Gibson u Srbiji?
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Gibson u Srbiji?
Koliko se krecu cijene Gibsona u Srbiji... bilo polovni ili novi? Ima li neko da je zastupnik Gibsona za Srbiju i koja je to firma ako postoji?
- Rocket Roll
Re: Gibson u Srbiji?
===============================================================================================
->Control Sound (Nota Music Store): Gibson Les Paul Custom (Imaju i Nove, Naravno - Za Cene Ostalih Modela Pitaj U Radnji!)<-
===============================================================================================

->Control Sound (Nota Music Store): Gibson Les Paul Custom (Imaju i Nove, Naravno - Za Cene Ostalih Modela Pitaj U Radnji!)<-
Flying V samo 450 EUR!?
Explorer samo 650 EUR!?
A Epifoni. pardon!
Explorer samo 650 EUR!?
A Epifoni. pardon!

- Rocket Roll
Imaju oni i Džibije, ne brini, ali samo u samoj radnji... Sistem "konspiracija": "Ne pitaj kako smo ih uvezli, nego ćuti i kupuj!" Znaš već te fore... gitare na kojima piše "Eksponat", "Gazdino vlasništvo", "Polovno"... Nisu oni izmislili taj sistem, naravno!
Da bi neko postao zvanični distributer Džibija, mora da u radnji drži, u svakom trenutku, toliko-i-toliko Gibson Historica, toliko-i-toliko Standarda, toliko-i-toliko Classica... Plus dodatni program. Nemaju ovdašnje radnje toliko kapitala - odnosno imaju, itekako imaju, ali zašto bi uvaljivali toliko u gitare kada mogu da zaobiđu zakon?
I tako... SkyMusic je bio zvanični zastupnik Gibsona, pa su vratili licencu. Zašto? Zato što se zločin (u Srbiji) isplati!
Da bi neko postao zvanični distributer Džibija, mora da u radnji drži, u svakom trenutku, toliko-i-toliko Gibson Historica, toliko-i-toliko Standarda, toliko-i-toliko Classica... Plus dodatni program. Nemaju ovdašnje radnje toliko kapitala - odnosno imaju, itekako imaju, ali zašto bi uvaljivali toliko u gitare kada mogu da zaobiđu zakon?
I tako... SkyMusic je bio zvanični zastupnik Gibsona, pa su vratili licencu. Zašto? Zato što se zločin (u Srbiji) isplati!
- tyler durden
- MF veteran
Imam proverenu informaciju da ce mix music uskoro postati generalni zastupnici za gibson gitare....
Mene samo interesuje koliko bi kosta u Gibsonovom sastupnistvu u Srbiji jedan Gibson V Factor-Flyig V koji u USA kosta 1100 USD? Opasno sam se nalozio na Flying V ... od svakog modela imam favorita u odredjenoj boji.

Zar nisu prelijepe!?

Zar nisu prelijepe!?
- Rocket Roll
Jesu!
Imam jedan apdejt za sve koje zanimaju Džipsoni - Nota Music Shop je na svoj sajt stavila cenovnik za Custom i Standard modele! Bacite pogled:
->Nota Music Shop: Cene Gibsona i tako koječega<-
Imam jedan apdejt za sve koje zanimaju Džipsoni - Nota Music Shop je na svoj sajt stavila cenovnik za Custom i Standard modele! Bacite pogled:
->Nota Music Shop: Cene Gibsona i tako koječega<-
- Chord-Master
- MF veteran
U bre, Les Paul Standard 212.500 din.
Mnogo skupo, cak i za Gibson.
- Rocket Roll
Eeeeh... To je Gibson. 
Zato svi i traže neke druge varijante. Na primer! ArtistSystems ima jedan jaaako lep Peavey - HP Signature EXP Tiger Eye - za relativno dobre pare (malo preko 500 evra):

Zato svi i traže neke druge varijante. Na primer! ArtistSystems ima jedan jaaako lep Peavey - HP Signature EXP Tiger Eye - za relativno dobre pare (malo preko 500 evra):

Chord-Master wrote:U bre, Les Paul Standard 212.500 din.

Gibson je stvarno precenjen. A da ne pricamo o gibson akustarama

Za te pare mozes da kupis americkog fendera i brutalno pojacalo... Ili fendera i brdo pedala... Ili dva fendera

- Chord-Master
- MF veteran
Funkomat wrote:Za te pare mozes da kupis americkog fendera i brutalno pojacalo... Ili fendera i brdo pedala... Ili dva fendera
Prosto ne znam sta zvuci bolje

Da...
A sa druge strane ako kupis sad tog gibsona i stavis ga u frizider, za 40-ak godina ces moci da ga prodas i kupis 60-70
americkih fendera...

A sa druge strane ako kupis sad tog gibsona i stavis ga u frizider, za 40-ak godina ces moci da ga prodas i kupis 60-70

- Rocket Roll
Hej, i ja sam dugo mislio da ta ekipa u Gibsonu ne zna šta radi, ali onda sam "video svetlo" - oni itekako znaju šta rade... Prave skupe gitare koje puno gitarista želi zato što su skupe.
Može li čovek da objasni Rolexu nešto u stilu "Hej, šta to radite, svaki digitronac na pijaci je tačniji od Oystera, a košta 1 000 000 x manje?" Isto je tako i sa Gibsonom. Možeš da se sekiraš, možeš da tražiš i da nađeš bolje gitare, možeš da ih prezireš, ali duboko u srculencu znaš da želiš barem jedan, barem na neko vreme - barem da na pet minuta neka mala plava iz prvog reda publike naglas kaže "Wow, onaj slatki dasa izgleda baš kao Slash!"
Može li čovek da objasni Rolexu nešto u stilu "Hej, šta to radite, svaki digitronac na pijaci je tačniji od Oystera, a košta 1 000 000 x manje?" Isto je tako i sa Gibsonom. Možeš da se sekiraš, možeš da tražiš i da nađeš bolje gitare, možeš da ih prezireš, ali duboko u srculencu znaš da želiš barem jedan, barem na neko vreme - barem da na pet minuta neka mala plava iz prvog reda publike naglas kaže "Wow, onaj slatki dasa izgleda baš kao Slash!"
Rocket Roll wrote:Hej, i ja sam dugo mislio da ta ekipa u Gibsonu ne zna šta radi, ali onda sam "video svetlo" - oni itekako znaju šta rade... Prave skupe gitare koje puno gitarista želi zato što su skupe.
Bas tako...
To se cesto koristi kad ciljas na grupu kojima pare nisu problem. Npr probas da prodas milioneru kucu za milion novaca i ako je ne kupi povecaj cenu na 5miliona i SIGURNO ces je prodati
- Chord-Master
- MF veteran
E to je poremecen sistem vrednosti, na vise nacina.