Recite sve sta imate o njima.

Moderators: dejankuki, Trooper
Pa nije uopste ruzan covek. Klasican Amerikanac.Robin Hood wrote:
Evo ga Gibbons iz mladjih dana
Muzicar koji pije! wrote:Fenomenalni muzicari nema sta, ali su meni kao pojave mnooogooo smesni.
Randy wrote:he he ko james hetfield i van zant iz skynyrd-a
Pa nije me bas lupila srcka ali bilo je blizu..... Podsetio sam se nekih njihovih hitova koje nisam svirao neko vreme i ne mogu ,,Tush,, da izbacim iz glave. Mnooogoo dobra pesma, jedna od boljih blues-rock stvari ikada, po meni.Robin Hood wrote:
Evo ga Gibbons iz mladjih dana
Stanko wrote:Meni je juce covek iz mix musica objasnio da oni uzivo ne sviraju, vec da idu matrice, i da je on licno video iza bine ljude, koji vrte semplove na kompovima...
Ako ti kazem da ja ne verujem u to?doyle777 wrote:Stanko wrote:Meni je juce covek iz mix musica objasnio da oni uzivo ne sviraju, vec da idu matrice, i da je on licno video iza bine ljude, koji vrte semplove na kompovima...Ne mogu da verujem!!! Pali su u mojim ocima...
Dao si mi informaciju, informacija mi je u glavi, tako da je nemoguce da je zaboravim, a i zvuci moguce, tako da je verovatno istina...Stanko wrote:Ako ti kazem da ja ne verujem u to?doyle777 wrote:Stanko wrote:Meni je juce covek iz mix musica objasnio da oni uzivo ne sviraju, vec da idu matrice, i da je on licno video iza bine ljude, koji vrte semplove na kompovima...Ne mogu da verujem!!! Pali su u mojim ocima...
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest