Vlatko Stefanovski je jedan politicki nametnuti tip. Ceo zivot je bio politicki nametnut i zasticen. Uzasno je slab i jednostran kao gitarista i u sustini prevazidjen pre 25 godina,... Trebao je davno da uzima casove kod nekih mladjih gitarista ali mu to ego veci od Ajfelove Kule nije dozvolio. Evo IZAZIVAM JAVNO Vlatka Stefanovaskog na gitaristicki DVOBOJ gde ga nece stiti njegovi politicki klanov...i!!! Pa da vidimo ko je patetican i povrsan!!!
Vlatko i Stefan - spektakl u Centru "Sava"
Moderators: dejankuki, Critical, Trooper
Re: Vlatko i Stefan - spektakl u Centru "Sava"
Nije valjda opet Borko? 

- Dersu Uzala
Nije, ovo je licno od Ingvete
.

- Robin Hood
Hahaha, na "gitaristicki dvoboj". 

Troboj, možda i petoboj, ili neku štafetu....svakako© nešto sa trčanjem 

- SiskoMarcetic
- Dersu Uzala
...mit neue gitarre:

Ahh...the epicness.
Moram da nabavim ovakav drechavo crveni curly kabal
Moram da nabavim ovakav drechavo crveni curly kabal

khm khm :
http://www.youtube.com/watch?v=Z5U_IRrhFQY
I ovo je napunilo par puta sava centar ???
Ovo je horor i katastrofa .... zao mi ljudi, pogotovo onih koji misle da su nesto culi to vece .... aaaaaaaaaaaaaaa
Ovo je horor i katastrofa .... zao mi ljudi, pogotovo onih koji misle da su nesto culi to vece .... aaaaaaaaaaaaaaa
ahah borko legenda:)
mada, postacu borko ako pogledam jos par ovih vlatkovih koncerata sa jovanojovanke hiljaduminutskim besmislenim jingvi izdrkavanjima i turskim marsevima ili sta vec bese, sad sam i zaboravio...vlatko je uspeo da mi od svjetskog megacara nalik na divca po mom poimanju njega, dodje na desetak stepenica nize za jako kratko vreme:(
ocekivao sam nesto kvalitetno, nafurano, skupo i 'ukusno' i mislim da je tako trebalo da bude, po mom skromnom misljenju, vlatko i stefke su fial:)
mada, postacu borko ako pogledam jos par ovih vlatkovih koncerata sa jovanojovanke hiljaduminutskim besmislenim jingvi izdrkavanjima i turskim marsevima ili sta vec bese, sad sam i zaboravio...vlatko je uspeo da mi od svjetskog megacara nalik na divca po mom poimanju njega, dodje na desetak stepenica nize za jako kratko vreme:(
ocekivao sam nesto kvalitetno, nafurano, skupo i 'ukusno' i mislim da je tako trebalo da bude, po mom skromnom misljenju, vlatko i stefke su fial:)
ako nisi bio, nemaš pravo glasa ™djomla wrote:khm khm :
da bacam pare na vlatka? pa toliko lud nisam, hvala. a sta, propustio sam nesto? Ako ti ovo smatras kao umetnost svaka cast.
Skoro sam bio na svirci moga kuma i njegovog benda. Gitara, kontrabas, udraljke i saksofon. Neke cudne face oko mene, cudni mirisi !!!!
Nikada nista blesavije nisam cuo. Ali, iako ne razumem tu muziku znam da cenim i pre svega razlikujem umetnost od sranja. To znam zahvaljujuci mom muzickom obrazovanju, visegodisnjim iskustvom u studiju, raznim tezgama itd. Ovo nije reklama za mene ili nesto sl. nego samo hocu da objasnim zasto mislim da sam iole kompetentan. Moje misljenje je da Stefan nikako nije smeo da dozvoli da se spusti na nivo jednog polu narodjaka koji zna samo par trilera koje vrti u krug godinama. Kad kazem polu narodnjaka to je zato sto znam jaaaaaako dobre gitariste narodnjake od cije svirke mozes da se smrznes !!!! Vlatko je bio i ostao ljakse cija je svirka mozda bila zanimljiva strancima jer im je bilo svojevremeno "nesto novo". Da je kojim slucajem Vlatko srbin ili hrvat, nikada niko ne bi cuo za njega. Ovako je Jugoslavija imala i jednog makedonca za "pred svet". Svi smo dobri i slozni. Iz svih delova zemlje. Jebes umetnost !!!
Nikada nista blesavije nisam cuo. Ali, iako ne razumem tu muziku znam da cenim i pre svega razlikujem umetnost od sranja. To znam zahvaljujuci mom muzickom obrazovanju, visegodisnjim iskustvom u studiju, raznim tezgama itd. Ovo nije reklama za mene ili nesto sl. nego samo hocu da objasnim zasto mislim da sam iole kompetentan. Moje misljenje je da Stefan nikako nije smeo da dozvoli da se spusti na nivo jednog polu narodjaka koji zna samo par trilera koje vrti u krug godinama. Kad kazem polu narodnjaka to je zato sto znam jaaaaaako dobre gitariste narodnjake od cije svirke mozes da se smrznes !!!! Vlatko je bio i ostao ljakse cija je svirka mozda bila zanimljiva strancima jer im je bilo svojevremeno "nesto novo". Da je kojim slucajem Vlatko srbin ili hrvat, nikada niko ne bi cuo za njega. Ovako je Jugoslavija imala i jednog makedonca za "pred svet". Svi smo dobri i slozni. Iz svih delova zemlje. Jebes umetnost !!!
Akademski glazbenik?
Ma preseravanje za sire mase . Na ovom snimku, svaki put zvuce kao kreteni u oredjenom delu, i to ne oni nego vlatko ... covek umesto da stane, da precuti taj ton neeeeeeee nedo bog da prodje nesto bez njega. I onda je to umetnost ... maj es
Vlatko jedino moze da svira kad mu se kaze, gde, sta i kako da odsvira.
Vlatko jedino moze da svira kad mu se kaze, gde, sta i kako da odsvira.