cena za tog meksikanca je BRUKA! da mogu da se oslobodim svog affinity j, kupio bih ga ja iz taka.
najtoplija preporuka. ako ti odgovaraju fenderi kao koncept, ne razmišljaj mnogo. drvo je korektno, magneti su korektni, mehanika je kako treba.... probaj ga. ako nije olupan, ako ne zuji... taj će da ti traje do kulina bana.
ja lično ne mirišem fendere [19mm razmak žica na kobilici mi je too much], ali moram da priznam da je jazz bass je izuzetno svestran instrument. i za reggae i za slap i za rokanje. promenom balansa između magneta, promenom mesta okidanja žica dobija se krajnje 'širok dijapazon' rezultata.
cena nema šta da ti bude sumnjiva. niko ništa ne kupuje. ja sam mesecima pokušavao da prodam svoj squier affinity j [mesec-dva posle kupovine, setovan, sa flatwound žicama od 4k dinara] za 3/5 plaćene cene i niko se nije javio.
sedeći kod kuće i meditacijom nećeš nikada kupiti instrument. blokeje na cipele, oglase u ruke, zagrej stolicu na internetu, pa od prodavca do prodavca, od prodavnice do prodavnice. prosviraj što više instrumenata koji su ti u okviru budžeta, pusti da prenoći, pa odluči. to nije 'rocket science'. ako ti instrument dobro leži u ruci, ako ti ton odgovara, druge reference ti nisu potrebne.