Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
Chord-Master
- MF veteran
Okej resio sam, porucujem je u Junu, tako da bi trebalo da stigne najkasnije u Decembru, mozda cak uhvatim i Novogodisnji popust.
Tako da cu morati jos skoro godinu dana da se natezem sa Arijom, ali nema veze, kao sto rekoh ne zuri mi se, stoga mislim da necu "flipnuti" od cekanja
Hvala svima!
-
Sezax
Nema na chemu dabogda je dobio s koferom da nemoras da brines za nju kao ja za svog Jacksona.

-
Void
- kulen zmija
Kakva strasna kletva, care, ajd' kuni i mene malo tako.....na fazon: Dabogda se Wacken festival odrzavao u tvom podrumu, a ti imao backstage propusnicu za sve bendove....i to tako sve na tu temu...xexe..
@Chord-Master, unapred sve najbolje sa gitarom, da ti stigne na vreme, sa popustom i koferom...

-
vg78
- MF veteran
-
Void wrote:Kakva strasna kletva, care, ajd' kuni i mene malo tako.....na fazon: Dabogda se Wacken festival odrzavao u tvom podrumu, a ti imao backstage propusnicu za sve bendove....
E da se hvalim malo. Moj prijatelj i kolega gitarista iz benda, je bio na Wacken-u, kao endorser Marshall pojacala, sa backstage propusnicom naravno, i napravio neke slike.
EDIT: a slike se mogu naci
ovde!!!
-
Chord-Master
- MF veteran
Sezax wrote:Nema na chemu dabogda je dobio s koferom da nemoras da brines za nju kao ja za svog Jacksona.

Trebalo bi da uz nju ide Fender Deluxe Gig Bag, a ne dolazi u obzir da gitaru od 500e drzim u gig bag-u tako da cu morati da kupim kofer.
Sezax wrote:zaboravio sam da dodam kletvu dabogda dobio gratis digitechovu distorziju onu d-7!!!

Gde me nadje!

-
Sezax
jbg vidis ja sam primoran da gitaru od 1250e drzim na zidu....Zbog jebenog mitrosa a znam dobro da nece doci kofer majku im ***** mene nasli da farbaju...Oticu kod nekoga da mi sasije gigbag a li brinem se da joj se sta ne desi ako non stop visi na zidu...
P.S. ako neces tu distorziju baci meni ovamo u Bijeljinu...
-
Chord-Master
- MF veteran
Nemam nista protiv pedale, mada bih radije jedan Metal-Zone.
A zasto ne kupis gig-bag, umesto da dajes da ti siju?
-
Sezax
Moja Gitara ti je Jackson Kevin Bond Signature RR i nemaju gigbag za nju u Mitrosu koliko sam ja skontao sad da li sam upravu oslanjam se na tebe da mi kazes..... (ako imaju da li je kvalitetan tj. oblozen spuzvom ako nije onda mi je bolje da sasijem jer bolje sa spuzvom kad vec nemam kofera..)
-
Chord-Master
- MF veteran
Koliko znam u Mitrosu imaju samo Fenderove kofere i gig-bag-ove, a to ti nikako ne bi odgovaralo, tebi valjda treba flying V oblik.
Mozda i mozes nekako da utrpas gitaru u obican gig bag, ali to verovatno ne bi bilo dobro po samu gitaru, tako da je najbolje resenje da das nekome da ti sasije, kad vec ne mozes da nadjes nigde.
Mada mislim da ima gig bag za flying V u Beogradskoj Noti, ako ti to odgovara.