Oprema Koju Imate

Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm

Post Reply
tyler durden
MF veteran

Re: Oprema Koju Imate

Post by tyler durden » 25 Oct 2010, 23:26

Cortex wrote:Kupio sam nov novcijat u Mitrosu. Trebalo im je pola sata da obrate pazhnju na mene iako sam ushao i rekao dajte mi Line 6 UX1 evo su pare hocu da ga kupim. :) Ali ne...ljudi su zaboravili na mene, dok mi nije prekipelo od chekanja kad sam najmirnije shto sam mogao iste podsetio na moje prisustvo i svrhu posete.
jel tajna koliko je para?

guv'nor

Post by guv'nor » 26 Oct 2010, 02:38

tyler durden wrote:jel tajna koliko je para?
Nikako da skapiram ovakva pitanja.
http://mitrosmusic.com/proizvod/4334-Li ... tudio-UX1/

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 26 Oct 2010, 13:56

Cortex wrote:Kupio sam nov novcijat u Mitrosu. Trebalo im je pola sata da obrate pazhnju na mene iako sam ushao i rekao dajte mi Line 6 UX1 evo su pare hocu da ga kupim. :) Ali ne...ljudi su zaboravili na mene, dok mi nije prekipelo od chekanja kad sam najmirnije shto sam mogao iste podsetio na moje prisustvo i svrhu posete.
cestitke.... inac i ja sam sam imao isto iskustvo kad sam kupovao pocekt pod, rekao sam, da hocu da kupim, i svi me ignorisu, ja sacekam par minuta, i pet kao hocu to da kupim, i tek iz trece neko je hteo da mi uzme pare i da pocket pod :D

rock action

Post by rock action » 26 Oct 2010, 15:39

u mitros bolje da ne ulazis ako si u nekoj zurbi jer su oni uvek u triput vecoj guzvi od tebe :D

naoruzas se strpljenjem i cekas svoj red jbg... jes da ih radi gomila tamo ali uvek su u nekom haosu.

Guitar_thrill
MF veteran

Post by Guitar_thrill » 26 Oct 2010, 21:38

rock action wrote:u mitros bolje da ne ulazis ako si u nekoj zurbi jer su oni uvek u triput vecoj guzvi od tebe :D

naoruzas se strpljenjem i cekas svoj red jbg... jes da ih radi gomila tamo ali uvek su u nekom haosu.
ja sam bio sam, i njih trojica, doduse svi su se necime zanimali, ali ipak.....mada to nije ovde tema, a s obzirom da oni imaju najbolji izbor opreme, ima da cutimo i da cekamo :mrgreen:

nebojsak

Post by nebojsak » 26 Oct 2010, 22:13

Bemliga, ja imam potpuno suprotno iskustvo. Sve ok, nikad nisam čekao duže od 8 sekundi na nešto.

tyler durden
MF veteran

Post by tyler durden » 26 Oct 2010, 22:57

guv'nor wrote:
tyler durden wrote:jel tajna koliko je para?
Nikako da skapiram ovakva pitanja.
http://mitrosmusic.com/proizvod/4334-Li ... tudio-UX1/
pa evo, onda ću sad ja da ti pojasnim. U 90% slučajeva cene koje stoje na sajtu mitros-a nisu tačne. Uvek imaju drugačije. A ne bih sad zivkao zbog toga da proveravam, nego me čisto zanima, koliko je sad plaćeno. Još + stalno imaju ona silna sniženja i akcije, pa da vidim možda je sad nešto povoljnije, možda je dečko uhvatio tako nešto.

Cortex
The Necromancer

Post by Cortex » 27 Oct 2010, 00:27

Jok. Za divno chudo, to je to sa sajta. :ziveli:
@dweez
Nemam pojma do sad sam stigao da isprobam Ac-30 i bash bash mi se svidja, kao i neke modulacije, videcu da probam i blackface i plexi uskoro, nemam neshto vremena ovih dana da se lepshe pozabavim spravom.

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 27 Oct 2010, 01:46

ImageImageImageImageImageImageImageImage
Epiphone Goth ThunderBird, zamenio sam onu kopiju musicmana za kopiju thunderbirda (glava za glavu bez doplate)... bolje mi je: vrat je long scale i mekan kao recimo jazzbass, izgled i zvuk sa nekoliko aspekata. Kod musicmana je bila iskljucivo aktovna elektronika i nije se culo "drvo" onako malko je digitalija bila gitara, ovde se cuje MAST mahagonija. Losije mi je: vrat ima tendenciju ka dole, shto cu veroavtno resiti ko i svi vlasnici thunderbirda i slicnih gitara (prebacish ono shto drzi kaish - strap holder na drugo mesto i to je to), mozda je osnovni sound cak i predebeo, ali EQ sve odradi, vrlo je konkretan svaki ton, shto mi je najbitnije. I da ono XII je jedino shto ima po vratu i mnogo mi je kul, a masku cu uzeti belu sa GromovnikomPtiCom :mrgreen: Rivju naravno ce biti uskoro, koliko kasnije danas ili sutra. :ziveli:
zasad sam zadovoljan, ali svakako da do Precision-a nema stajanja, al za neko vreme je ovo oket :-)

NikolaNis
MF veteran

Post by NikolaNis » 27 Oct 2010, 10:19

Jako lep bass, moj dobar prijatelj koji je ozbiljan basista se jako loži na ThunderBird. Da li postoji mogućnost da uzmem tačne mere za izradu sa ovog tvog bass-a, predpostavljam da je rađen baš po ugledu na Gibson što se tiče dimenzija?

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 27 Oct 2010, 12:18

NikolaNis wrote:Jako lep bass, moj dobar prijatelj koji je ozbiljan basista se jako loži na ThunderBird. Da li postoji mogućnost da uzmem tačne mere za izradu sa ovog tvog bass-a, predpostavljam da je rađen baš po ugledu na Gibson što se tiče dimenzija?
Jeste iste su dimenzije...nije nikakav problem samo kako bi to odradili? :ziveli:

NikolaNis
MF veteran

Post by NikolaNis » 27 Oct 2010, 15:37

Dogovorićemo se, samo me zanimalo da nemaš nešto protiv... :ziveli:

Solomon
Dimension 7

Post by Solomon » 27 Oct 2010, 16:17

nemanja stavi je u kopir aparat i posalji nikoli 1/1 original snimak :mrgreen:

ness

Post by ness » 27 Oct 2010, 16:21

:lol: :lol: :lol: :bambi:

nemanjavelimirovic
u zemlji telecastera

Post by nemanjavelimirovic » 27 Oct 2010, 17:04

Solomon wrote:nemanja stavi je u kopir aparat i posalji nikoli 1/1 original snimak :mrgreen:
DI su mladi tu je i shala :XD:
Ma ono, Jako je nestandarna gitara za nashe uslove, tj malo je jos uvek ima, evo zvao sam par radnji da vidim za beli pickguard i svi kazu da nemaju i ne veruju da ce moci nabaviti, a najbolji savet koji mi je dao jedan lik je da sam napravim pickguard (ima da se naruci ta plastika za maske) pa isecem oblik...shto nije tako tesko, jeste cimanje al moze da se uradi (kad sam ukrajao maske za strata i telca naucio sam relativno kako i shta)....Jel ima neko ideju od cega da se napravi maska (poshto je jednoslojna nije neka frka da bude ekskluzivni materijal). Samo ovaj put necu od posluzavnika, hocu malko neshto deblje :D :mrgreen:
Najludje je shto ce izgleda veceras biti jos nekih prinova tj, randall izgleda ide za neki deal solidan (stejt) uz doplatu...ne treba mi hi gain pojacalo, a nasao sam neshto vintage idem da probam pa cemo videti... :ziveli:

edit: hajde ljudi koji se razumeju u gitare - da li da bushim novu rupu da bih pomerio strap holder ili da kupim duzi saraf pa da mi strap holder bude na plocici koja spaja vrat i telo...shta je bolje...? :kokice: :ziveli:

Post Reply