Čudan zvuk
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Re: Čudan zvuk
Nesto u tom fazonu.
Ili metal ili da predjem u basiste.
Ili metal ili da predjem u basiste.
Ako predjes u basiste onda ce sve da se trese pa ti onda nista nece biti problem 

Može, al tamo od polovine septembraFunkomat wrote:ili da predjem u basiste.

To. A i u bendu bih bio najmanje bitan... Mogao bih da kasnim, ne dolazim na probe i budem mrtav pijan na svakoj svojoj svirci!istiqrac wrote:Ako predjes u basiste onda ce sve da se trese pa ti onda nista nece biti problem
Jebes ova ludila sa gitarama, pojacalima i pedalama. Nista od toga nije bitno kad si basista.
nebojsak wrote:Može, al tamo od polovine septembraFunkomat wrote:ili da predjem u basiste.

- nemanjavelimirovic
- u zemlji telecastera
Zvuci ko da lampa neka jebava, mada zvuci i ko da se neshto pomalo treska mehanicki...Probaj da pomerish pojacalo na drugu podlogu (znam da cudno zvuci), i probaj da sve sarafe koje nadjes u i na pojacalu kao i na zvucniku dotegnesh josh i proveri da ti neshto slucajno nije upalo izmedju membrane zvucnika i onog metalnog dela (skeleta zvucnika) i poslednja solucija - proveri lezista lampi 
Ako nije nishta od ovog reklamiraj ako je pod garancijom, ako ne...Peca.

Ako nije nishta od ovog reklamiraj ako je pod garancijom, ako ne...Peca.
Napisah na 2 prethodne strane da sam sve od lampi, preko zvucnika i svega slicnog pa do podloge isproveravao... 

Onda lepo reklamacija, nema sta tu da se nosi Peci posto je pojacalo novo 

Ne verujem ja tim njihovim "majstorima" i ne bih bas da mi pojacalo stoji par meseci kod njih. Prosli put kad sam reklamirao za novu robu, pedala je stajala u servisu SEST meseci i dobio sam je nazad nepopravljenu tako da ono... prvo nosim Peci pa ako je neki ozbiljan kvar, vracam im pojacalo.
pa da je ozbiljan kvar ne bi ti radio amp....ovako sigurno nije nesto strasno, pa kad ga vec nosiš kod pece naka ti ga on i popravi!svakako će biti brže nego da ga nosiš i reklamiraš!Funkomat wrote:Ne verujem ja tim njihovim "majstorima" i ne bih bas da mi pojacalo stoji par meseci kod njih. Prosli put kad sam reklamirao za novu robu, pedala je stajala u servisu SEST meseci i dobio sam je nazad nepopravljenu tako da ono... prvo nosim Peci pa ako je neki ozbiljan kvar, vracam im pojacalo.

Tome se i ja nadam.
I ovako i onako bih trebao da idem za BG a Peca mi jos i blizi.

a lepo sam ti govorio...nemoj da kupuješ novo...pogledaj prvo onog deluxa sa oglasa,a ti nećeš da slušaš!Funkomat wrote:Tome se i ja nadam.

Probah ponovo i blues deluxe-a kad sam kupovao i super je to pojacalo ali mi se ipak Junior vise svideo + sto sam hteo najlaksi i najmanji moguci amp.
A i nije kao da sam kupio pojacalo za ceo zivot.
Za sad mi je ovaj super... cim se popravi, jel. 
A i nije kao da sam kupio pojacalo za ceo zivot.

e da ga @$@!@#,bas te nece..skoro si ga uzeo,a vec zeza 

Fender jebiga. 

Funkomat wrote:Fender jebiga.