Kada sam ranije postavio pitanje u vezi Lone Star-a racunao sam da cu lako naci na internetu sve sto ima da se nadje o njemu, stoga nisam ovde postavljao neka pitanja, jer nisam zeleo da smaram ljude jos vise nego sto sam ih smarao dosad, posebno Rocketa koji je bio i vise nego ljubazan da me uputi na "pravi put"

Medjutim nedavno sam saznao da je ova gitara jedna od novijih koje je Fender izbacio u prodaju i to je ujedno i sve sto sam saznao o njoj, buduci da nigde nema ni sound sample-ova, pa cak ni jednog jedinog user review-a.
Tek se pre neki dan pojavio jedan kratak sound sample koji sam sa radoscu preslusao. Buduci da je osoba koja je pravila taj sample svirala blues to mi je potvrdilo ono sto sam vec znao, gitara je mnogo dobra za blues. Naravno da jeste, Fender je i ima texas special singlove.
Ono sto me zanima je sledece: moze li ta gitara da svira nesto "tvrdje", "teze", tipa nekog Hard Rock-a ili mozda cak malo Heavy Metala?
Problem je sto volim da slusam i sviram najrazlicitije zanrove, stoga mi treba malo svestranija gitara. Na osnovu HSS konfiguracije rekao bih da Lone Star sasvim odgovara, ali na osnovu samog magneta, jer ne znam kakav tacno zvuk ima pearly gates, ne mogu to sebi da potvrdim.
Ja se zaista izvinjavam, jer ispada da vec pocinjem da iskoriscavam vasu dobru volju, kada bih mogao da odem da probam gitaru ne bih ovo postavljao, ali nazalost to ne mogu da uradim, te sam stoga primoran da se ovde raspitujem.