Dave Mustaine
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Re: Dave Mustaine
Muzika Gamma Ray je tu da prenese poruku. Ako tražite kvalitet, slušajte nešto drugo.
sub_zer0 wrote:@duane
Jasno ti je da u celoj toj prici sam kvalitet teksta nije toliko bitan i samo prenosi poruku?

Za ovo nisi u pravu... Lepo je i u muzici procitati dobar tekst, jer je i to deo muzike, ali nekada i nije potreban.sub_zer0 wrote:To je muzika. Ako ti se cita dobar tekst citaj poeziju.
nebojsak wrote:Muzika Gamma Ray je tu da prenese poruku. Ako tražite kvalitet, slušajte nešto drugo.

Kako se zove... Film?Duane wrote:nego gledao sam juče film, kakva bruka kamera, kakvi kadrovi, kostimi ludilo, scenografija odkinula... dobro priča i nije neka, al hej, nije to knjiga...

Ljudi, 'ajde da se vratimo na temu o Dave da nam ne lockuju temu...
on-topic:Ridja kosa...

Takav film se danas zove blokbasternego gledao sam juče film, kakva bruka kamera, kakvi kadrovi, kostimi ludilo, scenografija odkinula... dobro priča i nije neka

Nije ni cudo da vam se svidjaju takva sranja od bendova, kada sve posmatrate kontra.

Gama Rej bi morao da bude pank da bi se tako posmatrao. A nije pank.Muzika Gamma Ray je tu da prenese poruku. Ako tražite kvalitet, slušajte nešto drugo.
Ma ok, ali dobar tekst je samo dodatan plus. Los tekst nece napraviti pesmu losom. Ali ako je tekst dobar, a muzika prezvakana, pesma ce verovatno i dalje imati prodju zato sto ljudi generalno povrsno posmatraju muziku i na prvu loptu se lepe za tekstove.Za ovo nisi u pravu... Lepo je i u muzici procitati dobar tekst, jer je i to deo muzike, ali nekada i nije potreban.
Da, u pravu si,sub_zer0 wrote:Ma ok, ali dobar tekst je samo dodatan plus. Los tekst nece napraviti pesmu losom. Ali ako je tekst dobar, a muzika prezvakana, pesma ce verovatno i dalje imati prodju zato sto ljudi generalno povrsno posmatraju muziku i na prvu loptu se lepe za tekstove.

Primer su ovi nasi iz turbo-dzihada...
Jeste gledali ovaj crtani sa Daveom? Stvarno je on pozajmljivao glas... To je bilo negde za vreme albuma The System Has Failed...
Duck Dodgers

radije bi igrao ćorave bake sa kineskim ratnim zarobljenicima, nego "posmatrao" muziku na taj način...sub_zer0 wrote: Nije ni cudo da vam se svidjaju takva sranja od bendova, kada sve posmatrate kontra.![]()
a osećam da je otprilike isto po intenzitetu zabave
Ne zamajavaj čoveka. Ostalo je odokativno 37 tema sa bendovima koji ne šreduju, treba i tamo za njih da izjavi da su sranje. Nikad neće postići ako ga budeš zadržavao.
Za nekoliko trenutaka ocekujem da se neko od moderatora pojavi ovde i zakljuca temu, reJalno, mi ovde pricamo o Gamma Rayu, a trebalo bi da pricamo o Dave Mustaineu...
ma strašno
Meni muzika nije zabava, ali tebi izgleda jeste. Svakom svoje.a osećam da je otprilike isto po intenzitetu zabave

Nisam nigde rekao da je neki bend sranje ako ne sreduje. Naravno da mi ne pada napamet da idem po tim temama. Ako pomislis da cu ja misliti da su neki bendovi sranje, onda verovatno jesu sranje i verovatno bih napisao da jesu, kada bi bilo neke poente.Ne zamajavaj čoveka. Ostalo je odokativno 37 tema sa bendovima koji ne šreduju, treba i tamo za njih da izjavi da su sranje. Nikad neće postići ako ga budeš zadržavao.
Realno, sto bi pricali o njemu.a trebalo bi da pricamo o Dave Mustaineu...

btw, setih se ovoga
pa kako da ti bude zabavna kad slušaš hammerfall?sub_zer0 wrote:Meni muzika nije zabava, ali tebi izgleda jeste. Svakom svoje.a osećam da je otprilike isto po intenzitetu zabave![]()
izgleda da te ipak jesu birali zadnjeg na fudbalu...
U skoro svemu sam se do sad slagao sa tobom, ali posle ovog posta...sub_zer0 wrote:Realno, sto bi pricali o njemu.a trebalo bi da pricamo o Dave Mustaineu...Ne znam coveka licno, a na osnovu intervjua mogu da zakljucim da je tezak egocentricni majmun, koji je nekada pravio dobru muziku, a sada reckilira ono sto je valjalo. Naravno prolazi mu, zato sto ima mnogo klinaca koji su poceli da slusaju Megadet juce. Inace, koliki idiot trebas da budes da nazoves fanove, koji osnovano kritikuju tvoj poslednji album, plodovima incesta.
Dave uopste ne reciklira stare stvari, pogledaj Metallicu i Death Magnetic i bice ti jasno sta je recikliranje. Svaki album Megadetha je drugaciji, svaki put koristi drugacije efekte, pravi inovacije i nikad se ne trude da kopiraju prosli album. Za to treba jak um koji nece pokusati da iskopira nesto sto je dobro proslo, nego ce se uvek truditi da izmisli nesto novo, a to je Dave Mustaine. Tom coveku, kakav god bio privatno, treba da se divimo. Da on zeli da reciklira ti bi danas slusao na Endgame-u iskopirane rifove sa Rust In Peace-a i tekstove koji pokazuju nekakav bes kojeg nema u njemu (on sad ima pare, ima samo male probleme, tako da nema sta da pise o besu). Ako ne slusas Megadeth onda ti je oprosteno, ali ne moras da pricas nesto, ako nisi dobro istudirao materiju. Ja svaki Megadethov album obozavam i drugi omiljeni album mi je iz 2004. (The System Has Failed), koji bi po tvom misljenju trebao da bude reciklaza... A nije, vec je nesto potpuno drugacije.
Hahahasub_zer0 wrote:

Ne treba da bude zabavna, nije to poenta.pa kako da ti bude zabavna kad slušaš hammerfall?
Za fudbal sam ti odgovorio na drugoj temi.
Metalika je za mene mrtva posle Dzastisa (koji mi je inace omiljen njihov album). DM jeste reciklaza. Kao i Endgame.Dave uopste ne reciklira stare stvari
Jutanazija je bila sam vrh nakon koga je usledio pad. Njegov poslednji fenomenalan album.
Kriptik je ok album, ali malo slabiji od dotadasnjeg opusa.
Risk je totalni promasaj, ali ja gotivim nekoliko pesama, posto ga posmatram kao pop album a ne kao Megadet.
Vorld je slab u odnosu na prethodne ali mogu da ga progutam...nekako...
Sistem je solidan. Ali nije kvaliteta starog Megadeta. Bolje bi bilo da ga je izdao sa drugim imenom.
Junajted je dobar delimicno. Polovina je ok, druga je kanta. Ne znam samo sta mu je trebala ona obrada Tu le monda. Sida za usi.

Endgejm sam vec pomenuo. Reciklaza, moderno spakovana, sa dodatkom ultra dosadnih i besmislenih solaza.
Ovo ti kaze neko ko ih slusa odavno, kome je Fridman omiljeni gitarista, a bend medju prva 3. Neko ko voli muziku, a nije fanboj koji ce da proguta sva sranja koja bend servira, bez obzira na reputaciju koju ima. Dejv je rekao sta je imao. Sada je ispusena mustikla.
Kide ponovo ima 25 godina... Vise mi se svidjao stari prdonja, ovaj nema pojma o cemu prica... Pitty...
oćeš da kažeš da muzika ima poentu?sub_zer0 wrote:Ne treba da bude zabavna, nije to poenta.pa kako da ti bude zabavna kad slušaš hammerfall?
*koker španijelsub_zer0 wrote:a na osnovu intervjua mogu da zakljucim da je tezak egocentricni majmun