Vox satchurator
Moderators: dejankuki, Trooper, Nedalm
Vox satchurator
Vox satchurator,po vasem misljenju vredili ta pedala za sve pare ili ne.Posto ne verujem snimcima sa tuba a narocito prezentacijama te pedale. 

Re: Vox satchurator
Ne verujes, zasto?
Polusaj na tube-u Satriani live in Paris bilo sta. To ti je vox + clean kanal na JSX-u.
Polusaj na tube-u Satriani live in Paris bilo sta. To ti je vox + clean kanal na JSX-u.
Ne verujem jer nikad uzivo nisam cuo kao sto je predstavlljeno na tube a na mnogim koncertima,moto skupovima... sam bio i donekle slicno jeste ali nije to to.Imasli satc.i dali si zadovoljan sa njim, to me interesuje.
Aj' pa neka opet tema preraste u ovo - viewtopic.php?f=20&t=14629kwiss wrote:Imasli satc.i dali si zadovoljan sa njim, to me interesuje.

Vox je otprilike nabudzeni ds1. Masna distorzija. Nema boost-a samo dist. Ja bih sacekao Ice9 overdrive. Cini mi se da ce biti interesantnija pedala od ove.
Ovde mozemo da zavrsimo,samo me interesuje kako zvuci na gitarama dostupnim vecini a ne custom gitara custom pojacalo,custom gitarista 

JSX kustom? ... ok. Stvarno zavrsavamo pricu.
Elem, ja imam FRED magnet u bridzu i sa ovom pedalom dobijes 89.99% zvuk kao na onom koncertu koji sam ti spomenuo. Mada moj ima vise mooooooda zato sto je mahagoni gitara (JS je baswood i ima flojd pa ima razlike). Ova pedala, kao i svaka druga distortion only pedala, trazi masan i jasan clean. Ako imas takvo pojacalo dobices dosta dobar rezultat. (hint: pedala voli midlast clean)
Elem, ja imam FRED magnet u bridzu i sa ovom pedalom dobijes 89.99% zvuk kao na onom koncertu koji sam ti spomenuo. Mada moj ima vise mooooooda zato sto je mahagoni gitara (JS je baswood i ima flojd pa ima razlike). Ova pedala, kao i svaka druga distortion only pedala, trazi masan i jasan clean. Ako imas takvo pojacalo dobices dosta dobar rezultat. (hint: pedala voli midlast clean)
Aka - The Secret To Good Tone!MUzzY wrote: Ova pedala, kao i svaka druga distortion only pedala, trazi masan i jasan clean.

Ti sa onom zverinom se ne javljaj!

Valjda ce se slagati sa cimarom sg i hh 100
- Joey Sartiani
I....sta je bilo jel se slaze?
Jel si kupio satchurator???
Ima neki polovni bas se jeftino prodaju...
Uzeo sam da probam,pozajmio i probano na raznim kombinacijama pojacala i gitara pomislim moje ne valja i ništa,kakav masan ton kao sto kažu neki sa MF-a,Imao je za 70e na KP i to je mnogoJoey Sartiani wrote:I....sta je bilo jel se slaze?

zaso su i Satriani i Vai koristili ds-1, pa naravno kad im pojacala ubijaju, samo malo da uprljaju. Sad to rade sa svojim potpisanim pedalama. Ali su bar mnogo lepse od ds-1