Kontam da cu za jedno god dana

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Rocket Roll wrote:
Dakle! Ako uzmeš neko od njih, mogu li da dođem da te posetim, i da čujem kako radi?
On verovatno može svašta da napravi, ali šta hoće da pravi po porudžbini ne znam. Pazi on i ja nismo drugari, ja sam mu bio mušterija za tarfo, a preporuku je dao čovek kojeg dugo poznajem i bavi se gradnjom vrhunskog Hi-Fi-ja. Sigurno je najpametnije da ga lično kontaktiraš. Delovi mu sasvim sigurno ne trebaju jer on sve pribavlja iz Amerike. Ako želiš daću ti putem maila njegov broj telefona i mail.Jimmy Henderson wrote:onda jedno pitanje ?
moze li Peca da napravi pojacalo poput jednog Dumble ?? ako mu doneses sve delove koje trazi ???
lako ja sa Pecom ako pita sta mu treba . basa , trebam basa , puno basa , tj. dubokih tonova !!!!
manji deo sluha mi je odnela tenkovska pancirka .
more li Peca takvo sta da napravi ???
dao bi Peci ovaj moj Hughes &Kettner ako mu moze posluziti Celeston 12 " da stavi u novo pojacalo......
Ma mi smo još uvek primitivno potrošačko društvo kojem je bitno ime. Viđao sam oglas za jedno Pecino pojačalo koji se dugo ponavljao. Da na njemu piše Fender za taj kvalitet i cenu koliko je čovek tražio u oglasima ljudi bi se pobili. Ali ovako...Jimmy Henderson wrote: A ZASTO mi ne bi forsirali NASE genijalce koji mogu napraviti sve sta i u svetu postoji ??
Nikola Tesla je bio jedan jedini , nas covek !!!
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest