Jimi Hendrix vs. Eric Clapton
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Jimi Hendrix vs. Eric Clapton
pa ispadanje budalom je vazan deo inicijacije:) upravo to pokazuje da si nasao svoj put i da ides njim iako to moze izazvati nerazumevanje kod tvoje dece i masinovodja:)
ali cim tako razmisljas, onda jos nije vreme za iskakanje iz voza:)
ali cim tako razmisljas, onda jos nije vreme za iskakanje iz voza:)
a sto si onda ti uso u voz? oces da kazes da kod tebe inicijacija ima suprotan tok?
Ne mozu ljudi vise ni na VS temi da se shprdaju....
Dvejne ispalio si, ccccc.....
Inace, mislim da iako Klepton vise ne svira i da je bacio sve svoje Gibson gitare po kojima je poznat, to nema veze sa ovim rivalstvom i da i dalje moze da pobedi Hendriksa u sviranju unazad... Pa i ako Tocak svira umesto Hendrixa....

Dvejne ispalio si, ccccc.....
Inace, mislim da iako Klepton vise ne svira i da je bacio sve svoje Gibson gitare po kojima je poznat, to nema veze sa ovim rivalstvom i da i dalje moze da pobedi Hendriksa u sviranju unazad... Pa i ako Tocak svira umesto Hendrixa....

uso sam u voz po sistemu ako ne mos da ih pobedis pridruzi im se, zato sto mi je gotivan forum:) nista deep da bi imalo veze sa inicijacijom, ja sam inicijaciju proso, sad mogu da radim sta ocuDuane wrote:a sto si onda ti uso u voz? oces da kazes da kod tebe inicijacija ima suprotan tok?

kao u plemenu, kad oni likovi sto postaju lovci upadaju u trans, a oni matori bleje sa strane. al poneki matori uleti u trans radi reda, a neki bas vole svake godine da ulecu u trans, ali taj njihov potez nema nikakvu tezinu iako je sadrzina ista. bitni su ovi mladjani likovi i njijov prvi transic:)
kool, aj poslao sam ti prajvat, da ne trujemo vise 

Dzimi, jer je mrtav!
- mislim_stvarno
Dvejne, no offence, ali nemoj si dete... Sad ti smeta ovo sprdanje zato sto te tema/gitaristi zanimaju... Pisao si po svim vs temama, a sad se pravis fin...

- whosyourdaddy
this is easy, I you all know it Bobos! 

moguće, šta ću, čovek sam, grešanmislim_stvarno wrote:Dvejne, no offence, ali nemoj si dete... Sad ti smeta ovo sprdanje zato sto te tema/gitaristi zanimaju... Pisao si po svim vs temama, a sad se pravis fin...![]()

Hendrixovi savremenici, kao i on sam. Oni se trude da poskidaju pola njegovih stavi i da dodaju nesto vise, a samim tim i vise vezbaju i iskazuju kreativnost. Znaci, Hendrix, cisto zbog njegovog utjecaja na ekipu.

Cemu ovo poredjenje jbt.... Da li vise volite cipele ili kapute?
Tvoja sposobnost zapazanja ociglednog je 0. Ako pazljivo procitas, pisat ce DZIMI HENDRIX.ZigiZelig wrote:Cemu ovo poredjenje jbt.... Da li vise volite cipele ili kapute?

ako imam dobre cipele, volim imati i dobar kaput
Ako ti se ne svidjaju cipele, zasto pljujes po Hendrixu?ZigiZelig wrote:Cemu ovo poredjenje jbt.... Da li vise volite cipele ili kapute?

Ko je rekao da pljujem po njemu?! Neukusno mi je i porediti ga sa Kleptonom. Hendrix je umetnik, improvizator i divljak slobodni a Clapton je isto do jaja ali ne iz te price. A ja volim tu pricu nadrkanih likova koji ne postuju formu. Sto kaze Bukovski "Kad nestane duha, pojavi se forma". Meni se svidja to.