Bass do 400e
Moderators: Trooper, Tiki the Boyler
Re: Bass do 400e
LA kao Los Angeles,jel? 

Super, hvala planiram da odem do LA u sledecih nekoliko dana da pogledam...
Za sada je to first choice...
Heheheh, da da, u sledecih par dana palim u holivud...
Za sada je to first choice...
Heheheh, da da, u sledecih par dana palim u holivud...
Drugari, juce sam zvao ovog lika iz LA da odem po gitaru, ali je tada vec dogovorio sa nekim likom da se nadje i otisao je onaj MIM...
Sada ozbiljno razmisljam o onom ATK300 Made in Japan (iz oglasa) ili o onom Squier Vintage Modified Jazz Bass...
Problem je sto je lik iz subotice, i ne mogu da odem do tamo da pogledam gitaru, ne znam da li bih smeo da je kupujem kurirskom sluzbom?
Lik ce mi veceras poslati slike gitare, kaze da je ocuvan i sl...
Sta vi mislite, nacitao sam se po netu mnogo dobrih stvari o ovom ibanezu, pogotovu o MiJapan i mnogo mi se svidja to sto podseca na MusicMan-a.
Skroz sam u dilemi...
Pomagajte...
p.S.
hvala svima na odgovorima i na pomoci do sada...
Sada ozbiljno razmisljam o onom ATK300 Made in Japan (iz oglasa) ili o onom Squier Vintage Modified Jazz Bass...
Problem je sto je lik iz subotice, i ne mogu da odem do tamo da pogledam gitaru, ne znam da li bih smeo da je kupujem kurirskom sluzbom?
Lik ce mi veceras poslati slike gitare, kaze da je ocuvan i sl...
Sta vi mislite, nacitao sam se po netu mnogo dobrih stvari o ovom ibanezu, pogotovu o MiJapan i mnogo mi se svidja to sto podseca na MusicMan-a.
Skroz sam u dilemi...
Pomagajte...

p.S.
hvala svima na odgovorima i na pomoci do sada...
Nema na čemu,sad pročitaj ponovo sve od početka do kraja i tu su ti svi odgovori
No hard feelings ali rečeno ti je sve...
Evo ovde imaš zvuk Atk(moj je bio 600,razlika je samo u rosewood fretboardu) i ovog jazza koji ima skoro potpuno iste magnete kao taj VM http://www.youtube.com/user/zoxybass?feature=mhum
A za kurirsku službu...Pa što ne možeš da odeš do Subotice?bogara mu pa ne kupuje se gitara svaki dan
Ajd uzdravlju! 

No hard feelings ali rečeno ti je sve...
Evo ovde imaš zvuk Atk(moj je bio 600,razlika je samo u rosewood fretboardu) i ovog jazza koji ima skoro potpuno iste magnete kao taj VM http://www.youtube.com/user/zoxybass?feature=mhum
A za kurirsku službu...Pa što ne možeš da odeš do Subotice?bogara mu pa ne kupuje se gitara svaki dan

U pravu si, sve mi pise, i trenutno sam najblize ovom ATK-u, jer je japanac...
Ne mogu da odem do subotice, jer sam u KG-u, na poslu sam svaki dan do 5, a vikendom moram da odem do kuce (posto ovamo stanujem), a do subotice mi treba ceo dan.
Nemam pojma... :S
Ne mogu da odem do subotice, jer sam u KG-u, na poslu sam svaki dan do 5, a vikendom moram da odem do kuce (posto ovamo stanujem), a do subotice mi treba ceo dan.
Nemam pojma... :S
Nadjite se na pola puta
ja bih ipak Skvajera,a ti kako ti volja

BIla je opaka bitka izmedju Skvajera i ovog Ibaneza, i pobedio je ibanez, samo zbog slicnosti sa MM-om koga obozavam...
I zato sto je japanac, a na netu sam nacitao mnogooooo dobrih stvari o njemu...
U subotu se nalazim sa ovim momkom u NS-u da pokupim gitaru, za pocetak cu da ga kacim na komp, i krecem da skupljam kesh za amp...
I zato sto je japanac, a na netu sam nacitao mnogooooo dobrih stvari o njemu...
U subotu se nalazim sa ovim momkom u NS-u da pokupim gitaru, za pocetak cu da ga kacim na komp, i krecem da skupljam kesh za amp...
ejmen tu det 

I, šta bi? Javi nam šta si pazario
Cao drugari, pao je ovaj ATK, s'obzirom da je gitara iz 97-e, bas je dobro ocuvana...
Jako sam zadovoljan, po onome sto sam cuo, videcu ovih dana da je probam na nekom ozbiljnom amp-u, pa cemo videti...
Hvala svima na pomoci...
Evo nekih slicica...
http://img233.imageshack.us/gal.php?g=picture002ax.jpg
Jako sam zadovoljan, po onome sto sam cuo, videcu ovih dana da je probam na nekom ozbiljnom amp-u, pa cemo videti...
Hvala svima na pomoci...
Evo nekih slicica...
http://img233.imageshack.us/gal.php?g=picture002ax.jpg
Baš lepo izgleda,svaka čast 

čestitam, kupio si pravu stvar. Sto godina da te služi.
Ja sam ga isto merkao i molio boga da me sačeka,
ali nije mi bio pisan. Ali ništa, neki drugi čeka mene

Ja sam ga isto merkao i molio boga da me sačeka,
ali nije mi bio pisan. Ali ništa, neki drugi čeka mene

@Parker
Prodaje se onaj moj bivši Atk Japanac,samo ne znam koliko ti je izvodljivo jer je u Bihaću ali ako hoćeš poslaću ti kontakt pa se možda nešto i dogovorite.pozz
Prodaje se onaj moj bivši Atk Japanac,samo ne znam koliko ti je izvodljivo jer je u Bihaću ali ako hoćeš poslaću ti kontakt pa se možda nešto i dogovorite.pozz

Ja jesam za to definitivno, ali trebam prvo da prodam gitaru. Ili ako si za menjažu pošalji mi pp.
Gitara je odlična ali znaš kako to ide, niko para nema...
imaću svakako u vidu taj tvoj atk
.
Gitara je odlična ali znaš kako to ide, niko para nema...
imaću svakako u vidu taj tvoj atk
.
Nisi me razumeo Atk više nije moj nego kod čoveka u Bihaću ali on hoće da ga proda jer kupuje musicmana.