Jimi Hendrix vs. Eric Clapton
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Jimi Hendrix vs. Eric Clapton
vasko aka firestarter!

btw. ima u kuglasu hendrix tribute, veceras.. texas flood sviri..
Djole_BB wrote:btw. ima u kuglasu hendrix tribute, veceras.. texas flood sviri..

To je ta ekipa...
Ovaj basista (prvi s leva) je mnogo iritantan, uostalom videces ako budes veceras isao na svirku, samo gledaj kakve face pravi... Bili su na moto skupu u blizini Cacka, nisu losi, muzicki gledano, ali su utripovani, narocito ovaj basista, misli ako je svirao sa ZZ Topom da je king of the world. Inace, ja sam se pokidao od smeha kada sam video gitaristu sa gitarom, jer njegova ruka ide preko 10 pragova (elegantno popunjen covek, prvi s desna
ljubo oćemo ga bijemo?doyle777 wrote:Djole_BB wrote:btw. ima u kuglasu hendrix tribute, veceras.. texas flood sviri..
To je ta ekipa...
Ovaj basista (prvi s leva) je mnogo iritantan, uostalom videces ako budes veceras isao na svirku, samo gledaj kakve face pravi... Bili su na moto skupu u blizini Cacka, nisu losi, muzicki gledano, ali su utripovani, narocito ovaj basista, misli ako je svirao sa ZZ Topom da je king of the world. Inace, ja sam se pokidao od smeha kada sam video gitaristu sa gitarom, jer njegova ruka ide preko 10 pragova (elegantno popunjen covek, prvi s desna), neverovatno
...
ja bi reko da si u celoj situaciji ti utripovan i da te šljaka post pubertetski stress ili štagod
Nisam ja utripovan (shvatio bi kad bi me upoznao), ne bih ga ni bio, ali me nerviraju takvi ljudi, npr. on je na moto skupu pravio problem oko monitora za bubnjara (jer ga nije bilo), a dosao je u selo pored Cacka, sta je ocekivao, da ce ga tretirati kao u BG Areni, njegov posao je bio da svira tamo sat i po, uzme pare i to je to... A inace, bolje ozvucenje odavno nisam cuo. A i gitarista otkida.Duane wrote:ljubo oćemo ga bijemo?doyle777 wrote:Djole_BB wrote:btw. ima u kuglasu hendrix tribute, veceras.. texas flood sviri..
To je ta ekipa...
Ovaj basista (prvi s leva) je mnogo iritantan, uostalom videces ako budes veceras isao na svirku, samo gledaj kakve face pravi... Bili su na moto skupu u blizini Cacka, nisu losi, muzicki gledano, ali su utripovani, narocito ovaj basista, misli ako je svirao sa ZZ Topom da je king of the world. Inace, ja sam se pokidao od smeha kada sam video gitaristu sa gitarom, jer njegova ruka ide preko 10 pragova (elegantno popunjen covek, prvi s desna), neverovatno
...
ja bi reko da si u celoj situaciji ti utripovan i da te šljaka post pubertetski stress ili štagod
Profesionalizam, jbg. To sto je pola (i vise) srpskih muzikanata naviklo da svira bez adekvatnog monitoringa, ne znaci da je to normalno.npr. on je na moto skupu pravio problem oko monitora za bubnjara (jer ga nije bilo)
Da, pritom ne mora da cuje sta svira.njegov posao je bio da svira tamo sat i po, uzme pare i to je to
jebiga, kontam da je "istina" negde na sredini:)
ali ipak, slozio bih se da lik nema dovoljnu percepciju. to da li je nesto normalno ili nije, to je stvar teorije, a ne prakse. da me sad zovu neki papuanci da im radim portret poglavice, sigurno ne bi stigao tamo i bunio se sto nemaju kompove i fotosopove, poneo bih lap top (platno i pribor ako ne bih radio digitalno), ako ne ponesem nista, crtao bih ga ugarkom po kori drveta bez ijedne reci protesta.
doduse, ne sviram po srbiji pa ne znam sta je neki standard za odredjeni tip mesta/svirke koji se ocekuje, tako da mi je okej da se buni covek ako taj standard za toliko i toliko mesto, toliki i toliki skup itd nije ispostovan.
ali ipak, slozio bih se da lik nema dovoljnu percepciju. to da li je nesto normalno ili nije, to je stvar teorije, a ne prakse. da me sad zovu neki papuanci da im radim portret poglavice, sigurno ne bi stigao tamo i bunio se sto nemaju kompove i fotosopove, poneo bih lap top (platno i pribor ako ne bih radio digitalno), ako ne ponesem nista, crtao bih ga ugarkom po kori drveta bez ijedne reci protesta.
doduse, ne sviram po srbiji pa ne znam sta je neki standard za odredjeni tip mesta/svirke koji se ocekuje, tako da mi je okej da se buni covek ako taj standard za toliko i toliko mesto, toliki i toliki skup itd nije ispostovan.
Idi begaj, otkad sam video snimak (pre 5-6 godina) nekog lokalnog KUD-a, iz neke hrvaCke selendre, a kako pevaju na surke, beta, pedeset osmice, nimije bilo dobro, ahahahaa.
Doduse, to nije Srbija, sto jes' jes'.
Doduse, to nije Srbija, sto jes' jes'.
On je bio basista i imao je svoj monitor, trazio je da se bubnjaru na monitor stavi glavni vokal, sto, naravno, nije moglo jer nisu imali monitore, dok se na to sve bubnjar uopste nije zalio, koji je, cini mi se, najiskusniji od svih njih... Ali to sad ovde nije tema, tako da je najbolje da se vratimo na Jimija i Erica.sinisake wrote:Da, pritom ne mora da cuje sta svira.njegov posao je bio da svira tamo sat i po, uzme pare i to je to
Ne, ne, bolje da ostanemo na ovome, veruj.

sinisake wrote:Ne, ne, bolje da ostanemo na ovome, veruj.![]()
Ko su Jimi i Eric?
To su Hendrix i Clapton.Bluesko wrote:Ko su Jimi i Eric?
Kako se zove ovaj bend/mislim na ovu trojicu sa slike...iz predhodnih postova?