Fretless basevi kod nas
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
- The Mask AE
Re: Fretless basevi kod nas
Pa pazi. Ako planiras da posle to prodas tako defretovano neces moci ni 1/3 love da uzmes. Gledaj koliko defretovanih instrumenata ima na oglasima. Cak su neki i ubacivali bolju elektroniku/magnete pa se i dalje vuku po oglasima. Mislim, moras bar 1% gledati i kako to sutra prodati.
Najjeftinija varijanta ti je ovo:http://www.thomann.de/gb/warwick_rb_cor ... l_blst.htm
Na rasprodaji je i ako je budes nekada prodavao moci ces da uzmes za nju polovnu onoliko koliko si je platio novu.
Ima sve osim Ebony board.Za 500e neces sigurno naci nista novo sa Ebony na vratu.
Na rasprodaji je i ako je budes nekada prodavao moci ces da uzmes za nju polovnu onoliko koliko si je platio novu.
Ima sve osim Ebony board.Za 500e neces sigurno naci nista novo sa Ebony na vratu.
I najpametnija s obzirom da jos uvek nisi "komercijalni" svirac...bices zadovoljan sigurno a nisi se istrosio,kad pocnes zaradjivati od muzike bice i skupih gitaraNajjeftinija varijanta mi je da defretujem Bentona. FTW

@Groove kao sto sam napisao u nekoj drugoj temi:"Moj si idol" 

Zamolio bih te da stavis u potpis recenicu: Koliko para, toliko muzike..a pogotovo u muzici
hvala 

joj kako se svi lepo (s)lažemo 

- The Mask AE
Toliko lepo da mi nedostaju videnolike teme kao i moja no.1 o preprodavcima i histeriji. E to je bio forum, a ne sad ovo kad se svi slazemo. Daj neka neko krene da se ponasa kao kreten da se malo razmrdamo. 

Ne znam sta je @Stalkeru i @Pevcu
Nego kad smo kod toga ........@nnkvocka kukao si na @Stalkera kako je punisic a posle nekoliko dana pljas 500e za bass i to treci po redu.

Nego kad smo kod toga ........@nnkvocka kukao si na @Stalkera kako je punisic a posle nekoliko dana pljas 500e za bass i to treci po redu.

šta si rekao za moje patofne?
Ma pusti patofne,tihotapke su u pitanju.
ja sam svoje pare posteno krao 4 meseca! imam i ja pravo da sebe castim...
elem, priznajem da sam prećero, skupilo mi se sve i svasta i pljas na njega, sorry
elem, priznajem da sam prećero, skupilo mi se sve i svasta i pljas na njega, sorry
putuj u miru bledoliki
Eh kad se setim kako sam ja nekada krao ................
**** ga onda dos'o kapitalizam,fisklne kase i ostale otezavajuce okolnosti.
A bilo lepo,nije da nije.

Eh kad se setim kako sam ja nekada krao ................
**** ga onda dos'o kapitalizam,fisklne kase i ostale otezavajuce okolnosti.
A bilo lepo,nije da nije.
Stavicu ovde pa ako treba neka admin prebaci na neko pogodnije mesto..
Slucajno naleteh na ovaj video kako skinuti pragove i napraviti fretless. Ima 10 i kusur delova...
http://www.youtube.com/watch?v=115gvPzH ... re=channel

Slucajno naleteh na ovaj video kako skinuti pragove i napraviti fretless. Ima 10 i kusur delova...
http://www.youtube.com/watch?v=115gvPzH ... re=channel

@Groove zaboravio sam totalno na ovo.Zamolio bih te da stavis u potpis recenicu: Koliko para, toliko muzike..a pogotovo u muzici hvala
Mozda i stavim u potpis ali bi ga malo modifikovao.
Recimo,koliko para toliko muzike ......posebno vazi za pare!
Eventualno i dodatak,nikako nije obrnuto proporcionano ..........ali nikako!

@ nnkvocka
E moj gitarista ima fretless kući,i nisu tačne tačkice,njega sviram kad me mrzi da teglim mečku i snalazim se kao dobar dan,al to ti je da odprilike znaš gde si,a gledao sam kakvu tehniku imaš,a sudeći po onome kako si skidao pesme i sluh,čudno mi što se uopšte cimaš oko toga da tačkice budu tačne,defret je ok skroz. Ja bih išao na defret skroz,ili to ili iscimaj nekog lokalnog majstora da ti sredi on defret i sjb'e tačkice da budu ok! može to! (a ne znam pošto je Trb1005lf ako mu takvo ime bi,mislim da sam daaaavno video neki ljubičasti u Mitrosu,oko 400-600e je koštao a radio uber dobro,doduše imao je flatwound i znam da mi je ostavio osećaj kao naj ton ikad,i to i neki obični rbx četvorka bez pragova,a između ostalog,što ne bi uzeo četvorku i stavio BEAD?)
E moj gitarista ima fretless kući,i nisu tačne tačkice,njega sviram kad me mrzi da teglim mečku i snalazim se kao dobar dan,al to ti je da odprilike znaš gde si,a gledao sam kakvu tehniku imaš,a sudeći po onome kako si skidao pesme i sluh,čudno mi što se uopšte cimaš oko toga da tačkice budu tačne,defret je ok skroz. Ja bih išao na defret skroz,ili to ili iscimaj nekog lokalnog majstora da ti sredi on defret i sjb'e tačkice da budu ok! može to! (a ne znam pošto je Trb1005lf ako mu takvo ime bi,mislim da sam daaaavno video neki ljubičasti u Mitrosu,oko 400-600e je koštao a radio uber dobro,doduše imao je flatwound i znam da mi je ostavio osećaj kao naj ton ikad,i to i neki obični rbx četvorka bez pragova,a između ostalog,što ne bi uzeo četvorku i stavio BEAD?)