamo bilo stresno bilo sta ozbiljnije pricati, mozda poslednja tema koju sam pratio je bilo nedje dje je jedan lik tvrdio da svi vrhunski gitaristi moraju da sviraju sve trzalicom, da legato koriste samo neznalice, tako nesto....mislim da je imao neki KISS avatar, i da je bio par puta banovan....je l' on jos postoji tamo? :bambi:
nema vishe zhive dushe tamo :)

CharlieFSA

Post by CharlieFSA » 18 Aug 2010, 10:52

kreptoman wrote:
CharlieFSA wrote:Pa ja se ne kidam sve je lepo i ok :) nadam se da se i niko drugi nije nesto posebno nasekirao :)

Bice klip ali totalno druge pesme :) ova ne ... ok mi je i tako :)
sviraj can't stop
Uf tu mi je problem ono mutiranje zica :hide: ostalo sve mogu ali mislim da cu i to nauchiti tj. nadam se :mrgreen:

nenadnenad

Post by nenadnenad » 18 Aug 2010, 12:04

Ma ne treba nista da naucis, samo ti odsviraj kako odsviras i okaci na sve moguce forume :mrgreen:

Funkomat
MF veteran

Post by Funkomat » 18 Aug 2010, 13:16

nenadnenad wrote:Ma ne treba nista da naucis, samo ti odsviraj kako odsviras i okaci na sve moguce forume :mrgreen:
:1: :lol: :lol: :lol:

I naravno, uvredi se ako neko slucajno ne misli da si savrsen.

CharlieFSA

Post by CharlieFSA » 18 Aug 2010, 13:40

gle jos :)

:mrgreen: mora da vas jako boli ovaj video. ja mislio da ste zavrsili sa tim :mrgreen: usput nigde nisam rekao da je savrsen ali nije ni tako bedan kao sto vi kazete.

nenadnenad wrote:Ma ne treba nista da naucis, samo ti odsviraj kako odsviras i okaci na sve moguce forume :mrgreen:
A moze i tako :) pa nismo svi PRO vazno je da je nama lepo. (mislim onome ko svira)
Last edited by CharlieFSA on 18 Aug 2010, 13:46, edited 1 time in total.

Wook

Post by Wook » 18 Aug 2010, 13:43

Ova tema ce postati popularnija od Konsekrejsna :lol:
Nije ni tako bedno, ali jesu i dalje bendinzi i tajming losi :mrgreen:
Mislim, daj covece, sve je to ok, ali, jel postoji jos nesto tebi u zivotu sem RHCP?

CharlieFSA

Post by CharlieFSA » 18 Aug 2010, 13:52

Wook wrote:Ova tema ce postati popularnija od Konsekrejsna :lol:
Pa dobro nije vazno, vazno da je nama lepo kao sto sam vec rekao + botovi budze view count :)
Wook wrote:Nije ni tako bedno, ali jesu i dalje bendinzi i tajming losi :mrgreen:

Znam i nije u tome problem vec sto taj cika funkomat bas svugde gleda da malo da "hejta" moze to mnogo lepse da se radi.

------> viewtopic.php?f=20&t=8322
Wook wrote:Mislim, daj covece, sve je to ok, ali, jel postoji jos nesto tebi u zivotu sem RHCP?
Da JF i njegovi solo albumi :) i nevidim zasto bi to bio problem veliki.

Wook

Post by Wook » 18 Aug 2010, 14:00

Nije problem, whatever floats your boat.. Ali, imas 26 godina, zar ne treba da gledas [barem muzicki] malo... pa da kazem, sire i dalje?

CharlieFSA

Post by CharlieFSA » 18 Aug 2010, 14:07

Ja to nikako ne bih vezivao sa godinama. RHCP i JF prave toliko divnu muziku da ja prosto ne razumem kako to nekome moze da se ne svidi. (mada da postoji ona smarajuca recenica "o ukusima se ne raspravlja") mada nju su verovatno izmislili ljudi bez ukusa :mrgreen: Ne znam kao sto kazem prave muziku bas onako kako se meni to svidja uzivam dok slucam i nemam apsolutno nikakvu potreu da to menjam. Pogotovo ne u danasnje vreme kada nema nikoga da se bavi nekom normalnom muzikom a da to nije speed metal, sheet metal ili thrash metal tako nekako :mrgreen: , dark imba goshu metal ... itd.
Last edited by CharlieFSA on 18 Aug 2010, 14:09, edited 1 time in total.

muki17
Urednik

Post by muki17 » 18 Aug 2010, 14:09

Image

CharlieFSA

Post by CharlieFSA » 18 Aug 2010, 14:10

< :roll: slusha metal :mrgreen:

Stanko

Post by Stanko » 18 Aug 2010, 14:12

Charli kad mogu da ti urucim diplomu, pobedio si... :bow: :bow: :bow:

Wook

Post by Wook » 18 Aug 2010, 14:13

Ne, to sa godinama sam vezao samo zato sto zvucis kao fanboy [no hard feelings] i da su oni jedino sto valja na ovom svetu.. A i to ti pricam, slusas jos malo drugih stvari, znao bi da i te kako ima ljudi koji se bave nekom normalnom muzikom a da to nije speed metal, sheet metal, dark imba goshu metal.. A i sto se tice kacenja.. Jebiga, postoji tema za kavere, zar nije bilo prosto logicnije da se tu stave? Mislim, evo, i ja sam u tu temu stavio svoja 2 kavera.. Ja u Funkomatovom postu iz prosle teme zaista nisam video ni trunku hejta, mislim, i ja bih prvo video na guglu da li ima necega, pa tek onda dosao ovde i pitao [meni lakse tim redosledom, sad ne znam za ostale], ili bih pitao ovde ako bih se dvoumio izmedju necega, pa da cujem savete i licna iskustva.
I kao sto je x puta receno, ako ne zelis da cujes kritiku [a svi se slazu u jednoj, iliti dve stvari], cemu kacenje na tjub? Lepo srezi na cd ili stavi na fles, pa daj devojci ako si vec za nju to radio :?

CharlieFSA

Post by CharlieFSA » 18 Aug 2010, 14:17

ma ima tu jos tema gde je ljudima koji 200 X bolje sviraju od mene zamerena kolicina vlaznosti vazduha u prostoriji te im to sve nista ne valja. :mrgreen:

A istina je da je potpuno normalno okaciti temu gde kupiti te civije pre nego pogledati na google ... nije problem pogledati tamo ali naravno da nije problem napraviti temu i naravno takva tema ne zasluzuje nikakvo pljuvanje ili nesto sl.

+ da ima neke fine muzike ali meni to i dalje ne prije kao JF i RHCP.
Last edited by CharlieFSA on 18 Aug 2010, 14:19, edited 1 time in total.

Locked