predlozi???
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: predlozi???
http://www.mitrosmusic.com/proizvod/6285-Vox-AC30C2/
nije 50 nego 30w ali ipak je glasno... i legendarno...
naravno, bolje pojuri polovno, bolje ces proci
nije 50 nego 30w ali ipak je glasno... i legendarno...
naravno, bolje pojuri polovno, bolje ces proci

Za sve ostalo, tu je MasterCard.

taj peavey vypyr ima i tube varijantu,ali mislim da je to polu lampa.ali odlicna stvar,a te predrasude lampa,ne lampa,to je sve relativno sta kome vise odgovara.
Promenio sam misljenje u medjuvremenu, vidis da ti Fenderi zajebaju...Funkomat wrote:+1 za supersonic.
Bas sam juce slusao gearmanndudeov review i odusevio se.
Jedino sto je on 22w ali mislim da covek mora to da cuje da shvati koliko je glasno. Da imam 1000e, bez razmisljanja.

Evo jednog 'sranja':
http://www.sweetwater.com/store/detail/Lone212

Skupi jos 1000, pa si miran, dovijeka.

U grob ce me oterati!sinisake wrote:vidis da ti Fenderi zajebaju...![]()
![]()

-
ovako to za mixetu uopste nije glupo zbog:
1) ne treba mi mikrofon nego samo kabal .. znaci tu-100Eura
2)mnogo manje muko oko podesavanja mixera
3)gurao sam fenderov super reverb(sta li serem i dalje sviram na njemu al nije moj) i zvuci bozanski!!!
4)zbog proba u relativno skucenkom prostoru sa ozvucenjem od 1100 wati vise mikrofona znaci vise umiranja zvucnika i mikrofonije
5)jako je zgodnije za snimanje ,,,
ovako za supersonic
1) kosta 1300 $ sto kad stigne kod nas je oko 1500 eu
2) dal se to meni cini il ima samo 2 lampe???
3)trebao bih da se strpim jos dugo vremena za njega al tek kad cujem kako on uzivo zvuci^^
za peavey classic
!) ako bih uzimao classic uzeo bih ne 30-icu 112 nego 50-icu 212
2)30-ca nema master volume i to mi ide na zivce
3)inace iskreno bolji clean (bar po mom ukusu) nisam cuo
pozz
3)gurao sam fenderov super reverb(sta li serem i dalje sviram na njemu al nije moj) i zvuci bozanski!!!
4)zbog proba u relativno skucenkom prostoru sa ozvucenjem od 1100 wati vise mikrofona znaci vise umiranja zvucnika i mikrofonije
ovako za supersonic
3)trebao bih da se strpim jos dugo vremena za njega al tek kad cujem kako on uzivo zvuci^^
za peavey classic
pozz
Vec vidim da ce ovo biti odlicna tema.

- mislim_stvarno
Lose mislis da supersonic ima dve lampe. (dve su snagaske, a imas jos OSAM u predpojacalu)
A sto se tice skucenog prostora, kad je vec skucen, nije ti ni potrebno dodatno ozvucavanje pojacala. Ono ce samo da gruva i da se bori sa bubnjevima i ostalim instrumentima...
A sto se tice skucenog prostora, kad je vec skucen, nije ti ni potrebno dodatno ozvucavanje pojacala. Ono ce samo da gruva i da se bori sa bubnjevima i ostalim instrumentima...
Ja jos nisam cuo/video da neko tako ozvucava gitaru, ni za svirku, ni za snimanje.ovako to za mixetu uopste nije glupo zbog:
- Guitar_thrill
- MF veteran
Koliko u predpojacalu?mislim_stvarno wrote: (dve su snagaske, a imas jos OSAM u predpojacalu)

- mislim_stvarno
Guitar_thrill wrote:Koliko u predpojacalu?mislim_stvarno wrote: (dve su snagaske, a imas jos OSAM u predpojacalu)

Funkomat wrote:Vec vidim da ce ovo biti odlicna tema.

Guitar_thrill wrote:Koliko u predpojacalu?mislim_stvarno wrote: (dve su snagaske, a imas jos OSAM u predpojacalu)

Pa to niko ni ne radi ako nema neki opasan spekar/cabinet simulator između pojačala i mixera.sinisake wrote:Ja jos nisam cuo/video da neko tako ozvucava gitaru, ni za svirku, ni za snimanje.

Nego, DogFighter13, kako si gurao Super Reverb kroz mixetu?
IMHO (što bi rekli Ameri

Ako skupis jos te 2-3 glave evra,razmisli o Hughes&Kettner-u switchbladeu,odlicna sprava,lampa,snage koliko hoces,memorises boje....sjajan izbor po meni....dogfighter13 wrote:ok gospodo ovako...
nakupilo se 800 evrica ( al mogu da se nadju jos nekih 200 - 300 u narendih nekoliko meseci) koje ja cu mozda da puknem te pare na amp...
e sad zanimaju me vasi predlozi...
uslovi
a)da je combo
b) da je full lampas
c)da ima jako dobar clean i solidan drive
d)da ide dobro uz procesor i ostale drangulije i pedale
e)da nije slablji od 50w
f)bar 2 kanala
g)da je relativno mobilan koliko to moze biti...
h)da nije behringer!!!
*)i da po mogucnosti kad se gurne kabal iz line out-a u mixer da se i dalje cuje zvucnik ampa(zgodno je cisto da cujem sebe^^)
unapred hvala...

A kolege su vec objasnile da iz line outa nikako ne ides direktno u mix....ovo pojacalo ima tu mogucnost,ali mikrofon je uvek najbolja solucija .
Mislim da poprilicno gresis vezano za ozvucavanje.Ako uzmes amp od 50W veoma je verovatno da neces morati da ga ozvucis.Ako ces ga ozvucavati onda uzmi pojacalo do 30W i ne bacaj pare na W(atazu) mada to moze da bude zajeb ako promenis band i ostanes bez mega-giga zajebanog razglasa.U normalnim uslovima 30W moze da istera probu a za svirku se mora imati razglas.Re: predlozi???
od dogfighter13 na 24 Avg 2010, 05:00
ovako to za mixetu uopste nije glupo zbog:
ovako za supersonic
za peavey classic
Ne znam nikoga ko je snimao preko line out-a.Mozda ovi turbo-folkeri kada udju ujutro u studio a uvece slusas novi album na Pink-u.
Ako ti se svidja Peavey jednostavno ga uzmi.Kazes da po tebi ima fantastican clean i to bi meni bilo dovoljno da ga kupim.Probao sam 30-icu i pojacalo super zvuci ali nije bas referenca za clean posebno zbog EL84.Posto ti se svidja taj fazon pojacala mozda bi mogao da pogledas Fenderovu Hot Rod seriju,od Blues Junior-a pa na dalje.Veliko je snizenje u Mitrosu pa ko zna .......
Ovako nesto:
http://www.thomann.de/gb/fender_reissue ... ncombo.htm
http://www.thomann.de/gb/fender_hotroddeville212.htm
To je u okviru cene koju bi ti platio.
Evo zanimljiv link o zvuku preko Line Out-a i preko mikrofona.
Pogledaj u Sound Semples.Truba je pojacalo ali se cuje razlika.
http://www.thomann.de/gb/fender_fm212r_ ... ncombo.htm
Pogledaj u Sound Semples.Truba je pojacalo ali se cuje razlika.
http://www.thomann.de/gb/fender_fm212r_ ... ncombo.htm