Obožavam ovaj prelaz, negdje na sredini pjesme.Fenomenalno.
Bluz pesme koje treba čuti za života:
Moderators: dejankuki, Trooper
Re: Bluz pesme koje treba čuti za života:
Obožavam ovaj prelaz, negdje na sredini pjesme.Fenomenalno.
MISS IDA B (Buddy Guy)... E TO JE VRHUNSKA BLUES STVAR!

verovatno je vec neko  ranije kačio  ovu stvar, ali  nije loše ponoviti gradivo! 

Ovo je jedna od najboljih improvizacija koje sam cuo... vise rock nego bluz ali to je to  

i jedan klasik...

i jedan klasik...
najača bluz stvar decenije... tekst, kida!
^ to je bre rokic proizaso iz bluza  

]

]
e jebiga, nije bluz sve sto jedva mrda i radi na plantaži... rispekta old skul ekipi naravno, al ovo je bluz, domaćinski, pravi, električni, moderni, sa dobrom produkcijom i jebački Mojoom... šta sad treba svi da se naljutimo i da kažemo kako je bluz umr'o sa elmor džejmsom... it evolves

ova je meni do jaja
Geri Mur je pozer

Bono Vox je musko

Da, ali ovo je tema "bluz pesme koje treba cuti za zivota", a ne "blues-rock pesme..." i majmun je evolvirao, pa ga ne svrstavamo u ljude!Duane wrote:e jebiga, nije bluz sve sto jedva mrda i radi na plantaži... rispekta old skul ekipi naravno, al ovo je bluz, domaćinski, pravi, električni, moderni, sa dobrom produkcijom i jebački Mojoom... šta sad treba svi da se naljutimo i da kažemo kako je bluz umr'o sa elmor džejmsom... it evolves
Kamo sreće da ima više takvih pozera.nemirkv wrote:Geri Mur je pozer
mislim da, sto bi se narodski reklo, trazis dlaku u jajetu... za mene je ona pesma bluz i tačka, jesi je čuo? ako ti se nesvidža ok, tvoja stvar, za mene je to bluz i stavio sam je tamo gde mislim da treba da je stavim...KPGS wrote:Da, ali ovo je tema "bluz pesme koje treba cuti za zivota", a ne "blues-rock pesme..." i majmun je evolvirao, pa ga ne svrstavamo u ljude!Duane wrote:e jebiga, nije bluz sve sto jedva mrda i radi na plantaži... rispekta old skul ekipi naravno, al ovo je bluz, domaćinski, pravi, električni, moderni, sa dobrom produkcijom i jebački Mojoom... šta sad treba svi da se naljutimo i da kažemo kako je bluz umr'o sa elmor džejmsom... it evolves
ne kapiram čemu toliko stroga granica, ova stvar od auerbaha je definiški bluz... pogledaj tekst, ono stih, rimu, tajming, sve na mestu, a ima mojo bruka, bruka, supa