Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Solomon wrote:hhaha ja 2. jula "kupio" albumima dobrih pjesama
Stavio sam na ovu temu, jer je to vrsta muzike koju oni sviraju... A i mislim da ne spamujem ukoliko napisem da trenutno slusam neku pesmu od Pry-a u Sta Slusate... SADA. Nisam ni mislio da spamujem forum, tako da cu prestati, ako smetam... Ne moras odmah da dizes tenziju.cccira wrote:Dojle, ne moras da spamujes svaku temu sa Pryom i Sufosiom. Stvaras, bar kod mene, suprotan efekat od onog koji zelis da postignes. Hvala.
Dobro, shvatio sam sta si hteo da kazes.cccira wrote:Pry ima svoju temu gde si kacio iste linkove. Kacio si ih i kao odgovor nekome u nekoj temi... mozda je bilo jos instanci ali sam samo ove zapamtio.
Opet kazem, to je samo po nekom mom poimanju kontraproduktivno.
Slazem se. Kacio ih je u sta radite, sta slusate, pry, nu alternative metal teme, recite ako sam nesto zaboraviocccira wrote:Pry ima svoju temu gde si kacio iste linkove. Kacio si ih i kao odgovor nekome u nekoj temi... mozda je bilo jos instanci ali sam samo ove zapamtio.
Nisi nista.mislim_stvarno wrote:Slazem se. Kacio ih je u sta radite, sta slusate, pry, nu alternative metal teme, recite ako sam nesto zaboraviocccira wrote:Pry ima svoju temu gde si kacio iste linkove. Kacio si ih i kao odgovor nekome u nekoj temi... mozda je bilo jos instanci ali sam samo ove zapamtio.
Pa mogao si to na pocetku da pitasStalker wrote:ja bih da pitam, zašto se tema zove nu/alternative metal? hoćeš reći da su nu i alternativ metal isti? alternativ je širi pojam.
Znaci, nisam znao kako da nazovem temu, pa sam dao taj naziv, bio je najblizi vecini bendova...doyle777 wrote:Ova tema se ne odnosi samo na nu metal i alternative metal, vec i na sve novije pravce metala.
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest