Izrada, održavanje, saveti...
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
-
malisha
- MF veteran
-
Dakle... Za par meseci kupujem novo pojacalo, samo ne znam tacno sta. Treba mi kombo od recimo 100w. Glavni izbor je izmedju pojacala:
1.Roland cube 100
2.Fender Rumble 100
3.(mada u obzir moze da upadne i nesto trece)
4.(ili cetvrto

)
Trenutno najprimamljiviji mi je Roland zbog efekata koje ima na sebi, buduci da me prostorni efekti ionako najvise zanimaju. Inace bih uzimao neki proc posle pojacala zbog istih.
Da li neko zna gde ima da se kupi sem u Music trade-u (ako ima) i kolika mu je cena?
F1 kolege!
-
Rocket Roll
-
"ESC" sve što nije
->Mega Music<-, kada su u pitanju Roland / Edirol / Boss stvari. Ušteđećeš neki dinar, pošto su MegaMuzičari zvanični distributeri R / E / B i cene su im uvek povoljnije nego kod "ostatka ekipe".
-
malisha
- MF veteran
-
Hvala mnogo! Zivim na 30 sekundi od Mega musica a nisam ni znao da su oni zastupnici za Roland. Oticicu tamo da pogledam kako stoje sa cenama...
-
vbraca
- vrabac
Greska Rocket AP music iz Sombora su zvanicni uvoznici za Rolanda...
Roland,je raznovrsno pojacalo...Ima dosta efekata (Flanger,Chorus,Wah,Delay,Reverb,compresor,octaver...i jos jedan koji ima samo na tom modelu)Ako hoces sve da sviras Roland je tvoj izbor...
Fender Rumble je cista snaga,i po meni je vise za rock...Po meni nije raznovrsno pojacalo...
Ja ti vise predlazem da kupis odvojenu glavu...
Mozda EDEN?Ili Ampeg?Ili Acoustic?
Definitivno ti je bolje da uzmes odvojenu glavu,ali ako hoces malo i kompaktno,zaboravi moju pricu o glavama...
-
vbraca
- vrabac
Ma i oni su derikoze,kad sam hteo da kupim svog Rolanda preko njih,rekli su cenu od 270 evra.
I plus nisu hteli da mi daju garanciju,sa recenicom,,To je pouzdano pojacalo"...Hvala lepo,vise nikad nisam usao kod njih.
Inace ja sam svog Rolanda kupio u inostranstvu za 260 evra...Sa garancijom od 3 godine...
-
Funkomat
- MF veteran
-
10 evra

-
vbraca
- vrabac
Bitno je da nisu hteli da mi daju garanciju...
A deset evra je jedan kabl..

-
Rocket Roll
-
Nisu hteli da daju garanciju? Mora da su nešto mutili, možda je pojačalo bilo polovno ili vraćeno na servis - meni su bez problema dali garanciju na CS-3.
Dobro si uradio - nikad ne ulaži pare bez da ti ih garancija štiti.
-
malisha
- MF veteran
-
Greska Rocket AP music iz Sombora su zvanicni uvoznici za Rolanda...
Roland,je raznovrsno pojacalo...Ima dosta efekata (Flanger,Chorus,Wah,Delay,Reverb,compresor,octaver...i jos jedan koji ima samo na tom modelu)Ako hoces sve da sviras Roland je tvoj izbor...
Fender Rumble je cista snaga,i po meni je vise za rock...Po meni nije raznovrsno pojacalo...
Ja ti vise predlazem da kupis odvojenu glavu...
Mozda EDEN?Ili Ampeg?Ili Acoustic?
Definitivno ti je bolje da uzmes odvojenu glavu,ali ako hoces malo i kompaktno,zaboravi moju pricu o glavama...
Videh i ja ovo za Ap music. U stvari oni su verovatno distributeri i to prodaju Mega musicu i ostalima...
Eden? Ampeg? Acoustic?
Ih kamo srece. To lepo zvuci ali to je mnogo iznad lige koju ja trazim. Nemam para ja za to planinarenje. Zato i gledam ovu varijantu. I Fender i Roland imaju 100w koja su dovoljna sa manje svirke. A ako nije dovoljno uvek mogu da odem na razglas posto imaju DI. A raznovrsno pojacalo mi i treba... Izgleda da cu se odluciti za roland... Jedno pitanje... Da li zna neko koliko Roland cube 100 kosta? Posto je na sajtu Music trade-a ono 480e... Da li ga ima jeftinije igde? Za nedaj boze mozda uzimem i polovno...
-
vbraca
- vrabac
Imas u oglasima,Roland Cube 100w za 350(Halo oglasima)
Moja greska,nije Sombor nego Subotica
Zovi AP music i pitaj za cenu!