Zato što možeBluesko wrote:Nikad necu skontati ovaj vidoje, zasto bilo koji covek svira gitaru sa 4 vrata

Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Zato što možeBluesko wrote:Nikad necu skontati ovaj vidoje, zasto bilo koji covek svira gitaru sa 4 vrata
cccira wrote:
Auu bre decko, sta je s opstom kulturom? Nisi cuo za indijska bozanstva?doyle777 wrote:cccira wrote:
I think they look exactly the same... Ne, ozbiljno, ovo je isto... Da nije Steve Vai Antihrist.
Ucio sam iz sociologije o njima prosle godine (Brama, Visnu, SivaDrGreenthumb wrote:Auu bre decko, sta je s opstom kulturom? Nisi cuo za indijska bozanstva?doyle777 wrote:cccira wrote:
I think they look exactly the same... Ne, ozbiljno, ovo je isto... Da nije Steve Vai Antihrist.
kurtrose wrote:...Cepelinov gitaroš bolji...
ja meditiram tako što duboko udahnem vazduh pri šaputu VA, pa izdah ŠII, onda dobiješ VA+ŠI, što mu dođe kao Šiva.doyle777 wrote:Ucio sam iz sociologije o njima prosle godine (Brama, Visnu, Siva), ali nikad nisam video tu sliku, zanimljivo, sve rade na slican fazon...
brate ovo je odvratan solo... covek se otkinuo i uzeo gitaru u ruke.whosyourdaddy wrote:"July 7, 1980 is a historic date in music history. Jimmy Page, smokes a jointand embellishes the longest Stairway To Heaven solo in the band's history."
ma znam covece, to cak pise u ostatku komentara na YT. (nisam ni mislio da mi je taj post neki argument)RitchieB wrote:brate ovo je odvratan solo... covek se otkinuo i uzeo gitaru u ruke.
Zar to svako mora da me pita (imam i ogrlicu sa pentagramomStalker wrote:ja meditiram tako što duboko udahnem vazduh pri šaputu VA, pa izdah ŠII, onda dobiješ VA+ŠI, što mu dođe kao Šiva.doyle777 wrote:Ucio sam iz sociologije o njima prosle godine (Brama, Visnu, Siva), ali nikad nisam video tu sliku, zanimljivo, sve rade na slican fazon...
dojle, zašto imaš pentagram na avataru? jesi li ti satanista?
Dios mio!doyle777 wrote:Pentagram ima veoma dublje znacenje nego sto vecina ljudi misli...
ma zajebavam tedoyle777 wrote:Zar to svako mora da me pita (imam i ogrlicu sa pentagramomStalker wrote:ja meditiram tako što duboko udahnem vazduh pri šaputu VA, pa izdah ŠII, onda dobiješ VA+ŠI, što mu dođe kao Šiva.doyle777 wrote:Ucio sam iz sociologije o njima prosle godine (Brama, Visnu, Siva), ali nikad nisam video tu sliku, zanimljivo, sve rade na slican fazon...
dojle, zašto imaš pentagram na avataru? jesi li ti satanista?)... Ne, nisam satanista, nego pravoslavac
... Nemam obrnuti pentagram na avataru, a i da imam to ne bi znacilo da sam satanista (potrazi po internetu znacenje obrnutog pentagrama, ja sam trazio jer me zanimalo i nasao
). Pentagram ima veoma dublje znacenje nego sto vecina ljudi misli...
Esperanto!cccira wrote:Dios mio!doyle777 wrote:Pentagram ima veoma dublje znacenje nego sto vecina ljudi misli...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest