Već na samoj unutrašnjoj kesici su tragovi korozije (plain string):

sama žica:

pod makroobjektivom:

P.S. Ko ne vidi cele slike, desni miško pa View image za Mozillu
Obmotane (wound) žice ne pokazuju nikakve znake hrđe:

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Možda i ne izgleda toliko loše ali kada sam dotezao E žicu u intonaciju, prvo uštimavanje, puče ko pučka... Ove obmotane mogu da se koriste, držim ih za prvu pomoć.Funkomat wrote:Ne izgleda toliko lose koliko bih rekao da ce posle 17 god.
eg303 wrote:vreme hiperinflacije (vreme u koje se rodila većina čitalaca ovog teksta
Ma kada sam inače hteo da promenim žice, đavo mi nije dao mira pa rek'o da probam ove punoletne. Jesu rđave ove prve tri ali tek kada ih zagledaš (kao na onoj slici pod makroobjektivom) vidiš da su takve. Poskidao sam odmah čim je prva pukla kod naštimavanja, ali mi je ostalo još par kompleta, sve mi kao žao da ih bacim, a ustvari, koji će mi takve...Funkomat wrote:Stavio si tako zardjale zice na gitaru ili nisu sve takve?
Tačno, bile su i te Orion, ako se ne varam one su bile brušene wound žice, deblje za jazz...dweezil wrote:secam se ja Rock and Roll zica u Balkanskoj, bile su i neke fensije Orion il sl. ( po pesmi Talike), ja sam u stvari sa Rock nad Roll provalio da volim stainless steel zice
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest