Pedala za distorziju :)

Izrada, održavanje, saveti...

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
Void
kulen zmija

Re: Pedala za distorziju :)

Post by Void » 12 Jan 2008, 22:00

dimmu wrote:kad ce to vishe nestrpljiv sam :lol: mislim da ce posle prvog puta da mi zabrane ulaz u prodavnicu jer bice chiko mozhe ova gitara,a ona?mogu da ushtekam u ovo pojachalo?mogu da probam ovu distorziju? i tako duuuuuuuuuuuga 2-3 sata :lol:

Ma kakvi, znam ko ce da radi tamo, taj te zbog toga nece nikada izbaciti, kod njega sve mozes da probas koliko hoces......bez brige..............pre Mix uopste nije imao Boss pedale, sada i njih imaju, imaju i nama najpotrebniju ( za sada ) Boss MT-2 :twisted: :twisted:

muki17
Urednik

Post by muki17 » 12 Jan 2008, 22:20

e ljudi,sto se tice pedale boss mt-2,znaci nemam reci....Ona bukvalno vristi :twisted: :twisted: odusevljen sam,stvarno...neceste se pokajati uopste...

Void
kulen zmija

Post by Void » 12 Jan 2008, 22:25

muki17 wrote:e ljudi,sto se tice pedale boss mt-2,znaci nemam reci....Ona bukvalno vristi :twisted: :twisted: odusevljen sam,stvarno...neceste se pokajati uopste...

hehe, welcome to the club: " Mama, Boss je bolji od DigiTech-a, samo da znas!! "......

Srecno sa pedalicom....nek te sluzi jos 100 godina.... :bow: :D :D

dimmu
MF veteran

Post by dimmu » 12 Jan 2008, 22:28

Void wrote:
dimmu wrote:kad ce to vishe nestrpljiv sam :lol: mislim da ce posle prvog puta da mi zabrane ulaz u prodavnicu jer bice chiko mozhe ova gitara,a ona?mogu da ushtekam u ovo pojachalo?mogu da probam ovu distorziju? i tako duuuuuuuuuuuga 2-3 sata :lol:

Ma kakvi, znam ko ce da radi tamo, taj te zbog toga nece nikada izbaciti, kod njega sve mozes da probas koliko hoces......bez brige..............pre Mix uopste nije imao Boss pedale, sada i njih imaju, imaju i nama najpotrebniju ( za sada ) Boss MT-2 :twisted: :twisted:
lol ma znam shalio sam se ja..al ovom u akordionsu shta sam radio,ishao sam svaki ili svaki drugi dan dobrih 10-15 dana i smarao ga za gitaru,pojachala i distorzije al fora je shto je chovek znao mozhda nesh malo vishe od mene,a ja sam tad znao jako jako malo(neznam ni sada bog zna shta,al' sigurno vishe nego tad :) )koji su to razgovori bili ja kazhem ja bi svirao black i death on meni preporuchuje hot road distorziju :lol: hoce se skoro otvoriti mix? i gde ce otprilike biti?
@muki znam znam josh ako imash finu gitaru mnogo dobro zvuchi :)

Void
kulen zmija

Post by Void » 12 Jan 2008, 22:35

Ma kakav Hot Road.....to ti je vise za Rock neki ( ako se ne varam ).....@dimmu....bice Mix na istom mestu kao i pre nego sto je " odselio " u Suboticu.....zaboravio sam ulicu ( ali znam sigurno da je negde u pizdicima )....Ne znam kad ce se otvoriti, pitacu ja sutra jednog lika.....

Ma MT-2 je kewa za Metal Master i za Hot Road i za dosta ostalih distorzija za rock i metal.......malo vise je za metal, ali mislim da moze i rock 'ladno da se svira na njoj...

dimmu
MF veteran

Post by dimmu » 12 Jan 2008, 22:38

hahah pa znam to sam mu i ja rekao al ne on kazhe to je super za mene ipak prodavac najbolje zna :lol: mislim da je to kosovska bila al' nisam siguran.. a jbg meni je za sada mt-2 super ja sam tek u pochetnoj fazi sviranja,i za sada ce biti sasvim ok..a sad ako kasnie bude nesh ozbiljnije onda ce se pazariti neki bolji procesor..

muki17
Urednik

Post by muki17 » 12 Jan 2008, 22:46

slusajte---Odmah kad sam doneo kuci pedalicu,napalio sam se kao lud..2 sata svirke 'ladno proslo.e pa sa sam otisao kod druga-on ima metal master,a ja donesem mt...poredjenje----
on ima hammer flying V i neko roland pojacalo i metal master ..
ja-ukljucim MOJU :mrgreen: pedalicu na moju Ariju(006 verujte mi,nije kao sto se prica,gitara je MNOGO dobra,ili je neki hibrid)i ponesem Vox-a...
Utisci--pa pojeo sam ga..toliko dobro radi posao i aria i boss da je cudo nevidjeno..daleko od toga da je metal master los,ali boss REZEEEEEEEEE.....tako da se malo smorio.. 8) 8) hehe...

Void
kulen zmija

Post by Void » 12 Jan 2008, 23:30

Uhu!!.......Boss vs. DigiTech - 1:0......

@muki 17 - Svaka cast za one opanke, fora je do jaja....!!!!! :bow:

muki17
Urednik

Post by muki17 » 13 Jan 2008, 15:30

.....Hvala,hvala :banana2: srbin sam,pa sta...

dimmu
MF veteran

Post by dimmu » 15 Jan 2008, 22:17

ja inache idem sutra po mt-2 napokon sam ga nashao za ok cenu,pa kada ga malo bolje isprobam ostavicu i ja neki svoj utisak :)

muki17
Urednik

Post by muki17 » 16 Jan 2008, 14:55

za koju cenu si ga nasao? ja sam moju platio 6 .800d

dimmu
MF veteran

Post by dimmu » 16 Jan 2008, 17:21

platio sam ga 70e pedala je kao nova neverujem da sam je za te pare dobio izgleda kao da sam je danas u radnji qpio prezadovoljan sam jer kod nas je takva ista u radnji bila 150e..

Void
kulen zmija

Post by Void » 27 Jan 2008, 21:50

JBG kad Zole glanca stvari svaki dan...... :D :D :D

Drago mi je da sluzi obojici....ako ne kupim Silver Dragon-a, pridruzujem se vasem MT-2 klanu :D

dimmu
MF veteran

Post by dimmu » 28 Jan 2008, 10:48

vala i meni je drago,samo da keva dobije platu pa mozhda krenem i ja kod njega na chasove malo teorije nikom neshkodi,a i treba da mi se odradi setup i sredi action :D

w437776

Post by w437776 » 21 May 2008, 16:19

cccira wrote:Moj favorit trenutno:
Image
Yerasov pterodriver, made in russia, 2 lampe na 350V, 4 kanala, balansirani izlaz, trebalo bi da zvuci mnogo dobro. Malo je veca kocka, al veoma je verovatno da cu naruciti ovu zver
Evo par linkova:

http://reviews.harmony-central.com/revi ... river/10/1
http://www.yerasov.ru/effects.htm (preporucujem vam da gledate sajt na ruskom posto engleski deo nije ceo preveden i tad nemate prikazane linkove do shema i zvucne zapise za sve pedale i broj telefona vlasnika kompanije :banana2:, takodje imate i prikazane cene u rubljama)
P.S. Jedna rublja je oko 2 dinara pa vi racunajte :D
Narucio sam je, stize za nekoliko nedelja!!!

Post Reply