Moderni metal
Moderators: dejankuki, Critical, zolideathmetal, Trooper
Re: Moderni metal
kakve sad to ima veze...
Evo realno, vecinu bednova sa tvog profila sam cuo, ali ima i dosta onih koje nisam... Imam i ja taj last.fm, ali ne idem tamo, tako da nema razloga da ti dajem profil.Stalker wrote:http://www.last.fm/user/vuk92bg
ma svako i jeste poseban, ali muzika nam daje mišljenje i o nama samima između ostalog.
da su nepoznati, pa ovako generalno jesu, ali u svojoj sferi nikako
Evo sta ja slusam:
MegadetH, Pry, KoRn, Godsmack, Slipknot, Alice In Chains, Pearl Jam, Disturbed, Drowning Pool, Poisonblack, SOiL, Pantera, Machine Head, System Of A Down, Nightwish, Deftones, Dope, Metallica, Rage Against The Machine, Brian 'Head' Welch, Spineshank, Savatage, Iced Earth, Tool, A Perfect Circle, Sufosia, Mudvayne, Soilwork, B.B. King, Harry James... I jos dosta bendova, ovih sam se trenutno setio.
EDIT:
Zasto to mislis?Doolio wrote:vi se obojica zezate, zar ne?

Sala, Dule.Doolio wrote:kakve sad to ima veze...

možda, oko čega?Doolio wrote:vi se obojica zezate, zar ne?
MetalFunk, you are drunk.MetalFunk wrote:Sala, Dule.Doolio wrote:kakve sad to ima veze...

Izvini, morao sam, to mi prvo palo na pamet...

lol, hteo sam da obrazlozim moj komentar time sto su vam stavovi tinejdzerski, onda sam se dosetio i pogledao u profile:)
nista, ignorisite komentar, ponekad mahinalno zaboravim da uvrstim to u jednacinu, sto je retardirano jer kontam da je vecina forumske populacije u 15-20 fazonu.
metalfunk:
znam bre, nego trazim neki smisao:)
nista, ignorisite komentar, ponekad mahinalno zaboravim da uvrstim to u jednacinu, sto je retardirano jer kontam da je vecina forumske populacije u 15-20 fazonu.
metalfunk:
znam bre, nego trazim neki smisao:)
a šta fali mom profilu?Doolio wrote:lol, hteo sam da obrazlozim moj komentar time sto su vam stavovi tinejdzerski, onda sam se dosetio i pogledao u profile:)
a i na koji stav tačno misliš, da je vrednije ono što je nepopularnije? nisam se najlepše izrazio. hoću reći da je tool vredniji, ovako, generalno 'nepoznat', nego što bi bio kad bi svi znali za isti i slušali ga.
Ti hoces da kazes da smo mi tinejdzeri.Doolio wrote:lol, hteo sam da obrazlozim moj komentar time sto su vam stavovi tinejdzerski, onda sam se dosetio i pogledao u profile:)

Aj' reci, molim te, koji stavovi da bi pokusali da ih promenimo... Posto bih bas voleo da ne zvucim tinejdzerski.

pa zvučimo tinejdžerski jer mi jesmo tinejdžeri.
ali me zanima na šta si tačno mislio
ali me zanima na šta si tačno mislio
nista, samo sam video da imas 18 godina, a po defaultu kontam da pricam sa ljudima mojih godina, jebiga, to je iracionalni trip.a šta fali mom profilu?
a za stavove, lol, pa i treba da vam budu takvi, nisam ja mislio nista negativno pobogu:) ne mislim konkretno na taj sa nepoznatim toolom, vec vise generalno, gledajuci prepisku...cela spika sa vezom izmedju popularnosti benda i kvaliteta istog ili popularnosti benda i podobnosti za slusanje...a stvarno mislis da sad treba o tome da pricamo, mislim, jesi probao da ubedjujes lika koji oce se ubije zbog ribe kako je zapravo taj ceo dogadjaj sa njom vrlo nebitan? pa ovaj razgovor bi bio isti takav, a to je bezze:)
a sad dosta, zvucim ko neki matori prdonja, a to mi nije bila namera.
elem, volem tool i rado ga se secam:) a volem i moderan metal ako nije previse gejast (a ponegde ODLICNU muziku upropaste gejavim vokalima, ne znam zasto, kao da se trude da vokal bude sto bezlicniji, cistiji i gejiji). zato treba uzeti sve bendove tipa bullet for my valentine ili funeral for a friend i izbaciti pevace, a ubaciti onog lika iz godsmacka:)
Doolio wrote:elem, volem tool i rado ga se secam:) a volem i moderan metal ako nije previse gejast (a ponegde ODLICNU muziku upropaste gejavim vokalima, ne znam zasto, kao da se trude da vokal bude sto bezlicniji, cistiji i gejiji). zato treba uzeti sve bendove tipa bullet for my valentine ili funeral for a friend i izbaciti pevace, a ubaciti onog lika iz godsmacka:)

ma nisam se ja uzbudio, nego me interesovalo, nemoj pogrešno da me shvatiš 
a slažem se to za gejaste vokale. npr neverovatno mi je za bend koji je apsolutna fuzija Mešuge (bend se zove Periphery), ubaci u sve one zle deonice gej vokale (na demou albuma su uglavnom bili harš vokali).. duki, ako možeš podneti tvrđe zvuke, predlažem ti da skineš ova dva albuma od benda Thrice: The Alchemy Index Vols. I & II: Fire & Water i The Alchemy Index Vols. III & IV: Air & Earth.. taj album (u dva dela) mi je savršen primer dinamične muzike: prvi CD je dosta tvrđi, opet sa sjajnim, melodičnim momentima, dok je drugi uglavnom neki post rokčić, sa nekoliko pesama koje imaju do jaja prizvuk iz 30ih i tako to..
paz ovu stvar:
i ovu u kontrastu

a slažem se to za gejaste vokale. npr neverovatno mi je za bend koji je apsolutna fuzija Mešuge (bend se zove Periphery), ubaci u sve one zle deonice gej vokale (na demou albuma su uglavnom bili harš vokali).. duki, ako možeš podneti tvrđe zvuke, predlažem ti da skineš ova dva albuma od benda Thrice: The Alchemy Index Vols. I & II: Fire & Water i The Alchemy Index Vols. III & IV: Air & Earth.. taj album (u dva dela) mi je savršen primer dinamične muzike: prvi CD je dosta tvrđi, opet sa sjajnim, melodičnim momentima, dok je drugi uglavnom neki post rokčić, sa nekoliko pesama koje imaju do jaja prizvuk iz 30ih i tako to..
paz ovu stvar:
i ovu u kontrastu
Brate... Ovo je prelepo.Stalker wrote:paz ovu stvar:
i ovu u kontrastu

Obe pesme, msm, prva pesma je prelepa, a druga je cudno prelepa.

dojle:
da, dobar je lik. ali eto, kod godsmacka mi se retko u kojoj pesmi svidja groove, tako da bi, sto se mene tice, ova razmena koju sam pomenuo bila pun pogodak:)
dobar je i lik iz disturbeda, originalan je sa onim hrkanjem i njakanjem i odlican je u sket tripovima i brbljanju, ali ovaj iz godsmacka meni ima mocniji glas. ali su mi tu negde, gotivim ih obojicu. ali disturbed mnogo radije slusam, zbog bas bubanj-bas dzitra-dzitra relacije koja je bas fino gruvicna.
http://www.youtube.com/watch?v=icocB7k-alY
idi na 2:20 da cujes zli deo, pa vidi sta ide posle zlog dela:)
poslusacu ove thrice, sad odo nesto
da, dobar je lik. ali eto, kod godsmacka mi se retko u kojoj pesmi svidja groove, tako da bi, sto se mene tice, ova razmena koju sam pomenuo bila pun pogodak:)
dobar je i lik iz disturbeda, originalan je sa onim hrkanjem i njakanjem i odlican je u sket tripovima i brbljanju, ali ovaj iz godsmacka meni ima mocniji glas. ali su mi tu negde, gotivim ih obojicu. ali disturbed mnogo radije slusam, zbog bas bubanj-bas dzitra-dzitra relacije koja je bas fino gruvicna.
da, to je fenomen, pazi ovo recimo:a slažem se to za gejaste vokale. npr neverovatno mi je za bend koji je apsolutna fuzija Mešuge (bend se zove Periphery), ubaci u sve one zle deonice gej vokale
http://www.youtube.com/watch?v=icocB7k-alY
poslusacu ove thrice, sad odo nesto
baš bezze. čudno mi je to, baš se oseti da je tako nešto isforsirano, vidi se da pesma to ne tražiDoolio wrote: http://www.youtube.com/watch?v=icocB7k-alY