Kremasto - ne oshtro, "kompresovano", bez rasipanja zrnevlja distorzije

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Ja sam mislio na solo, kremasta rifaza hmmm interesantan pojam, ne znam dal' sam ikada cuo tako neshto (osim ako SRV-ovo pljevanje ne nazovemo rifazomnebojsak wrote:Otprilike mi je to i bilo u mozgu, no problem je u tome što Santana večno svira onaj svoj jedan solo, a mene baš zanima kremasto u kontekstu overdrajv rifaže
Santana večno svira onaj svoj jedan solo
Oce to, neko voli dilej, neko Endijasub_zer0 wrote:
Endi je kralj. Pored onakve svirke, vi komentarisete kakav mu je dilej![]()
![]()
Jao, jao...li da svira onako uberljigave baladice
mislish metro?dweezil wrote:mislim da sam nashao pravi izraz za Andyjev soundnjegov sound je gay-friendly
Ma ok, meni licno takodje lezi nesto malo svetlije i ostrije.Meni je njegova svirka fina, ton nak', nit' smrdi nit' mirishe, preferiram RAW-ijastiji ton, if ya know what I mean
To ti je kao pun ormar odeće. Nećeš svojoj devojci reći "Šta će ti i peta polkadot haljina, zar nemaš već četiri?" Nećeš joj to reći jer će ti ona dati apsolutno logičan i ubedljiv odgovor, posle kog ćeš se osećati kao budala. Intuitivno znaš da postoji razlog...Cortex wrote:...A i choveche daj vishe, znamo se, imash svaki moguci overdrive booster sve shto ti treba josh se zezash sa volume potom dosta shto ja ne radim...
+1sinisake wrote:Jao, jao...li da svira onako uberljigave baladice
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest