Koju karticu da uzmem?
Moderator: dejankuki
Koju karticu da uzmem?
Potrebno mi je da ljudski nasnimim neke svoje radove sa po dve do tri trake i odlucio sam da kupim tu muzicku katricu za mikrofon i gitaru.
Koju biste mi preporucili i kol'ko para je za to potrebno? Inace, cuo sam da su neke Line 6 -ove prilicno dobre.
Koju biste mi preporucili i kol'ko para je za to potrebno? Inace, cuo sam da su neke Line 6 -ove prilicno dobre.
Re: Koju karticu da uzmem?
Ако сам те добро разумео, хоћеш да наснимиш (сам) себе више пута, више канала, гитаре, бас, певање. Ако ти је то само циљ, довољна ти је интегрисана звучна картица коју имаш већ у рачунару а постоји гомила софтвера која ти то омогућава. Ја користим десетак година стар софтвер "Вегас" (у међувремену га је купио Сони и сада је то нека аждаја од програма за професионалце), то је уствари вишеканални дигитални студио са неограниченим бројем канала...
M Audio fast track ili Line 6 ux 1?
Odgovor mi treba sto je brze moguce.
Odgovor mi treba sto je brze moguce.
a što ne bi uzo zvučnu?
al moraš da se cimaš do beograda... tamo po provinciji i nemaš baš nešto kvalitetne robe
al moraš da se cimaš do beograda... tamo po provinciji i nemaš baš nešto kvalitetne robe
Imao sam fast track. Jako dobro radi i ima odlicne (stabilne) drajvere. Line 6 bi trebao da bude identicna stvar....
Dakle, nema razlike osim u softveru koji uz njih ide (koji ce ortak da mi zameni nekim svojim ultra-mega-giga programom).
E, vaistinu, Dvejne, i ovaj niski Mitros n pr. je govno vise, sta, ***** palac, Fenderi, koji jos to dileja valja Fendere, nego, to djubre jos samo kod ljaljana prolazi !
(Jedino sto vam gore valja je onaj Mjuzik trejd, al ne ide da teramo Gibsone na traktoru do kuce, kapiras...) Inace, ovi Gibsoni kod Mitra su samo za kurcenje, to se ne racuna.
E, vaistinu, Dvejne, i ovaj niski Mitros n pr. je govno vise, sta, ***** palac, Fenderi, koji jos to dileja valja Fendere, nego, to djubre jos samo kod ljaljana prolazi !

(Jedino sto vam gore valja je onaj Mjuzik trejd, al ne ide da teramo Gibsone na traktoru do kuce, kapiras...) Inace, ovi Gibsoni kod Mitra su samo za kurcenje, to se ne racuna.
Realno, ne. Stavis Studio Devil VGA pro i vozi. Ili Amplitube3
Visa ti je bolja, master card radi svuda, Master, je glavna.. nemoj samo Postansku stedionicu.. ne radi u inozemstvu...
Mala sala...
Ako hoces inboard onda Audiofile 192, ili 2496.. ili E-mu 1212, 0404.. 1010
a ako hoces outboard, tj. kao externu, onda bilo sta od line6 ili m-audio, na kraju imas i nesto od behringera.. ..esi maya
u cenovnoj kategoriji do cca~200€ nemoj da ocekujes neke veeelike razlike... kad bolje razmislim, nemoj nimalo da ocekujes razlike u kvalitetu... sem u nekim malim pojedinostima i in/out konektorima..i sl.
Mala sala...
a ako hoces outboard, tj. kao externu, onda bilo sta od line6 ili m-audio, na kraju imas i nesto od behringera.. ..esi maya
u cenovnoj kategoriji do cca~200€ nemoj da ocekujes neke veeelike razlike... kad bolje razmislim, nemoj nimalo da ocekujes razlike u kvalitetu... sem u nekim malim pojedinostima i in/out konektorima..i sl.
al jebiga, zato vi imate agrarnu revolucijuSantana wrote: E, vaistinu, Dvejne, i ovaj niski Mitros n pr. je govno vise, sta, ***** palac, Fenderi, koji jos to dileja valja Fendere, nego, to djubre jos samo kod ljaljana prolazi !![]()

Kupio sam Line 6-ov ,,ux 1'' i ono je izvanredna igracka. Barem za moje potrebe.
eto sad mi je lakše 

Ja 'teo da uzmem ovaj m-audio, al u mitrosu nema, naravno na sajtu ima cak i snizenje na njega.
A nije bilo ni ovog line6-a pa se vratih praznih shaka. Jel ima drugih predloga?
Jel se isplati, treba mi nesto da mogu da sviram na sluske, da prima pedale ispred, i da se tu i tamo snimim za svoj grosh.
A nije bilo ni ovog line6-a pa se vratih praznih shaka. Jel ima drugih predloga?
Jel se isplati, treba mi nesto da mogu da sviram na sluske, da prima pedale ispred, i da se tu i tamo snimim za svoj grosh.
Opet ja, covek iz plejera mi je ovo predlozio kao alternativu
ESI U46 XL
Ikakva iskustva?
http://www.esi-audio.com/products/u46xl/

ESI U46 XL
Ikakva iskustva?
http://www.esi-audio.com/products/u46xl/

-
meni nije jasno kod tih inboard - GDE se tu (bre) ubode gitara? vidim neke činčeve, valjda za zvučnike isl..ali nema ulaza za džek od gitarskog kabla..?dejankuki wrote:Visa ti je bolja, master card radi svuda, Master, je glavna.. nemoj samo Postansku stedionicu.. ne radi u inozemstvu...
Mala sala...

opet, ovde je situacija jasna