Cao drugari, imam tu gitaru, made in Japan, i sto se mene tice SABIJA, ali planiram da predjem na bass, i sad skupljam novac za neku opremu, za koje novce bi mogao da ide taj Ibanez, ja sam ga dobio tako da...
Ima finish kao ovaj sa slike...
jbg,zavisi od stanja,koja je oprema (magneti,floyd,fiksni bridz,itd...).da je npr sjedljela u koferu svo ovo vrijeme,netaknuta,savjetovao bih ti ebay,jer bi kolekcionar mogao poprilicno masno da je plati,a da je u ok stanju i da je crna,mozda bi i u srbiji mogao dobro da je prodas jer poprilican broj kultnih gitarista ju je svirao,ali tu te jebe ovaj kic finis.probaj da je slikas pa okaci slike.
Pa gitara je identicna ovoj sa slike, isti ovakav finish ima, malo je iscukana na coskovima otpala je plastika, ima floyd, i radi stvarno mnogo dobro (znam svaki ciga svoga konja...). Sad nije gitara urnisana, ja sam je jako dobro cuvao, ali sam je dobio tako iscukanu, okacicu neke slicice kad stignem kuci pa da vidite, znam samo da je jedan od ovih originalnih magneta (kao sto su ovi na slici), zamenjen nekim dimarzio hamom, ali ne znam tacno kojim...
kao sto ti napisah u privatnoj,dt-380,basswood,na zapadu idu do 350 dolara sa koferom,te skuplje su jaci modeli od mahoganija i sa inlejima na fretboardu (najcesce imaju tri hama).ja ne bih isao preko 250 e bez kofera,300 e sa kofrom (mada zavisi kakav je kofer).